Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

19χρονη πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος - Σε σοκ οι γιατροί που την εξέτασαν με αυτό που αντίκρισαν (video)

Ανήκουστο!

27 Ιανουαρίου 2023 15:28
19χρονη πήγε στο νοσοκομείο νομίζοντας πως είναι έγκυος - Σε σοκ οι γιατροί που την εξέτασαν με αυτό που αντίκρισαν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 19χρονη Haley, εμφανίστηκε στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι ήδη 9μηνών έγκυος και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε μωρό, αλλά για τον… Ιησού.

Όπως υποστηρίζει η ίδια: «Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά…ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου».

Παράλληλα, δείτε τη μητέρα που γεννούσε το μωρό της, όταν κατα τη διάρκεια του τοκετού συνέβη κάτι πρωτοφανές!

Haley: 19χρονη κοπέλα ισχυρίζεται πως είναι έγκυος στον Ιησού

Η οικογένειά της και ιδιαίτερα η μητέρα της λέει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως λέει χαρακτηριστικά, η Haley δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης όσο και οι γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει.

Η 19χρονη αναφέρει: «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος. Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι…Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου»

Στο πλαίσιο της εκπομπής η 19χρονη υπεβλήθη σε τεστ υπερήχων το οποίο έδειξε ότι δεν είναι έγκυος. Ωστόσο, η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Haley έχει σκεφτεί τρελά πράγματα. Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της.

Δείτε το video

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share