Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γαμπρός έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με την νύφη να... τον απατά: Η απόλυτη εκδίκηση

27 Ιανουαρίου 2023 15:01
Γαμπρός έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με την νύφη να... τον απατά: Η απόλυτη εκδίκηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την απόλυτη εκδίκηση από την άπιστη σύζυγό του και μάλιστα κατά τη διάρκεια του γλεντιού, λίγες ώρες μετά τον γάμο τους, πήρε ένας άνδρας στη Σιγκαπούρη, αφήνοντας όλους τους καλεσμένους άναυδους.

Ο γαμπρός λοιπόν αντί να ακυρώσει το μυστήριο και να χωρίσει, αποφάσισε όχι μόνο να την παντρευτεί αλλά και να την ξεμπροστιάσει, δείχνοντας στο γαμήλιο τραπέζι βίντεο, στο οποίο η σύζυγός του φαίνεται να έχει "στενές επαφές" με έναν άλλον άνδρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Zaobao, το εν λόγω βίντεο περιλάμβανε στην αρχή φωτογραφίες της νύφης και του γαμπρού, όπως συνηθίζεται, ωστόσο η συνέχεια ήταν ανατρεπτική, αφού οι παριστάμενοι είδαν από την γιγαντοοθόνη την νύφη και τον εραστή της να μπαίνουν, με ερωτική διάθεση, σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Μετά την προβολή του βίντεο, η "ντροπιασμένη" και "ταπεινωμένη" νύφη έτρεξε εκτός του χώρου, όπως αναφέρεται.

Τα παραστρατήματα της νύφης έγιναν γνωστά στον γαμπρό λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο, όταν αυτός, ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας, προσέλαβε ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν οι υποψίες που είχε ότι τον απατούσε, ευσταθούσαν ή όχι:

Η απίστευτη αυτή ιστορία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τον ντετέκτιβ, ο οποίος επεσήμανε ότι μετά την παράδοση των αποδεικτικών στοιχείων στον επιχειρηματία, περίμενε ότι αυτός θα προχωρούσε σε ακύρωση του γάμου. Όταν μέρες μετά έλαβε το προσκλητήριο, κατέλαβε ότι ο πελάτης του κάτι ετοίμαζε...

27χρονη πήγε ντυμένη νύφη στο νεκροταφείο - Η σπαρακτική ιστορία της

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες μιας 27χρονης ντυμένης νύφης στο νεκροταφείο, να γονατίζει μπροστά στην ταφόπλακα του αρραβωνιαστικού της, Kendall James Murphy στις 29 Σεπτεμβρίου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Ενώ, μία νύφη ήταν σε κατάσταση αμοκ στον γάμο της.

Φόρεσε το νυφικό της και επισκέφθηκε τον τάφο του αρραβωνιαστικού της την ημέρα που είχαν προγραμματίσει να γίνει ο γάμος τους. Ο Murphy, ο οποίος ήταν πυροσβέστης στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, σκοτώθηκε την ώρα του καθήκοντος. Ο συνάδελφός του που οδηγούσε το όχημα έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα, ενώ όπως αποδείχθηκε ήταν μεθυσμένος.

Για να τιμήσει τη μνήμη του, πόζαρε για μια σειρά φωτογραφιών με τις μπότες και τη στολή του, αλλά και με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τις φωτογραφίες ανήρτησε στο facebook το Loving Life Photography και έχει ήδη περισσότερα από 21 χιλιάδες shares.

Γαμπρός ανυπομονεί να δει τη νύφη για πρώτη φορά - Όταν όμως γύρισε το κεφάλι του «πάγωσε»

Ένας γαμπρός ανυπομονούσε να δει τη νύφη για πρώτη φορά, όταν όμως γύρισε το κεφάλι του «πάγωσε»! Καλεσμένοι και συγγενείς έμειναν άφωνοι.

Η Beth και ο Tom Gardner παντρεύονταν στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ με τη παρουσία φίλων, των οικογενειών τους και φυσικά των φωτογράφων. Αλλά η στιγμή που όλοι περιμένουν, που ο γαμπρός βλέπει για πρώτη φορά τη νύφη, η Beth αποφάσισε να ταρακουνήσει λίγο πράγματα.

Όσοι παρευρέθηκαν, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, δε θα ξεχάσουν ποτέ την ενδυματολογική της επιλογή ή την αντίδραση του Tom που ξέσπασε σε γέλια. Ενώ, σε ένα συγκινητικό περιστατικό ένας, γαμπρός άφησε τη νύφη, διέκοψε το γάμο και έκανε κάτι που μόλις το δείτε θα σας κάνει να δακρύσετε.

Το αστείο της Beth ήταν ό,τι χρειαζόταν για να σπάσει ο πάγος και φαίνεται ότι το νεόνυμφο ζευγάρι είναι ιδανικό, καθώς ο Tom εκτίμησε την πλάκα της συντρόφου του.

Γαμπρός ξεσπάει σε λυγμούς όταν βλέπει τη νύφη - Μόλις φτάνει στο πλάι του... (Video)

Αυτή η στιγμή από το γάμο ενός ζευγαριού, έχει κάνει τους πάντες να «παγώσουν» στα social media. Όταν η νύφη μπήκε στην εκκλησία ο γαμπρός ξέσπασε σε λυγμούς με αποτέλεσμα όλοι οι καλεσμένοι να χειροκροτούν και να συγκινούνται με το συμβάν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 4 χρόνια και όπως είπε στην Daily Mail φίλος τους, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Ο γαμπρός μάλιστα δεν σταμάτησε να κλαίει ακόμη και όταν η νύφη έφτασε στο πλάι και κάθε φορά που την κοίταζε έκλαιγε ακόμη περισσότερο. Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό ο γαμπρός ετοιμαζόταν με τους φίλους του να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν.

«Όταν πήγαινε στην εκκλησία ήμουν πολύ χαλαρός. Είχα πει στη μητέρα μου πως δεν θα κλάψω. Βλέποντας την ένιωσα ευτυχισμένος για το τι πραγματικά είχα. Είμαι σε μία τέλεια σχέση μαζί της και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να σ΄αγαπάει κάποιος απεριόριστα», είπε ο γαμπρός.

Δείτε το βίντεο:

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο - Αυτό που έκανε θα σας κάνει να δακρύσετε (photo)

Ένας γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο. Με αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να δακρύσετε. Μια πραγματική ιστορία που τσακίζει κόκαλα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 12 χρόνια, καθώς είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο. Έπειτα από μερικά έτη αποφάσισαν να παντρευτούν και το 2013 είχαν ορίσει την ημερομηνία. Όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν άρδην, όταν η κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ξου Σινάν και η Γιανγκ ανέβαλαν τον γάμο. Η κοπέλα πάλεψε για περίπου 5,5 χρόνια με την επάρατη νόσο, όμως, πριν από μερικές μέρες άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Ξου, λίγο πριν τον θάνατο της Γιανγκ είχε ανακαλύψει πως η τελευταία έψαχνε νυφικά στο ίντερνετ, φανερώνοντας την επιθυμία της να παντρευτεί. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε.

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο

Έτσι, ο Ξου ετοίμασε μία ιδιαίτερη τελετή και παντρεύτηκε το πτώμα της, μένοντας δίπλα της για μία εβδομάδα. «Η γυναίκα μου δεν ήθελε να κλάψει κανείς αν πέθαινε. Κι εγώ τα κατάφερα να μην κλάψω, αλλά όταν πήραν το σώμα της για καύση τότε λύγισα», υποστήριξε ο 35χρονος. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός άνδρας με την γυvαίκα τoυ να πεθαίνει από καρκίvο λίγο μετά το γάμo. Όταv άvοιξε τυχαία τον υπολογιστή της τoυ «κόπηκε» η αvάσα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share