Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μητέρα κοίταξε το νεογέννητο μωρό και κατάλαβε πως δεν ήταν δικό της - Μόλις της έδωσαν τα αποτελέσματα του τεστ DNA έμεινε "κάγκελο" (Video)

Μια ιστορία αγάπης που είναι λίγο... περίεργη!

26 Ιανουαρίου 2023 08:49
Μητέρα κοίταξε το νεογέννητο μωρό και κατάλαβε πως δεν ήταν δικό της - Μόλις της έδωσαν τα αποτελέσματα του τεστ DNA έμεινε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ιστορία αγάπης που είναι λίγο... περίεργη! Μία μητέρα κοίταξε το νεογέννητο μωρό και κατάλαβε πως δεν ήταν δικό της! Μόλις της έδωσαν τα αποτελέσματα του τεστ DNA έμεινε "κάγκελο"! Ενώ, απίστευτο είναι αυτό, που συμβαίνει σε μια γιαγιά, η οποία προσπαθεί να βάλει το μωρό για ύπνο και θα σας πέσει το σαγόνι, μόλις δείτε την κατάληξη.

Ο Rich Cushworth και η γυναίκα του, Mercy Casanalles, ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο όταν γνωρίστηκαν σε ένα χριστιανικό σχολείο στο Ντάλας. Όταν έμεινε έγκυος η Mercy, έπρεπε να επιστρέψει στην πατρίδα της για να γεννήσει, αφού ήταν στο Τέξας με προσωρινή βίζα από το El Salvador.

Ο Rich έμεινε στις ΗΠΑ και περίμενε να επιστρέψει η γυναίκα του. Ωστόσο, μόλις η νοσοκόμα έδωσε στην Mercy τον νεογέννητο γιο της, Jacob, εκείνη κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. “Όταν τον πήρα στα χέρια μου, είπα “Αυτό δεν είναι το παιδί μου’”, είπε η Mercy στο WFAA.

Kάποιο ένστικτο, ίσως μητρικό, της είπε ότι αυτό δεν ήταν το παιδί της. Αλλά τι θα μπορούσε να πει; Έτσι, πήρε το μωρό σπίτι της. Ήταν όμως κάτι που δεν μπορούσε να αγνοήσει. Μετά από κάνα δυο μήνες, η Mercy έκανε τεστ DNA. Ο Jacob δεν ήταν γιος τους. Το ήξερε πάντα, αλλά δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτεί.

Είτε ήταν βιολογικό παιδί τους, είτε όχι, η Mercy και ο Rich είχαν δεθεί πολύ μαζί του. Το μόνο ερώτημα ήταν: πού ήταν ο βιολογικός γιος τους; Αφού βρήκαν τις αρμόδιες αρχές, η Mercy και ο Rich επέστρεψαν τον Jacob στην βιολογική του οικογένεια. Ωστόσο, η κυβέρνηση του El Salvador δεν ήταν φιλόξενη με τον γιο τους, Moses. Αρνήθηκαν να του δώσουν πιστοποιητικό γέννησης ή διαβατήριο για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για έναν χρόνο.

Μετά από μια μεγάλη μάχη με το κράτος, ο Rich και η Mercy επέστρεψαν σπίτι με το μωρό τους. “Είμαστε πολύ ευγνώμονες και ευτυχισμένοι”, είπε ο Rich.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share