Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

Έβαλε την 83χρονη γιαγιά στο ασθενοφόρο κι έμεινε στο σπίτι - Αυτό που έδειξε η κρυφή κάμερα είναι εξοργιστικό

Φρικιαστικό περιστατικό

25 Ιανουαρίου 2023 21:44
Έβαλε την 83χρονη γιαγιά στο ασθενοφόρο κι έμεινε στο σπίτι - Αυτό που έδειξε η κρυφή κάμερα είναι εξοργιστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φρικιαστικό περιστατικό έδειξε η κρυφή κάμερα σε ένα σπίτι, με έναν υπεύθυνο γηροκομείου στη Βρετανία να βάζει την 83χρονη γιαγιά σε ένα ασθενοφόρο, όταν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και να μένει πίσω, για να κάνει κάτι εξοργιστικό.

Οι άνθρωποι του γηροκομείου είχαν υποψιαστεί, συγκεκριμένα, τον 33χρονο Άνταμ Μπρουκς και μόλις μπήκε στο ασθενοφόρο η Τζάκι Ουάιτ, τον… τσάκωσαν να ψάχνει τα πολύτιμα αντικείμενα, που είχε φέρει μαζί της. Η τρόφιμη βρισκόταν στον οίκο ευγηρίας από τις 25 Αυγούστου 2019 και φαίνεται, ότι ο Μπρουκς ήξερε πολύ καλά πού τα κρύβει, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω και να επιχειρήσει να τα λεηλατήσει.

Ο ίδιος, φυσικά, δεν είχε κανένα δικαίωμα να μπει στο δωμάτιο, αλλά βρήκε το πρόσχημα στη διακομιδή της ηλικιωμένης για να… μπουκάρει, για να κλέψει χρήματα. Η Ουάιτ, δυστυχώς, κατέληξε, με την οικογένειά της να είναι συντετριμμένη από όσα συνέβησαν, καθώς πέραν της απώλειας του αγαπημένου τους προσώπου, έπρεπε να αντιμετωπίσουν την παράνομη πράξη ενός ανθρωπόμορφου τέρατος, ενώ απίστευτο είναι αυτό που είδε 32χρονος μέσω της κρυφής κάμερας στο δωμάτιο της κοπέλας του.

Η δικαίωση ήρθε, βέβαια, για τους δύο, με τον Μπρουκς να φυλακίζεται για 27 μήνες μετά από αυτή την πράξη, έχοντας πιαστεί επ’ αυτοφώρω. Ο ένας εκ των γιων της Τζάκι, Μάρτιν Ουάιτ, δεν έκρυψε το σοκ και τον τρόμο του στο δικαστήριο για αυτό που είδε, αφού ο άνδρας εντοπίστηκε από την κάμερα να κλέβει τα αντικείμενα αυτά μόλις δύο ώρες μετά το θάνατό της.

«Μας είπαν οι γιατροί, ότι ένα από τα τελευταία πράγματα που έπρεπε να κάνουμε, ήταν να πάμε να δούμε τι γίνεται και αναρωτιέμαι, αν η μητέρα μου ήταν ενήμερη για το τι συνέβαινε. Ήταν δύσκολο να αντιληφθούμε όλοι στην οικογένεια, ότι κάποιος που λογιζόταν ως φίλος, μας εκμεταλλευόταν με αυτό τον ψυχρό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν, με το σοκ να ισχύει για όλη την οικογένεια, όπως και το αίσθημα, ότι στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share