Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

94χρονος παππούς συνοδεύει την εγγονή του στο γάμο της και λίγες ώρες μετά... συνέβη το απίστευτο!

Δείτε το βίντεο

25 Ιανουαρίου 2023 11:50
94χρονος παππούς συνοδεύει την εγγονή του στο γάμο της και λίγες ώρες μετά... συνέβη το απίστευτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

94χρονος παππούς συνοδεύει την εγγονή του στο γάμο της και 48 ώρες μετά φεύγει από τη ζωή!

Δεν κατάφερε κανείς στην εκκλησία να συγκρατήσει τα δάκρυα του όταν είδαν τον 94χρονο παππού να συνοδεύει την εγγονή του..

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αυτός ο παππούς έβριζε τη σερβιτόρα της φωτογραφίας επί 7 χρόνια - Μια μέρα, εμφανίστηκαν οι δικηγόροι του αντί γι’ αυτόν και της είπαν τα πιο αναπάντεχα νέα

Πρόκειται για έναν παππού, ο οποίος συνόδευσε την εγγονή του στο γάμο της. Πολλοί έβαζαν στοίχημα πως δεν θα τα κατάφερνε, όμως, ο ίδιος το έπραξε και έφυγε από τη ζωή μετά από δύο ημέρες. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκλαψαν.

Στο βίντεο που βρίσκεται παρακάτω μπορείτε να δείτε τον παππού, ο οποίος ήταν συνοδός στην εγγονή, η οποία θα παντρευόταν τον καλό της στην εκκλησία. Οι καλεσμένοι, αλλά και ο γαμπρός συγκινήθηκαν με την εικόνα της συνοδείας της νύφης, που ήταν ο παππούς της. Επίσης, μετά από δύο ημέρες, ο Bronislaw Grom Karwowski, έφυγε από τη ζωή.

Οι Ναζί συνέλαβαν τον Bronislaw Grom Karwowski στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως, ο Bronislaw κατάφερε να δραπετεύσει από τους Ναζί, οι οποίοι είχαν σαν έδρα την Πολωνία. Όμως, ο ίδιος δεν σώθηκε. Το 1948 ο ίδιος συνελήφθη ξανά και καταδικάστηκε. Έπρεπε να εκτίσει ποινή φυλάκισης χρονικής περιόδου δέκα ετών. Έπειτα, βραβεύτηκε με «το Σταυρό του Ιππότη του Τάγματος της Αναγέννησης της Πολωνίας» και όχι μόνο.

Ο Bronislaw Grom Karwowski συνόδευσε την εγγονή του στην εκκλησία. Όμως, μετά από δύο ημέρες, πραγματοποίησε το μεγάλο ταξίδι…

Το βίντεο από την τελετή του γάμου της εγγονής του Bronislaw Grom Karwowski, Joanna, ο οποίος τη συνόδευσε στην εκκλησία για να παντρευτεί

79χρονος παππούς είναι "έτοιμος" να πεθάνει - Τότε εμφανίζεται ένα ελάφι στο παράθυρό του και...

Ένας άρρωστος 79χρονος παππούς είναι έτοιμος να πεθάνει και τότε εμφανίζεται ένα ελάφι στο παράθυρό του! Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει. Ενώ, νόμιζαν πως ο παππούς τα 'χει χαμένα και έβαλαν κρυφή κάμερα για να τον παρακολουθήσουν και τον έπιασαν να...

Η ιστορία της Latricia Thomas κάνει τον γύρου του διαδικτύου για καλό λόγο. Σε ένα συγκινητικό εγκώμιο για τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ένα αληθινό θαύμα.

Από την Latricia Thomas:

«Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη σας μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία που έγραψα τις τελευταίες του μέρες και διαβάστηκε στην κηδεία του.

Ο μπαμπάς μου ήταν κυνηγός. Κάθε χρόνο, με το άνοιγμα της σεζόν, βρίσκονταν έξω στη φύση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, άφησε το όπλο του και πήρε μια φωτογραφική μηχανή, γιατί ήθελε να διδάξει στα παιδιά και στα εγγόνια του, πώς να απολαύσουν το χόμπι που τόσο αγαπούσε.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο ημέρες πριν πεθάνει, ο μπαμπάς συναντήθηκε με ένα ελάφι. Ήταν πανέμορφο! Ήρθε στο παράθυρο, όπου ο μπαμπάς καθόταν στην αγαπημένη καρέκλα του και τον κοίταξε μέσα στα μάτια.»

«Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε στη βεράντα. Ο μπαμπάς σηκώθηκε με πολύ ενέργεια για αυτές τις τελευταίες του ημέρες, άνοιξε την πόρτα και έβγαλε το χέρι του έξω. Το ελάφι, που πρώτη φορά το έβλεπε, τον άφησε να το ταΐσει. Ένα άγριο ζώο που, για λίγα λεπτά, είχε μείνει πολύ ήρεμο για την φύση του. Κοιτάχτηκαν και ο μπαμπάς μου απλά είπε «Είμαι έτοιμος».»

79χρονος παππούς είναι

«Μετά από οκτώ χρόνια ασθενείας, ήταν έτοιμος. Μετά από 3 παιδιά και 9 εγγόνια, ήταν έτοιμος. Αφού ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ζώο που περίμενε για χρόνια, ήταν έτοιμος. Ο μπαμπάς κάθισε πίσω στην καρέκλα του.»

Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο μπαμπάς μου ήταν πολύ ήρεμος και ανακουφισμένος. Είχα να τον δω έτσι για εβδομάδες, ίσως και μήνες. Ο μπαμπάς πέθανε δύο ημέρες αργότερα, και θάφτηκε στο σπίτι που έχτισε με τα δικά του χέρια και το αποκαλούσε Villa. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το ελάφι βρίσκονταν εκεί και έκανε βόλτες γύρω από το σπίτι».

«Είχε έρθει, για μια ακόμη φορά, να αποχαιρετίσει τον μπαμπά μου. Είναι δύσκολο να περιγράψω τι αισθάνθηκα όταν παρακολούθησα αυτό το θαύμα».

Το τελευταίο ταξίδι του μπαμπά με τη μοτοσικλέτα του ήταν στην Αϊόβα, στα χωράφια γεωργικών εκμεταλλεύσεων με το μπέιζμπολ, όπου γυρίστηκε η ταινία «Field of Dreams». Νομίζω ότι ήξερε ότι θα ήταν το τελευταίο οδικό του ταξίδι. Τράβηξε αυτή τη φωτογραφία που βλέπετε μέσα στο καλαμπόκι που περιβάλλει τα χωράφια. Σ “αγαπώ μπαμπάκα.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share