Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Τρομακτικό ατύχημα στα Universal Studios - Κασκαντέρ έπεσε φλεγόμενος από ύψος 9 μέτρων

Απίστευτες εικόνες!

24 Ιανουαρίου 2023 22:56
Τρομακτικό ατύχημα στα Universal Studios - Κασκαντέρ έπεσε φλεγόμενος από ύψος 9 μέτρων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άναυδοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι στα Universal Studios στο Χόλιγουντ όταν ένας κασκαντέρ είχε μία τρομακτική πτώση ύψος 9 μέτρων στην πισίνα που βρίσκεται εκεί, ενώ επιχειρούσε μία βουτιά τυλιγμένος στις φλόγες. Ο άτυχος άνδρας οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις του. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο περιστατικό που κατέγραψε κρυφή κάμερα σε super market.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κασκαντέρ έπαιζε τον «κακό» στο WaterWorld show, που γυρίζεται από το 1995 στα Universal Studios. Στο τέλος της παράστασης, ο «κακός» τυλίγεται στις φλόγες και πηδάει από το ύψος 9 μέτρων μέσα στο νερό.

Πλάνα που τραβήχτηκαν μετά από το τρομερό ατύχημα, δείχνουν τον Κάιλ Κόλαρ (έτσι τον ονόμασε ένας από τους μάρτυρες, η κανονική του ταυτότητα παραμένει άγνωστη) αναίσθητο, με τους συνεργάτες του να τον κουβαλάνε εκτός της πισίνας, στα χέρια τους.

Άγνωστη παραμένει ακόμη η κατάσταση της υγείας του άτυχου νεαρού αυτή την στιγμή, με τις Αρχές να εξετάζουν ακόμα τον λόγο του τραυματισμού του, αν προκλήθηκε από την επαφή με το νερό, ή από κάτι άλλο.

Τρομακτικό ατύχημα στα Universal Studios - Κασκαντέρ έπεσε φλεγόμενος από ύψος 9 μέτρων

Αυτός ο παππούς έβριζε τη σερβιτόρα της φωτογραφίας επί 7 χρόνια - Μια μέρα, εμφανίστηκαν οι δικηγόροι του αντί γι’ αυτόν και της είπαν τα πιο αναπάντεχα νέα

Αυτός ο παππούς κατσάδιαζε την σερβιτόρα του συγκεκριμένου εστιατορίου για 7 ολόκληρα χρόνια, αυτό που συνέβη μετά από χρόνια θα σας αφήσει όμως άφωνους...Ο συγκεκριμένος ηλικιωμένος ήταν πολύ παράξενος τόσο όσο και αυτός που είχαμε αναφέρει πρόσφατα σε αυτό το εστιατόριο.

Μια μέρα, εμφανίστηκαν οι δικηγόροι του αντί γι’ αυτόν και της είπαν τα πιο αναπάντεχα νέα...

Ο Walter “Buck” Swords ήταν ένας γκρινιάρης άντρας ηλικίας 89 ετών. Ήταν στριμμένος, παραπονιάρης και μονίμως δυσαρεστημένος με το εστιατόριο Brownsville, στο Texas, στο οποίο εργαζόταν η Melina Salazar. Η Melina ήταν υπομονετική μαζί του, αλλά τον Buck δεν τον ένοιαζε, ή έτσι έδειχνε τουλάχιστον.

Ήταν ο πιο απαιτητικός πελάτης της.

Κάθε φορά που ο Buck επισκεπτόταν το Luby’s, το εστιατόριο όπου ήταν σερβιτόρα η Salazar, εκείνη πάντα αντιμετώπιζε τον γκρινιάρη ηλικιωμένο με ευγένεια και χαμόγελο.

Έτσι ήταν η Salazar, σχεδόν το ακριβώς αντίθετο απ’ ό,τι ήταν ο Buck. Μπορεί να ήταν ο πιο απαιτητικός πελάτης της, αλλά εκείνη τον εξυπηρετούσε με την ίδια ευγένεια που εξυπηρετούσε και τους άλλους. Η Salazar είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που βλέπουν πάντα κάτι καλό στον κάθε άνθρωπο.

Ο Buck παρόλο που ήταν στριμμένος, είχε καλή καρδιά

Ο Buck επισκεπτόταν καθημερινά το Luby επί 7 χρόνια, αλλά κάποια περίοδο, η Salazar παρατήρησε ότι ο ηλικιωμένος άντρας σταμάτησε να επισκέπτεται το εστιατόριο. Όταν έμαθε ​​ότι είχε πεθάνει, λυπήθηκε πολύ, δεν ένιωσε ανακουφισμένη, όπως κάποιοι μπορεί να ένιωθαν. Αλλά σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ο Buck είχε πολύ μεγάλη καρδιά.

Ένας δικηγόρος σταμάτησε στο εστιατόριο λίγες μέρες πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων, μία μέρα μετά αφ’ ότου η Salazar είχε μάθει για το θάνατό του, αναζητώντας τη Melina. Ο δικηγόρος ζήτησε από την υπομονετική σερβιτόρα να πάνε σε μία ήσυχη γωνία για να μιλήσουν.

Είπε στην Salazar ότι ο Buck τη συμπαθούσε πολύ και πως ήθελε να την επισκέπτεται κάθε μέρα. Ο δικηγόρος έδωσε στην Salazar να καταλάβει ότι η θετική της στάση και η ευγένειά της δεν είχαν περάσει απαρατήρητες από τον παλιό της φίλο.

Αλλά ο δικηγόρος δεν ήταν μόνο εκεί για να μοιραστεί τα συναισθήματα του Buck. Υπήρχαν πολλά περισσότερα που ήθελε να της πει.

Ο Buck είχε αφήσει μέρος της περιουσίας του στη Melina

Ο δικηγόρος πληροφόρησε τη Salazar ότι ο Buck είχε αφήσει ένα μέρος της περιουσίας του σε εκείνη, δηλαδή ένα αυτοκίνητο και $50.000. Μόλις της είπε τα νέα, η Melina ξέσπασε σε δάκρυα.

“Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω”, δήλωσε η Salazar σε συνέντευξή της στην KGBT-TV.

Η Salazar ξέρει ότι οι πελάτες μπορεί να είναι δύσκολοι μερικές φορές, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι περνάνε. Όλα λύνονται με ένα μεγάλο χαμόγελο. Αυτό ήταν το μυστικό της. Αυτό θέλει να έχουν στο μυαλό τους και οι υπόλοιποι συνάδελφοί της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share