Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στη γέννα παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στο κεφάλι του μωρού - Μόλις κατάλαβαν τι ήταν τους "κόπηκε" η ανάσα

Μια συγκινητική ιστορία!

24 Ιανουαρίου 2023 11:47
Στη γέννα παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στο κεφάλι του μωρού - Μόλις κατάλαβαν τι ήταν τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ζευγάρι είχε χαρεί πάρα πολύ όταν έμαθαν πως η Κρίστι ήταν έγκυος στο πρώτο τους μωρό. Ενώ φάνηκε σαν μία συνηθισμένη γέννα, σύντομα θα αποδεικνυόταν πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Επίσης, ένα μωρό γεννήθηκε πρόωρα στους 8 μήνες με τα χειρότερα σενάρια των γιατρών δυστυχώς να επαληθεύονται.

Όταν γεννήθηκε το μωρό τους, ο Κιθ είδε κάτι παράξενο στο κεφάλι του. “Νόμιζα ότι είχε συμβεί μετά τη γέννα, αλλά όταν οι γιατροί καθάρισαν το κεφάλι της, κατάλαβα πως είχε μία τρύπα στο κεφάλι της.”

Η Μικαέλα γεννήθηκε με μία τρύπα 4*10 εκατοστά στην μία πλευρά του κρανίου της και είχε σχεδόν το μέγεθος ενός αβοκάντο. Οι γιατροί αμέσως μετέφεραν το κορίτσι στην εντατική, αφήνοντας τους γονείς εντελώς πανικόβλητους.

Δεν είχαν ιδέα τι είχε συμβεί. Όλα είχαν κυλήσει φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη όπως και στον τοκετό. Πώς θα μπορούσε να είχε συμβεί αυτό;

Προφανώς, η Μικαέλα γεννήθηκε με aplasia cutis congenita, μία ασθένεια που έχει σαν χαρακτηριστικό την έλλειψη δέρματος σε μερικές περιοχές του σώματος. Είναι πολύ συνηθισμένο σημείο το κεφάλι, αλλά η ασθένεια αυτή είναι πολύ σπάνια: μόνο 1 παιδί στα 10,000 γεννιούνται με αυτή.

Στη γέννα παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στο κεφάλι του μωρού

Όταν ήταν μόλις 22 ωρών, έπρεπε να μπει στο χειρουργείο για να γίνει μεταμόσχευση δέρματος από την πλάτη της στο κρανίο. Έκανε και μία δεύτερη επέμβαση στην παραμονή της πρωτοχρονιάς επειδή η αρχική μεταμόσχευση ήταν πετυχημένη μόνο κατά το 60%. Μία τρίτη επέμβαση είχε τότε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο.

Σήμερα, η τρύπα έχει το μέγεθος μία μπάλας του γκολφ. Εκτός από αυτό, η Michaella είναι υγιέστατη. Εάν η τρύπα δεν έχει κλείσει εντελώς μέχρι να γίνει δύο, θα πρέπει να κάνει μία εντελώς διαφορετική επέμβαση. Αλλά μέχρι τότε, θα φοράει ένα προστατευτικό κράνος γιατί ένα χτύπημα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share