Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μητέρα έβγαλε την κόρη της μια συνηθισμένη φωτογραφία - Αυτό που είδε μετά την έκανε να χάσει τον ύπνο της

Σοκαριστικό!

23 Ιανουαρίου 2023 21:20
Μητέρα έβγαλε την κόρη της μια συνηθισμένη φωτογραφία - Αυτό που είδε μετά την έκανε να χάσει τον ύπνο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σοκ της ζωής της υπέστη μία μητέρα στην Αυστραλία βλέποντας τις φωτογραφίες που τράβηξε με την κόρη της. Και πώς όχι αφού συνειδητοποίησε καθυστερημένα (ευτυχώς δεν αποδείχθηκε και… μοιραία) πως σε απόσταση αναπνοής από αυτήν βρισκόταν κάτι δολοφονικό! Επίσης, ένας μπαμπάς έβγαλε φωτογραφία την κορούλα του αλλά μόλις την δείτε ολόκληρη θα "μείνετε" με αυτό που κρύβεται.

Η Bianca Dickinson από τη Victoria της Αυστραλίας τραβούσε τη μόλις δύο ετών κόρη της Molly φωτογραφίες για τον κατάλογο μιας εταιρείας ρούχων όταν αντιλήφθηκε μια κίνηση δίπλα της. Θεώρησε πως ήταν κάποιο κλαδί από τον αέρα, ωστόσο αργότερα ήρθε αντιμέτωπη με τη σοκαριστική αλήθεια.

Και πώς όχι αφού διαπίστωσε πως η «κίνηση» ήταν ένα από τα πιο δηλητηριώδη (συγκεκριμένα το δεύτερο) και φονικά φίδια του πλανήτη: το μεγάλο καφέ φίδι της Αυστραλίας!

Το ερπετό, όπως μπορείτε να δείτε από τη σοκαριστική φωτογραφία, είχε πλησιάσει μάλιστα σε απόσταση αναπνοής το κοριτσάκι που ευτυχώς πάντως θα έχει να διηγείται μια απίστευτη ιστορία… επιβίωσης για όλη της τη ζωή.

Μητέρα έβγαλε την κόρη της μια συνηθισμένη φωτογραφία αλλά αυτό που είδε μετά την έκανε να χάσει τον ύπνο της

«Παραλίγο να πάθω καρδιακό όταν είδα τη φωτογραφία. Εκείνη τη στιγμή έμεινα ακίνητη και γι΄ αυτό μάλλον έμεινε και αυτή γλιτώνοντας», εκμυστηρεύτηκε η Bianca στην Daily Mail, αποκαλύπτοντας πως εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκε, ενώ δεν μπορούσε να φάει για μία ολόκληρη ημέρα.

Μοιάζει σαν μια απλή φωτογραφία μιας κοπέλας με μπικίνι - Μόλις την δείτε ολόκληρη... θα την θαυμάσετε

Η Σάρα Γκέμπερτ δεν είναι μια τυπική 20χρονη. Έχει μια ιδιαιτερότητα που οι περισσότερες γυναίκες της ηλικίας της θα παλεύανε να το κρύψουν. Μόλις δείτε ολόκληρη την φωτογραφία, θα καταλάβετε.

Πάσχει από σπάνιες παθήσεις που ονομάζονται χρόνια εντερική ψευδο-απόφραξη και γαστροπάρεση, που σημαίνει ότι το πεπτικό σύστημα της Σάρα δεν μπορεί να επεξεργαστεί καμία τροφή. Όλη η διατροφή της παρέχεται μέσω εξωτερικών συσκευών: μια σακούλα ειλεοστομίας, ένας νηστιδικός σωλήνας σίτισης και μία τομή που καταλήγει στο έντερό της . Οι συσκευές αυτές συνδέονται όλες στη κοιλιά της, γεγονός που όταν φοράει μπικίνι, την κάνει να ξεχωρίζει.

Η αυτοπεποίθηση της Σάρα δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς την πλησίασε μια άγνωστη στην παραλία. Την ίδια αυτοπεποίθηση έχει και αυτός εδώ ο άνδρας, που επίσης θα τον θαυμάσετε. Προετοιμασμένη για το χειρότερο, ήταν σοκαρισμένη όταν η άγνωστη της εξήγησε ότι είχε και η ίδια κάποτε ειλεοστομία και ευχαρίστησε τη Σάρα για το θάρρος της. Η Σάρα έγραψε μια επιστολή προς την άγνωστη ως απάντηση.

“Δεν ξέρω πόσο δύσκολο ήταν για σένα να με πλησιάσεις στην παραλία, αλλά ξέρω ότι δυσκολεύομαι να μιλάω με αγνώστους. Αλλά με πλησίασες με τέτοια σιγουριά που κανείς δεν θα περίμενε να έχουμε πρόβλημα αυτοπεποίθησης άτομα σαν και εμάς. Είδες ποια ποια πραγματικά είμαι. Μια φοβισμένη κοπέλα που προσπαθεί τόσο σκληρά για να μην αφήσει κανέναν να δει το φόβο στα μάτια της.

Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο λόγος που ήρθες σε μένα ή όχι, αλλά θέλω να σε ευχαριστήσω. Ζώντας με μια χρόνια ασθένεια δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, και αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν η ασθένεια αλλάζει την εξωτερική εμφάνισή, όπως η δική μου. Με ρούχα, κανείς δεν μπορεί να με ξεχωρίσει από ένα «τυπικό» πρόσωπο, αλλά στην παραλία είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Όλοι οι άνθρωποι είναι εκτεθειμένοι στην παραλία, αλλά κυριολεκτικά εγώ τα αφήνω να κρέμονται όλα έξω. Έχω ειλεοστομία, και δύο σωλήνες, δεν είναι κάτι που βλέπεις κάθε μέρα. Είμαι συνηθισμένη σε αυτά – για μένα είναι φυσιολογικό. Αλλά για όλους τους άλλους, είμαι κάτι από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αλλά εσύ, με είδες ως πρόσωπο. Δεν κοίταξες τον εξοπλισμό μου, με κοίταξες στα μάτια. Και τότε με ευχαρίστησες.

Δεν είμαι σίγουρη ότι το κατάλαβες, αλλά έμεινα έκπληκτη. Με έχουν πλησιάζουν και με έχουν αποκαλέσει αηδιαστική ή με ρωτούν, “Θα μπεις στην πισίνα έτσι;” Και όταν ήρθες σε μένα, ήμουν προετοιμασμένη για το χειρότερο. Αλλά αυτό που ακολούθησε, είμαι ακόμα σε δέος. Με ευχαρίστησες για το μπικίνι μου, μου είπες πως είχες και εσύ ειλεοστομία, και πλέον δεν έχεις ένα μεγάλο έντερο. Μου είπες ότι δίνω έμπνευση. Αυτό ειλικρινά σήμαινε πολλά για μένα.

Όταν ετοιμαζόμουν για αυτό το ταξίδι, είχα άγχος για ώρες για το τι μαγιό να φέρω. Πραγματικά έφερα κάθε μαγιό που έχω και χρήματα για να αγοράσω ένα καινούργιο, γιατί δεν πίστευα ότι είχα το κατάλληλο για να κρύψω τα πάντα. Εκείνο το πρωί έκανα μια απόφαση της τελευταίας στιγμής για να φορέσω μόνο μπικίνι σαν να μην είχα κανένα επιπλέον εξάρτημα στην κοιλιά μου.

Ήμουν τόσο νευρική. Κάθε έφηβη μπορεί να έχει προβλήματα της εικόνας του σώματος της, και από τότε που έχω την ειλεοστομία μου, το δικό μου έχει πολλαπλασιαστεί επί 100. Δεν ήμουν πολλή ώρα στην παραλία, όταν με πλησίασες, και ήδη αισθανόμουν άβολα, σκεπτόμενη ότι όλα τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω μου . Αλλά μετά τη κουβέντα μαζί σου για αυτά τα λίγα λεπτά, όλες οι ανησυχίες μου απομακρύνθηκαν. Εκείνη τη στιγμή, κατάλαβα ότι ο τρόπος που φαίνομαι δεν έχει σημασία, και για το υπόλοιπο των διακοπών μου, το μόνο πρόβλημα ήταν ότι πήρα πάρα πολλά μαγιό μαζί μου!

Γι’ αυτό σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστούμε για την αποκατάσταση της πίστης μου στον εαυτό μου. Σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να αισθανθώ άνετα με το σώμα μου. Και τέλος, σε ευχαριστώ που μου έδωσες την αυτοπεποίθηση να απολαύσω τις διακοπές μου στο μέγιστο δυνατό βαθμό.”

Μοιάζει σαν μια απλή φωτογραφία μιας κοπέλας με μπικίνι - Μόλις την δείτε ολόκληρη... θα την θαυμάσετε

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share