Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

52χρονη πήγε στο ΑΤΜ και είδε στον λογαριασμό της 100.000 ευρώ - Η συνέχεια σοκάρει...

Ανατριχιαστική ιστορία

23 Ιανουαρίου 2023 20:10
52χρονη πήγε στο ΑΤΜ και είδε στον λογαριασμό της 100.000 ευρώ - Η συνέχεια σοκάρει...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

52χρονη πήγε στο ΑΤΜ και είδε να έχουν μπει στον λογαριασμό της 100.000 ευρώ. Αν και κατάλαβε ότι μπήκαν στο λογαριασμό της από λάθος ξόδεψε αρκετά από αυτά, μοιράζοντάς τα σε διάφορους λογαριασμούς. Επίσης, ένας 40χρονος άνδρας πήγε να σηκώσει χρήματα από το ΑΤΜ, όταν ήρθε αντιμέτωπος με μια απρόσμενη έκπληξη και "πάγωσε" με αυτό που είδε στον λογαριασμό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 36χρονη επισκέφθηκε ένα κατάστημα μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Όπενσο του Μάντσεστερ και ζήτησε να την αποζημιώσουν επιστρέφοντας κάτι που είχε αγοράσει αξίας 10 ευρώ. Όμως η φιλανθρωπική αντί να μεταφέρει στον λογαριασμό της 10 ευρώ, μετέφερε 100.000 ευρώ.

52χρονη πήγε στο ΑΤΜ και είδε στον λογαριασμό της 100.000 ευρώ και έπαθε σοκ

Εν τέλει η 36χρονη κατέληξε στη φυλακή. Όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, ήταν προφανές ότι επρόκειτο για λάθος αλλά αντί να επικοινωνήσει με τη φιλανθρωπική ή την τράπεζα, μετέφερε ένα μεγάλο ποσό σε διάφορους λογαριασμούς, μεταξύ των οποίων και εκείνοι των παιδιών τους. Καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση.

Πήγε στο ΑΤΜ να κάνει ανάληψη των μισθό του: Τότε βρήκε 8.200.000 μέσα στο λογαριασμό του!

Ένας άνδρας που κατοικεί στη πολιτεία Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής βρέθηκε προ ευχάριστης εκπλήξεως. Συγκεκριμένα το περιστατικό που θα διαβάσετε έλαβε χώρα σε ένα υποκατάστημα γνωστής τράπεζας. Πρωταγωνιστής ο Τσαρλς Κάλβιν βρέθηκε εκεί για να τσεκάρει τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Πήγε να πάρει λεφτά από το ΑΤΜ και τράβηξε το χερούλι του μηχανήματος - Αυτό που συνέβη θα σας αφήσει άφωνους

Ο άνδρας από την Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής δεν βρήκε μέσα στο λογαριασμό το μηναίο μισθό του. Αντίθετα, βρήκε ένα αστρονομικό ποσό. Δηλαδή, αντί για περίπου χίλια επτακόσια δολάρια, βρήκε ένα εξωφρενικό πόσο. Το συγκεκριμένο ποσό είχε επταψήφιο νούμερο. Αυτό, διότι ανέρχονταν στα οκτώ εκατομμύρια και επτακόσιες χιλιάδες δολάρια. Όπως ήταν προφανές, ο Τσαρλς Κάλβιν βρέθηκε προ εκπλήξεως…Για να μην βρεθείτε εσείς ομως προ δυσάρεστων εκλήξεων σε ΑΤΜ δείτε τι πρέπει να προσέχετε για να μην σας κλέψουν.

Πήγε να πάρει λεφτά από το ΑΤΜ και τράβηξε το χερούλι του μηχανήματος - Αυτό που συνέβη θα σας αφήσει άφωνους

«Πήγα στο ΑΤΜ και μόλις έκανα ανάληψη των διακοσίων δολαρίων, κοίταξα το υπολειπόμενο ποσό», είπε ο Τσαρλς. Στην αρχή, νόμιζε πως το μηχάνημα χάλασε, οπότε έβαλε ξανά την κάρτα του στο μηχάνημα και είδε το απίστευτο! Την Δευτέρα (13/04) πήρε τηλέφωνο την τράπεζα, διαπιστώθηκε πως είχε γίνει λάθος και τα χρήματα αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό του.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share