Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε κάμερα μέσα σε μια φωλιά - Αυτό που παρατήρησε μετά θα σας σοκάρει (Video)

Ανατριχιαστικό!

23 Ιανουαρίου 2023 18:27
Έβαλε κάμερα μέσα σε μια φωλιά - Αυτό που παρατήρησε μετά θα σας σοκάρει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο χρήστης του YouTube Tan Nguyen βρήκε μια φωλιά ενός πουλιού στην αυλή του και αποφάσισε να τοποθετήσει κοντά μια κάμερα για να καταγράψει την εκκόλαψη των αυγών.

Με λύπη του όμως όταν είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα παρατήρησε ότι ένα φίδι ανακάλυψε την φωλιά και τα αυγά έγιναν το δείπνο του. Παράλληλα, δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γονείς δύο μικρών κοριτσιών, βλέποντας όσα είχε καταγράψει η κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο δωμάτιό τους...

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος γάβγιζε στην babysitter και ο πατέρας έβαλε κάμερα - Δεν φαντάζεστε τι ανακάλυψε (Video)

Ο σκύλος αντιπάθησε από την πρώτη στιγμή την babysitter και αυτό έσωσε το μωρό. Ο σκύλος κάθε φορά που έβλεπε την κοπέλα που κρατούσε το μωρό της οικογένειας γάβγιζε επίμονα και γρύλιζε.

Αυτό ήταν κάτι που προβλημάτισε τον πατέρα του μωρού και έτσι αποφάσισε μια μέρα ν' αφήσει μία κάμερα κάτω από τον καναπέ προκειμένου να καταγράψει την babysitter. Παράλληλα, μια μητέρα έτρεξε στον παιδικό σταθμό όταν κάποιος επιτέθηκε στο μωρό της. Τότε είδε στην κάμερα κάποιον πάνω από το μωράκι της να... και έπαθε σοκ!

Τα όσα ανακάλυψαν ήταν πραγματικά ανατριχιαστικά

Μια οικογένεια, αναζήτησε babysitter για να κρατάει το 7 μηνών μωράκι, αφού η μητέρα του έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά της σύντομα. Αφού, έλεγξαν εξονυχιστικά τα βιογραφικά, έκαναν έλεγχο στο παρελθόν και τις προηγούμενες εργασίες διάφορων γυναικών από τις οποίες πήραν συνέντευξη και κατέληξαν στην 22χρονη Alexis Khan.

Το μόνο μέλος της οικογένειας που έδειξε από την αρχή την επιφυλακτικότητά του παρά το τέλειο βιογραφικό και τις ιδανικές συστατικές, ήταν ο σκύλος του σπιτιού! «Από την αρχή παρατηρήσαμε μια επιθετικότητα και μια επιφυλακτικότητα του σκυλιού όταν η Alexis ήταν στο χώρο. Γρύλιζε, στεκόταν απέναντί της και την κοίταζε επίμονα και δεν την άφηνε να κρατάει το γιο μας στα χέρια της» λέει ο πατέρας.

Η Alexis, ήταν ήδη 5 μήνες baby sitter του παιδιού, όταν άρχισαν να υποψιάζονται πως κάτι συμβαίνει και τότε αποφάσισαν να το ψάξουν όσο περισσότερο μπορούσαν αφού φαινομενικά όλα έδειχναν καλά, όπως αναφέρει το taz. Ο μπαμπάς, έκρυψε ένα κινητό κάτω από τον καναπέ και το άφησε σε λειτουργία καταγραφής ήχου. Το βράδυ, όταν άκουσαν τι είχε καταγράψει, έπαθαν σοκ!

«Η Alexis, καταριόταν το παιδί, το έβριζε και το χαστούκιζε, με το βρέφος να σπαράζει στο κλάμα! Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε» λέει ο πατέρας. Άμεσα πήγαν το παιδί σε γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε κάποια περαιτέρω βλάβη και στην συνέχεια υπέβαλλαν μήνυση στην 22χρονη, η οποία ομολόγησε τις πράξεις της. Ο λατρεμένος σκύλος της οικογένειας, ήταν ο φύλακας άγγελος του παιδιού!

Δείτε το video παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share