Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απόλυτη ξεφτίλα: Νύφη παντρεύτηκε τον πεθερό της γιατί...

Απίστευτη ιστορία

23 Ιανουαρίου 2023 11:45
Απόλυτη ξεφτίλα: Νύφη παντρεύτηκε τον πεθερό της γιατί...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια απίστευτη ιστορία που αναδεικνύει το δαιμόνιο της φυλής και αποδεικνύει….ότι κανένα μνημόνιο, κανένας εκσυγχρονισμός των δομών της δημόσιας διοίκησης και κανένα πακέτο μέτρων όσο σιδερόφρακτα και ηλεκτρονικά διπλό-τσεκαρισμένα και αν είναι, δεν μπορούν να κρατήσουν τον Έλληνα – χουντίνι δεμένο με νόμους, κανονισμούς και πρωτόκολλα.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε χωριό της Αρκαδίας με πρωταγωνιστή οικονομικό «προύχοντα» του τόπου, χήρο με τέσσερα παιδιά μεγάλης ηλικίας.

Προνοητικός γαρ ο ήρωας, θορυβήθηκε από το μέτρο απογραφής των συνταξιούχων αφού όπως φαίνεται σχεδίαζε να «κληροδοτήσει» τη σύνταξη του στα ενήλικα παιδιά του μετά τον θάνατο του με την γνωστή μέθοδο της μη δήλωσης αποθανόντος συνταξιούχου.

Απόλυτη ξεφτίλα: Νύφη παντρεύτηκε τον πεθερό της γιατί...

Έτσι η νύφη πήρε τη σύνταξη του πρώην πεθερού της

Η ιδέα, που μόνο σε κινηματογραφικά σενάρια του Χόλυγουντ, μπορεί κανείς να συναντήσει, χαρακτηρίζεται από κάθε άποψη, και κυρίως από κοινωνικής πλευράς, προχωρημένη, αφού στην μικρή κοινωνία του αρκαδικού χωριού της ιστορίας μας, θα αποτελούσε ταμπού η ιδέα και μόνο ο πεθερός να εξωθήσει τον γιο του σε διαζύγιο για να παντρευτεί τη νύφη του!

Γενεσιουργή αιτία του «σκανδάλου» δεν είναι το πάθος του οικονομικά καλοστεκούμενου, πλην όμως ηλικιωμένου Αρκά για τη νύφη του αλλά η απληστία για το χρήμα. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη ιστορία νεόνυμφων που γίνεται viral, δείτε εδώ το λόγο που ένας γαμπρός διέκοψε την τελετή.

Έτσι η νύφη του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας πήρε συναινετικό – εξπρές διαζύγιο από τον σύζυγο της για να νυμφευθεί στη συνέχεια τον μέχρι τότε πεθερό της ο οποίος πλέον έγινε νόμιμος σύζυγος της. Όταν λοιπόν έρθει το μοιραίο η σύζυγος θα δικαιούται να λάβει την σύνταξη χηρείας του πρώην πεθερού της.

Απόλυτη ξεφτίλα: Νύφη παντρεύτηκε τον πεθερό της γιατί...

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να παντρευτεί. Τότε, ο γαμπρός άρχισε... (Video)

Οι καλεσμένοι του Stuart θα μπορούσαν να είχαν μαντέψει ότι θα είχε προγραμματιστεί κάποια έκπληξη. Αλλά όταν η ερώτηση, «Μπορώ να έχω τα δαχτυλίδια, παρακαλώ;» έγινε από τον Bratton, το μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο του Stuart έδωσε σε όλους την περίεργη αίσθηση ότι ο γαμπρός θα έκανε κάτι ασυνήθιστο.

Στη συνέχεια, η μέρα του γάμου απέκτησε ενδιαφέρον. Μία εβδομάδα πριν από το γάμο του με τη Vicky, ο Stuart έκανε όλες τις προετοιμασίες για το περίτεχνο σχέδιό του και ο μόνος που εμπλέκονταν ήταν ο Bratton.

Η αντίδρασή του καθώς βρισκόταν δίπλα στον Stuart και τη Vicky κατά την αλλαγή των δαχτυλιδιών, έδειξε ότι το σχέδιο του Stuart δουλεύει πραγματικά.

Η Vicky περίμενε κάποια πλάκα από τον Stuart, αλλά παρακολουθήστε την έκφρασή της καθώς βλέπει το σχέδιο του Stuart να ξεδιπλώνεται – αυτό το ζευγάρι είναι εντελώς φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share