Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023

Υπoψιαζόταν πως ο σύζυγός της την απατά - Tότε της τηλεφωvεί ο γυναικολόγος και της έπεσε το ακoυστικό μ’ αυτό πoυ άκoυσε (Video)

Ανατριχιαστική ιστορία

23 Ιανουαρίου 2023 11:24
Υπoψιαζόταν πως ο σύζυγός της την απατά - Tότε της τηλεφωvεί ο γυναικολόγος και της έπεσε το ακoυστικό μ’ αυτό πoυ άκoυσε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα υπoψιαζόταν πως ο σύζυγός της την απατά. Tότε της τηλεφωvεί ο γυναικολόγος και της έπεσε το ακoυστικό μ’ αυτό πoυ άκoυσε. Η καλεσμένη στην εκπομπή της Oprah, Diane Reeve εμφανίστηκε για να μοιραστεί την ιστορία της: Ερωτεύτηκε τον Philippe Padieu και είχαν μακροχρόνια σχέση για τέσσερα χρόνια, πριν ανακαλύψει το μυστικό του. Οι προθέσεις του μαζί της δεν ήταν αγνές.

Αλλαγές στη συμπεριφορά του, την έκαναν να πιστέψει ότι ο Philippe ήταν άπιστος, γεγονός που αρνήθηκε ο ίδιος. Όταν όμως ανακάλυψε φωνητικά μηνύματα, που επιβεβαίωναν τις υποψίες της, η Diane διέλυσε τη σχέση. Αλλά ο χωρισμός της άφησε πολλά περισσότερα από μια πληγωμένη καρδιά. Έπειτα από ιατρικές εξετάσεις, έμαθε ότι είχε AIDS. Σε μία ακόμη σοκαριστική ιστορία ο σύζυγος μια γυναίκας πέθανε ξαφνικά και την άφησε με 8 παιδιά. Τότε θυμήθηκε πως ο άντρας της συμπεριφέρονταν παράξενα στο κρεβάτι...

H Diane αργότερα ανακάλυψε ότι ο Philippe είχε σχέσεις με πολλές άλλες γυναίκες, τουλάχιστον 9, όσον καιρό ήταν μαζί της. Αποκαλύφθηκε ότι εκείνος είχε επίγνωση ότι είχε AIDS, ωστόσο απέκρυπτε αυτή την πληροφορία από τις άλλες γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις. Η Diane ενώθηκε με τις άλλες γυναίκες για να τον φέρουν μπροστά στη δικαιοσύνη.

Ο Philippe κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 45 χρόνια φυλάκιση σε φυλακή του Τέξας. Το 2016, 7 χρόνια αργότερα, η Oprah είχε ξανά καλεσμένη την Diane, που μίλησε για την εμπειρία της και όσα συνέβησαν στη ζωή της έκτοτε. Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της ζωής της ήταν η έκδοση ενός βιβλίου για τα όσα έζησε δίπλα στον Philippe και την δίκη που ακολούθησε.

Σήμερα, η Diane δίνει ομιλίες και είναι ακτιβίστρια για την ενημέρωση του κοινού για το AIDS. Εργάζεται για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το HIV/AIDS, για την απενοχοποίηση των θυμάτων και το πώς μπορεί να ζήσει κάποιος μια φυσιολογική ζωή με τον ιό.

Όσον αφορά τον Philippe, που τώρα είναι στα 60 του, βρίσκεται ακόμα φυλακισμένος εκτίοντας την ποινή του. Η πολιτεία του Τέξας επιβάλλει ποινές σε όσους εσκεμμένα μεταδίδουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα χωρίς την επίγνωση ή συναίνεση του άλλου προσώπου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share