Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μέλλουσα νύφη γνώριζε ότι ο αρραβωνιαστικός της την απατά - Περίμενε σκόπιμα μέχρι την ημέρα του γάμου για να πάρει εκδίκηση...

Tο πανέξυπνο σχέδιο της

19 Ιανουαρίου 2023 10:48
Μέλλουσα νύφη γνώριζε ότι ο αρραβωνιαστικός της την απατά - Περίμενε σκόπιμα μέχρι την ημέρα του γάμου για να πάρει εκδίκηση...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέλλουσα νύφη ήταν βέβαιη ότι ο αρραβωνιαστικός της, την απατά, αλλά περίμενε σκόπιμα μέχρι την ημέρα του γάμου για να πάρει εκδίκηση... Ακόμα ένα απρόοπτο σε γάμο που έγινε viral, όπως έγινε και αυτή η νύφη με τα όσα έκανε μέσα στην εκκλησία.

Διατηρούσε σχέση με μια συνάδελφό του από το γραφείο για κάποιο χρονικό διάστημα και τον τελευταίο καιρό ήταν γενικά μυστικοπαθής. Έτσι, αποφάσισε να παρακολουθεί στενά το κινητό του για να μάθει περισσότερα για το τρίτο άτομο στη σχέση τους.

Εφόσον γνώριζε την αλήθεια, θα μπορούσε φυσικά να τον είχε χωρίσει εξαρχής. Ωστόσο, περίμενε την τέλεια ευκαιρία για να το κάνει. Εξάλλου, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... Η μέρα του γάμου τους ήταν προγραμματισμένη σε δύο μήνες...

Οι πρώτες αμφιβολίες της Lesly για τον άπιστο αρραβωνιαστικό της ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες.

Κάθε Τρίτη, το ζευγάρι περνούσε το βράδυ μαζί. Συνήθως πήγαιναν στον κινητοματογράφο, για φαγητό ή για ποτό.

Κάποια στιγμή όμως, τα πράγματα δεν έγιναν όπως κάθε φορά. Ο Dave δέχτηκε ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα μόλις ετοιμάζονταν να βγούνε. Έπρεπε να πάει αμέσως στο γραφείο γιατί είχε προκύψει κάποιο πρόβλημα, ή έτσι είπε τουλάχιστον στην Lesly.

Η καθιερωμένη βραδινή τους έξοδος είχε μόλις ακυρωθεί. Αν και την περίμενε πώς και πώς, η Lesly έδειξε κατανόηση αφού και κάθε δουλειά έχει και τα απρόοπτά της.

Τότε όμως, δεν ήξερε ότι ο αρραβωνιαστικός της είχε άλλα σχέδια, εκτός δουλειάς...

Η ώρα ήταν ήδη 2 μετά τα μεσάνυχτα και ο Dave δεν είχε γυρίσει ακόμα. Πόσο σοβαρό ήταν το πρόβλημα για να πρέπει να βρίσκεται εκεί τόσες ώρες μέσα στην άγρια νύχτα;

Όσο καθυστερούσε να επιστρέψει, η Lesly ανησυχούσε και αποφάσισε να τον πάρει τηλέφωνο. Κάλεσε τον αριθμό του, αλλά αμέσως βγήκε τηλεφωνητής.

Στη συνέχεια, δοκίμασε στο τηλέφωνο της δουλειάς αλλά ούτε εκεί πήρε απάντηση.

Τελικά, αποκοιμήθηκε. Το επόμενο πρωί, προς μεγάλη της έκπληξη, βρήκε τον αρραβωνιαστικό της να κοιμάται στον καναπέ. Φορούσε ακόμα τα ίδια ρούχα με χθες βράδυ και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν ήθελε να την ξυπνήσει.

Τον πίστεψε, αλλά η μύτη της έπιασε μια περίεργη μυρωδιά...

Της φάνηκε κάπως ύποπτο, αλλά δεν έδωσε σημασία. Η μυρωδιά ήταν ξεκάθαρα κάποιο γυναικείο άρωμα. Μπορεί βέβαια κατά τη διάρκεια της δουλειάς να καθόταν δίπλα σε κάποια συνάδελφο.

Το άρωμα ήταν αρκετά έντονο, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια.

Μετά από λίγες ημέρες όμως, ο Dave δέχτηκε ξανά τηλεφώνημα από τη δουλειά και πάλι έπρεπε να τρέξει στο γραφείο νυχτιάτικα. Τότε, η Lesly άρχισε να γίνεται καχύποπτη.

Σύντομα, ο Dave άρχισε τις υπερωρίες ή έπρεπε να πηγαίνει στο γραφείο σχεδόν κάθε βράδυ. Επίσης, δεν απαντούσε σχεδόν ποτέ στο κινητό του.

Και φυσικά εξακολουθούσε να μυρίζει αυτό το "χυδαίο" άρωμα...

Πλέον είχε βεβαιωθεί ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι θα έπρεπε να το ερευνήσει λίγο παραπάνω. Όταν ο αρραβωνιαστικός της έλειπε στη δουλειά, έκανε το σπίτι άνω κάτω.

Έψαξε σε συρτάρια, κάτω απ' το κρεβάτι, ακόμα και στην εργαλειοθήκη του στο γκαράζ. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να βρει ούτε ένα αποδεικτικό στοιχείο για την παράνομη σχέση του.

Κάθε φορά που ρωτούσε τον φίλο της, έπαιρνε την ίδια ακριβώς απάντηση: "Λυπάμαι μωρό μου, έχει πέσει πολλή δουλειά τον τελευταίο καιρό."

Φυσικά, η Lesly δεν πίστευε ούτε λέξη. Και στο σημείο αυτό, δεν άργησε να έρθει η πρώτη σημαντική ανακάλυψη...

Ήταν μετά από καιρό που κοιμήθηκαν ξανά μαζί στο ίδιο κρεβάτι. Είναι γεγονός ότι πλέον ο Dave έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση στον καναπέ. Τότε, μες στα μαύρα μεσάνυχτα, έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του...

Το χέρι της γλίστρησε αμέσως στο κομοδίνο του. Το τηλέφωνο ήταν στη δόνηση και δεν το άκουγε. Δεν έπρεπε να ξυπνήσει όμως γιατί θα χανόταν μια μοναδική ευκαρία να αποκαλυφθεί η αλήθεια...

Δεν δυσκολεύτηκε και πολύ να το ξεκλειδώσει αφού ο κωδικός του ήταν 1-2-3-4. Έλεος, τι κορόιδο...

Δεν έχασε χρόνο και πήγε αμέσως στα μηνύματα. Ο αποστολέας ήταν κάποια γυναίκα ονόματι Emma. Το περίεργο είναι ότι ο Dave δεν την είχε αναφέρει ποτέ ξανά. Παρατήρησε όμως ότι αυτό δεν ήταν το πρώτο μήνυμα που αντάλλαζαν.

Η συνομιλία είχε ξεκινήσει πριν από 3 εβδομάδες περίπου. Ήταν όντως συνάδελφός του, αλλά είχε προσληφθεί σχετικά πρόσφατα. Αυτό τα εξηγεί όλα...

Το περιεχόμενο του μηνύματος έλεγε πολλά...

Ήταν το ίδιο άτομο που τον παρέσυρε στο γραφείο τα βράδια. Λέξεις όπως "αγαπούλα" και "μου λείπεις" υπήρχαν παντού σε όλες τις μεταξύ τους συζητήσεις.

Και έπειτα διάβασε το τελευταίο και καλύτερο, "Γεια σου μωρό μου, κοιμήθηκε η γυναίκα σου ή ακόμα; Έλα από δω, μην αργείς."

Η Lesly είχε καταλάβει τα πάντα. Ο μέλλον σύζυγός της την απατούσε με μια συνάδελφό του εδώ και καιρό. Τι τραγικός τύπος... Σκόπευαν να παντρευτούν σε δύο μήνες! Πώς μπορούσε να της κάνει κάτι τέτοιο;

Ωστόσο, τα σχέδια που είχε για τον άπιστο φίλο της ήταν πολύ χειρότερα από μια απλή λογομαχία...

Αποφάσισε λοιπόν να καταστρώσει το τέλειο σχέδιο, έτσι ώστε να εκδικηθεί τον μέλλοντα σύζυγό της με τον πιο απίστευτο τρόπο. Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει, σκέφτηκε. Επίσης, φρόντισε να ενημερώσει τις φίλες της για την παράνομη σχέση του.

"Στη θέση σου θα τον παρατούσα αμέσως και θα ακύρωνα τον γάμο!" της είπαν όλες.

Αλλά η Lesly είχε ήδη άλλο σχέδιο δράσης. Και μάλιστα πολύ καλύτερο.

"Ο γάμος ισχύει κανονικά. Όχι επειδή τον αγαπάω. Θα πληρώσει ακριβά αυτό που μου έκανε και σύντομα θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοώ..."

Έτσι λοιπόν, ανακοίνωσε το σατανικό σχέδιο στις φιλενάδες της και τους ζήτησε να το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό...

Η μέρα του γάμου είχε φτάσει και η Lesly πρόβαρε το νυφικό της φόρεμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ήταν περισσότερο μια στολή μεταμφίεσης, παρά ένα κανονικό νυφικό.

Συνέχισε λοιπόν να προσποιείται ότι δεν συμβαίνει το παραμικρό. Το μακιγιάζ της ήταν στην τρίχα, τα μαλλιά της άψογα χτενισμένα και οι καλεσμένοι είχαν ήδη αρχίσει να καταφθάνουν.

Η γαμήλια τελετή θα γινόταν σε εξωτερικό χώρο. Η οικογένεια καθόταν στη μία πλευρά του λευκού χαλιού και στην άλλη ο γαμπρός...

Ο παλιάνθρωπος!

Το ζευγάρι στέκονταν αντικριστά και ο ιερέας ξεκίνησε το μυστήριο. Η όλη διαδικασία ήταν κάπως "τυποποιημένη", αλλά αυτό δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση ότι η Lesly περίμενε τη συγκεκριμένη μέρα εδώ και χρόνια.

Μετά από 5 λεπτά, τον λόγο είχε ο Dave. Είπε μπροστά σε όλους ότι ανυπομονούσε γι' αυτή τη στιγμή και έδωσε όρκους αιώνιας πίστης.

Τι υποκριτικό. Την είχε ήδη απατήσει ουκ ολίγες φορές. Η νύφη φυσικά δεν μπορούσε να πιστέψει ούτε λέξη.

Και έπειτα ήρθε η σειρά της να μιλήσει...

Πήρε λοιπόν μια σοβαρή έκφραση και έστεψε το βλέμμα της προς τους καλεσμένους. Όλοι νόμιζαν ότι ετοιμαζόταν να πει τους όρκους της.

Αλλά η εξοργισμένη Lesly, είχε εντελώς διαφορετικά σχέδια.

Ενώπιον συγγενών και φίλων, ξεκίνησε λέγοντας ότι έκανε λάθος για τον Dave και ότι πλέον δεν ήταν ο ίδιος άνθρωπος που είχε ερωτευτεί. Έπειτα τον αποκάλεσε σιχαμένο απατεώνα.

Οι πάντες στο δωμάτιο πάγωσαν με αυτά που ακούστηκαν και κοιτούσαν τη θυμωμένη νύφη με απορία. Ο Dave προσπάθησε να της πιάσει το χέρι, όμως τον απομάκρυνε κατευθείαν από κοντά της...

Και αμέσως μετά πήρε στα χέρια της ένα κινητό τηλέφωνο!

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου, η Lesly διάβασε ολόκληρη τη συνομιλία του τέως αρραβωνιαστικού της με τη συνάδελφο του.

Αυτός προσπάθησε να της πάρει το κινητό από τα χέρια, αλλά η καλύτερη φίλη της νύφης που στεκόταν δίπλα του ως κουμπάρα, τον κράτησε σε απόσταση.

Η αμηχανία ήταν πλέον ολοφάνερη αφού κανείς δεν περίμενε ότι ο γάμος θα έπαιρνε τόσο περίεργη τροπή. Τα μάτια όλων ήταν καρφωμένα στον Dave, ο οποίος είχε γίνει μοιραία ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ημέρας.

Μόλις η Lesly τέλειωσε ό,τι είχε να πει, ο Dave το έβαλε στο πόδια. Είχε ξεφτυλιστεί μπροστά σε τόσο κόσμο που δεν είχε κανένα νόημα η παραμονή του.

Στο τέλος, η Lesly ζήτησε συγγνώμη από τους καλεσμένους για την αναστάτωση και τους παρακάλεσε να ακούσουν ακόμα κάτι σημαντικό...

Αφού ευχαρίστησε τους πάντες που παρευρέθηκαν, τους ανακοίνωσε ότι δεν ήταν καθόλου στεναχωρημένη. Εξάλλου, ήταν προσωπική της υπόθεση και έπρεπε να την υποστηρίξει πάση θυσία.

"Προτιμώ να μείνω μόνη και τίμια παρά να ζω στο ψέμα μαζί του."

Έτσι λοιπόν σήκωσε ψηλά το ποτήρι για να κάνει πρόποση. "Για όση ώρα θα είμαστε ακόμα μαζί, ας το διασκεδάσουμε. Ας πιούμε στην εντιμότητα!"

Χρειάστηκε να περάσουν ακόμα 2 χρόνια εργένικης ζωής μέχρις ότου η Lesly συναντήσει την πραγματική αγάπη. Πλέον, είναι παντρεμένη με έναν γοητευτικό άντρα που την αγαπάει αληθινά και δεν της χαλάει χατήρι.

Και πάνω απ' όλα, ο καινούριος της σύζυγος, είναι έντιμος!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share