Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η γιαγιά μέχρι τα 101 της έραβε κάθε μέρα κι ένα φόρεμα - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Απλά υπέροχη!

18 Ιανουαρίου 2023 14:57
Αυτή η γιαγιά μέχρι τα 101 της έραβε κάθε μέρα κι ένα φόρεμα - Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θα δακρύσετε μόλις μάθετε το λόγο, για τον οποίο η γιαγιά της ανωτέρω φωτογραφίας έραβε κάθε μέρα κι ένα φόρεμα, συγκινώντας με την πράξη της, που ακολουθούσε με συνέπεια έως τα 101 της χρόνια, όταν και πέθανε.

Συγκεκριμένα, η Lillian Weber είχε μετατρέψει το χόμπι της σε αποστολή. Είχε βάλει στόχο και σκοπό της ζωής τη, όταν γιόρταζε τα 100ά της γενέθλια να έχει φτιάξει συνολικά 1.000 χειροποίητα φορέματα.

Στα 99 της, μάλιστα, είχε ολοκληρώσει και στείλει πάνω από 840 φορέματα και συνέχισε ακάθεκτη, ενώ πάθαμε πλάκα με την επιθυμία μιας γιαγιάς, όταν έκλεισε τα 103 της!

Όταν πριν από μερικά χρόνια η Lillian Weber παρακολούθησε συντροφιά με μερικές φίλες της ένα ντοκιμαντέρ για έναν οργανισμό που προσέφερε ρούχα σε φτωχά παιδιά της Αφρικής, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Αρχικά όλες οι γυναίκες ετοίμασαν μερικά φορέματα για να τα στείλουν μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Little dresses for Africa».

Η Lillian όμως δεν εγκατέλειψε ποτέ. Από εκείνη την ημέρα συνέχισε να ράβει φορέματα.

Κάθε πρωί ξεκινούσε, έκανε ένα διάλειμμα στη μέση της ημέρας και συνέχιζε έως ότου ολοκληρώσει το φόρεμα. Από τότε έχει ράψει και στείλει στην Αφρική πάνω από 840 φορέματα και αυτό που ήθελε, ήταν να καταφέρει να τα κάνει 1000.

Έβγαζε ένα βίντεο για το Tik Tok όταν εμφανίστηκε από πίσω η γιαγιά του - Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Σίγουρα αυτός ο νεαρός δεν περίμενε πως το βιντεάκι με τις περισσότερες προβολές στο προφίλ του στο Tik Tok θα ήταν αυτό που συμμετέχει η γιαγιά του. Τι συνέβη όμως και το βίντεο αυτό έχει γίνει viral;

Η μόδα με τα βίντεο στο Tik Tok άρχισε να εξαπλώνεται κατά την περίοδο της καραντίνας και πολύ ήταν εκείνοι που ανταπεξέρχονταν σε challenges για συγχρονισμένες χορογραφίες. Αυτός ο 18χρονος όμως το πήγε σε άλλο επίπεδο μιας και επέλεξε στο τελευταίο του βίντεο να συμπρωταγωνιστήσει η γιαγιά του.

Πηγαίνοντας της τα ψώνια όπως ο ίδιος είπε αποφάσισε να της δείξει όλες τις κινήσεις της χορογραφίας και να ανεβάσουν αυτό το βίντεο. Φυσικά κανείς απ' τους δύο δεν περίμενε τέτοια ανταπόκριση και τα views να εκτοξεύονται κατακόρυφα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο της γιαγιάς με τον εγγονό που έχει τρελάνει το Tik Tok:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share