Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή η γιαγιά πήρε δώρο από τις εγγονές της - Δε φαντάζεστε την αντίδρασή της όταν το ξετύλιξε

Πώς το πήρε;

16 Ιανουαρίου 2023 09:04
Αυτή η γιαγιά πήρε δώρο από τις εγγονές της - Δε φαντάζεστε την αντίδρασή της όταν το ξετύλιξε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Μας είπε ότι είναι το καλύτερο δώρο που της έχουν κάνει ποτέ», λέει μια από τις εγγονές της γιαγιάς.

Μπορεί να είναι ημέρες χαράς, αλλά οι γιορτές μπορεί να αποδειχθούν πολύ δύσκολη στιγμή για όσους έχουν χάσει πρόσφατα κάποιον δικό τους άνθρωπο.

Μετά από 64 χρόνια γάμου, η Jeannie Gum, μια ηλικιωμένη από τη Virginia της Αμερικής φέτος, περνά τα πρώτα της Χριστούγεννα, μόνη. Ο σύζυγός της Bill έφυγε από τη ζωή το Μάρτιο του 2017 έχοντας χτυπηθεί από τον καρκινό.

Ευτυχώς η Jeannie δεν είναι τελείως μόνη της, αλλά έχει παιδιά και εγγόνια που την αγαπούν και τα οποία, στις φετινές γιορτές, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ήθελαν να της κάνουν ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο.Μια ακόμα γιαγιά που θα σας σοκάρει είναι η ιαγιά Δωροθέα από την κόλαση!

«Θέλαμε να της δώσουμε κάτι που θα μπορούσε να βάλει στην πολυθρόνα του παππού μας, εκεί που πάντα θα καθόταν στις οικγενειακές συγκεντρώσεις και γιορτές», δηλώνει η Sammie Beaty, ένα από τα εγγόνια της Jeannie μιλώντας στο σάιτ GoodHousekeeping.com.

Και κάπως τους ήρθε μια πολυ δημιουργική και παράλληλα τρυφερή ιδέα. Να μετατρέψουν σε μαξιλάρι το αγαπημένο πουλόβερ του παππού τους, αυτό που πάντα φορούσε την παραμονή των Χριστουγέννων. Και εγένετο!

I’m so glad you liked this special gift that we all decided to get made for you. It turned out amazing and I hope you love it as much as we do. We love you nanny!!❤️

Posted by Sammie Beaty on Friday, December 8, 2017

106χρονη γιαγιά γιόρταζε τα γενέθλιά της - Αυτό που αποφάσισε να κάνει έφερε σε σημείο... σχιζοφρένειας τα παιδιά και τα εγγόνια της

Οι γιαγιάδες πολλές φορές βρίσκουν τρόπο να μας... τρελαίνουν με αυτά που κάνουν, όπως το να μας εντυπωσιάζουν με τον χορό τους, με μια κυρία στην Αγγλία να κάνει κάτι φοβερό στα 106 χρόνια της, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της.

Η κυρία Νόρα Σο, που είναι κάτοικος οίκου ευγηρίας στο Λίνκολν, θέλησε να σβήσει τα κεράκια της φετινής της τούρτας έχοντας στο πλευρό της «ένα ντούκι».

Ο γυμνασμένος και γυμνός μπάτλερ που προσλήφθηκε φορούσε μονάχα μια ποδιά και μια μάσκα και σέρβιρε στη γενεθλιάζουσα γιαγιά το μεσημεριανό της γεύμα, η οποία απόλαυσε εκτός από το φαγητό της και κρασί και γλυκό.

Μάλιστα, η κυρία Νόρα Σο φέρεται να μαγεύτηκε από τον καλογυμνασμένο σερβιτόρο, λέγοντας πως «ο Έντι δεν είχε καθόλου τρίχες στο στήθος του, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Η μέρα τελείωσε με την αγαπημένη τραγουδίστρια της γιαγιάς, Eleanor Mattley, να τραγουδά αποκλειστικά για εκείνη και το προσωπικό αλλά και τους κατοίκους του οίκου ευγηρίας να τραγουδούν και να χορεύουν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share