Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κρυφή κάμερα "πιάνει" περιστέρι σε φουγάρο καμινάδας - Όταν δείτε τι κάνει θα κρατάτε την κοιλιά από τα γέλια

Ξεκαρδιστικό!

14 Ιανουαρίου 2023 16:42
Κρυφή κάμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι από τα στιγμιότυπα που αν δεν τα αποτυπώσει ο φακός της κάμερας πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να το πιστέψει. Κάτοικος των Μελισσίων Αττικής αποθανάτισε ένα από τα πιο σπάνια βίντεο που έχουν καταγραφεί ποτέ σχετικό με ζώα.

Πιο συγκεκριμένα, απέναντι από το σπίτι του στα Μελίσσια ένα περιστέρι πιθανότατα έπαιζε με τον αεραγωγό μιας καμινάδας, κάνοντας αυτό που αποκαλούμε "γύρω γύρω όλοι". Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο χορός των κύκνων εκτελεσμένος από ένα περιστέρι. Με την ευκαιρία, δείτε τι πρέπει να κάνετε αν πέσει στο μπαλκόνι σας ένα περιστέρι.

Λεκές από κουτσουλιά περιστεριών: Εξαφανίστε τον δραστικά από τα ρούχα σας με μαγειρική σόδα και 1 ακόμα υλικό

Σίγουρα έχεις βρεθεί στη θέση να μαζεύεις τα ρούχα από το μπαλκόνι, ειδικά αν μένεις στο κέντρο όπου κατοικούν μαζί σου αυτά τα ”γλυκούλικα” φτερωτά πλασματάκια και να βλέπεις πως τα μισά ρούχα είναι λερωμένα από τα περιττώματά τους ή ακόμα να περπατάς στο δρόμο και να σου έρχεται στο αγαπημένο σου μπλουζάκι και να μην ξέρεις αν πρέπει να το πετάξεις ή να το κρατήσεις ελπίζοντας πως αν το πλύνεις στο πλυντήριο θα φύγει. Με την ευκαιρία, δείτε την απίθανη χρήση της μαγειρικής σόδας στο ψήσιμο του κρέατος.

Η κουτσουλιά αδιαμφισβήτητα, είναι ένας δύσκολος λεκές. Όταν μάλιστα δεν είσαι στο σπίτι για να τον αντιμετωπίσεις άμεσα, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο. Δες τη πρέπει να κάνεις αν σήμερα ήταν η τυχερή σου μέρα!

Ανθεκτικά και χρωματιστά ρούχα

Τρίψτε το λεκέ με ζεστό αλατόνερο για τους αποξηραμένους λεκέδες μουλιάστε το ρούχο σε αλατισμένο νερό και στη συνέχεια πλένετε το ρούχο σε ενζυματικό απορρυπαντικό. Χρησιμοποιήστε ενζυματικό απορρυπαντικό με χλωρίνη για λευκά ρούχα.

Λεκές από κουτσουλιά περιστεριών: Εξαφανίστε τον δραστικά από τα ρούχα σας με μαγειρική σόδα και 1 ακόμα υλικό

Μάλλινα ρούχα

Μουλιάστε το ρούχο σε αλατισμένο νερό. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες του ρούχου.

Μεταξωτά ρούχα

Τρίψτε το λεκέ με ζεστό αλατισμένο νερό και έπειτα τρίψτε με καθαρό νερό. Μη χρησιμοποιήσετε λευκαντικό προϊών σε καμία περίπτωση. Μπορείτε επίσης να τρίψετε απαλά με ξύδι και νερό (αναλογία:. 2 κουταλιές της σούπας ξίδι σε 1 φλιτζάνι νερό). Εάν εξακολουθεί να υπάρχει σημάδι, νοτίστε το λεκέ με άχρωμο απορρυπαντικό πιάτων και αφήστε το για 5-6 ώρες. Στη συνέχεια πλένετε το ρούχο όπως συνήθως

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share