Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γέμισε ένα μπολ με νερό και έριξε μέσα 6 σκελίδες σκόρδου - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε

Σωτήρια λύση!

13 Ιανουαρίου 2023 13:04
Γέμισε ένα μπολ με νερό και έριξε μέσα 6 σκελίδες σκόρδου - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκόρδο είναι ένα υλικό που υπάρχει σε όλα τα σπίτι και συνήθως χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση μιας και απ ότι έχουμε δει πέραν από το να χαρίζει μια έξτρα γεύση και ένταση στα φαγητά μας μπορεί να κάνει και θαύματα στην υγεία μας, για παράδειγμα, δείτε εδώ το θαυματουργό γιατροσόφι με σκόρδο.

Αυτό σημαίνει πως καθημερινά θα πρέπει να καθαρίζετε και σκόρδα, μια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα μιας και οι φλούδες του σκόρδου είναι ιδιαίτερα λεπτές κάτι που κάνει το καθάρισμα άκρως βασανιστικό! Γι' αυτό λοιπόν σου βρήκαμε την πιο εύκολη λύση για να ξεφλουδίσες πολλές σκελίδες σκόρδου σε χρόνο μηδέν, να σημειώσουμε επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο τα χέρια σου δεν θα μυρίζουμε μετά τόσο έντονα.

Η διαδικασία είναι απλή, βάλε σε ένα μπολ τις σκελίδες που θες να ξεφλουδίσεις και στη συνέχεια γέμισε το μπολ με νερό. Μετά από λίγη ώρα θα δεις ότι οι φλούδες βγαίνουν σχεδόν μόνες τους.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικούς ακόμη τρόπους για εύκολο ξεφλούδισμα ενός σκόρδου:

Έφτιαξε ένα μείγμα από σκόρδο, πιπέρι και σαπούνι και έβαλε τέλος στον "εφιάλτη" του καλοκαιριού

Οι κατσαρίδες είναι ό, τι πιο ανατριχιαστικό και αηδιαστικό υπάρχει την άνοιξη και το καλοκαίρι και δυστυχώς στα περισσότερα σπίτια παρά τις απεντομόσεις.

Πού συχνάζουν

Είναι κοσμοπολίτικα έντομα και τα συναντούμε παντού σε σπίτια, εστιατόρια, ξενοδοχεία, γραφεία, εργοστάσια, βιβλιοθήκες, σφαγεία κλπ. Οι ζημιές που προκαλούν δεν είναι συνήθως ποσοτικές, αλλά τόσο η παρουσία τους όσο και η πιθανότητα να μεταδώσουν ορισμένες ασθένειες τα κάνουν να θεωρούνται από τα σημαντικά ζωικά παράσιτα. Προτιμούν τα υγρά, σκοτεινά και προφυλαγμένα μέρη και ζουν οπουδήποτε υπάρχει νερό. Ωστόσο μπορούν να ζήσουν και σε ξηρά μέρη και να πάρουν το νερό που τους χρειάζεται από την πρώιμη υγρασία. Η δραστηριότητα τους εκδηλώνεται σε μεγάλο βαθμό κατά τη νύχτα. Οι κατσαρίδες είναι παμφάγα και κάθε είδους τρόφιμο είναι δυνατόν να μολυνθεί από την παρουσία τους.

Εμείς σου βρήκαμε τον πιο απλό και ανέξοδο τρόπο για να απαλλαγείς από την ενοχλητική τους παρουσία και να βάλεις τέλος στον "εφιάλτη". Κοίτα πόσο απλό είναι.

Αν επιθυμείς το τέλος για τις κατσαρίδες στο σπίτι, χρησιμοποίησε για όπλο σου λίγο πιπέρι, σκόρδο και κρεμμύδι! Δημιούργησε ένα μείγμα με μια κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν σε σκόνη, ένα λιωμένο κρεμμύδι και μια σκελίδα σκόρδο μέσα σε ένα λίτρο νερού. Άφησέ το σε μια γωνιά να ηρεμήσει για μια ώρα και σχεδόν έτοιμο! Πρόσθεσε τώρα μια κουταλιά της σούπας υγρό σαπούνι και το δημιούργημά σου μπορεί πια να μπει στη μάχη!

Ήρθε η στιγμή να το βάλεις στους χώρους εκείνους όπου αγαπούν να επισκέπτονται οι κατσαρίδες! Με την χαρακτηριστική μυρωδιά του θα τις κάνει να σπεύσουν σε φυγή κι εσύ, θα απαλλαγείς από την παρουσία τους! Αν πάλι θέλετε να είστε 100% σίγουροι πως δεν θα έχετε ξανά ανεπιθύμητες επισκέψεις, δείτε εδώ ένα ακόμη μικρό μυστικό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share