Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μια τίγρης βλέπει ένα μικρό ελαφάκι - Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με την αντίδρασή της

Απίστευτο θέαμα!

12 Ιανουαρίου 2023 19:19
Μια τίγρης βλέπει ένα μικρό ελαφάκι - Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με την αντίδρασή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η τίγρης βλέπει ένα μικρό ελαφάκι. Η αντίδρασή της; Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

Οι τίγρεις είναι ανάμεσα στα πιο τρομακτικά ζώα της ζούγκλας. Έχουν δυνατά και άγρια σωματικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά που αφήνουν σε κάθε άνθρωπο και ζώο μια αίσθηση ανατριχίλας. Γι’ αυτό πολλοί σοκαρίστηκαν όταν μια τίγρης πλησίασε ένα ελαφάκι χωρίς ενδείξεις βίας σε ένα καταφύγιο στην Ινδία.

Ο φωτογράφος, Souvik Kundu, 35 ετών, ήταν μάρτυρας του όλου συμβάντος. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που έβγαλε πολλές φωτογραφίες. Ευτυχώς για μας, μπορούμε να τις δούμε εδώ και τώρα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο καταφύγιο για τίγρεις Tadoba Andhari στην Ινδία, και απεικονίζουν στιγμές όπου η τίγρης παίζει με το ελαφάκι. Αποτελεί έκπληξη και ευχαρίστηση για όσους βλέπουν τις υπέροχες φωτογραφίες.

Η ζωή στην άγρια φύση είναι αρκετά δύσκολη μέχρι και για τα πιο δυνατά ζώα διότι καθημερινώς αντιμετωπίζουν αρκετούς κινδύνους τους οποίους πρέπει να ξεπεράσουν για να επιβιώσουν, όπως αυτή η επική μάχη μεταξύ τίγρης και λονταριού.

ελαφάκι τίγρης

Το μόνο που θέλει η τίγρης είναι να παίξει με το φιλαράκι της. Ο φωτογράφος λέει ότι είναι πιθανό η τίγρης να έχει μπερδέψει το ελαφάκι για παιδί της

Η τίγρης ήθελε, αναπάντεχα, απλά να παίξει με το ελαφάκι. Οι άνθρωποι του καταφύγιου δεν περίμεναν να δείξει τόση στοργικότητα.

Μια τόσο γλυκιά στιγμή ανάμεσα σε μια δυνατή τίγρη και ένα ευαίσθητο ελαφάκι. Η τίγρης άφησε το ελαφάκι να ξαπλώσει στο γρασίδι μετά το παιχνίδι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share