Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

43χρονος πήγε στο ΑΤΜ να κατεβάσει 400 ευρώ: Όταν του έβγαλε τα χαρτονομίσματα πάγωσε

Απίστευτο περιστατικό!

12 Ιανουαρίου 2023 18:20
43χρονος πήγε στο ΑΤΜ να κατεβάσει 400 ευρώ: Όταν του έβγαλε τα χαρτονομίσματα πάγωσε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκαν Τρικαλινοί που είχαν σπεύσει σε ΑΤΜ που στεγάζεται στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων…

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr το συγκεκριμένο ΑΤΜ παρουσίαζε πρόβλημα και η τράπεζα αποφάσισε να το αντικαταστήσει.

Όμως η αντικατάσταση του ΑΤΜ έφερε την φημολογία πως βάζουν καινούργιο ΑΤΜ που θα βγάζει από αύριο δραχμές, μια φημολογία που γινόταν ευκόλως πιστευτή λόγω του γενικότερου σκηνικού στην χώρα, με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που … «τσίμπησαν» και φανερά πανικοβλημένοι, έσπευσαν γρήγορα να βρουν άλλο ΑΤΜ για να κάνουν αναλήψεις… ευρώ.

Φυσικά όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια η είδηση αυτή ήταν fake.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 32χρονος πήγε να κατεβάσει χρήματα στο ΑΤΜ - Αντί για χρήματα του έβγαλε κάτι το... σοκαριστικό!

43χρονος πήγε στο ΑΤΜ να κατεβάσει 400 ευρώ: Όταν του έβγαλε τα χαρτονομίσματα πάγωσε

51χρονος πήγε στο ΑΤΜ και "σήκωσε" 390 ευρώ - Δευτερόλεπτα μετά έζησε τον μεγαλύτερο εφιάλτη του!

Ένας 51 ετών επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού 390 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα. Ωστόσο τα λεφτά πήρε τελικά ένας 44χρονος.

Έβγαλε χρήματα από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα, ωστόσο, το ποσό εισέπραξε άλλο άτομο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 24 Αυγούστου, όταν ένας 51 ετών επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού 390 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα.

Δεν αντιλήφθηκε όμως την έξοδο των χρημάτων, θεωρώντας ότι υπάρχει βλάβη και απευθύνθηκε σε υπάλληλο του καταστήματος. Κατά το διάστημα που απευθύνθηκε στην τράπεζα, ένας 44χρονος αφαίρεσε τα χρήματα από το ΑΤΜ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 44χρονος διερχόμενος από το σημείο, χωρίς να γίνει αντιληπτός, πήρε από το μηχάνημα το χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον παθόντα. Ο 44χρονος εντοπίστηκε από κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας.

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share