Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι της - Θα ανατριχιάσετε με αυτό που κατέγραψε με την κάμερά της (Video)

Θα σας σηκωθεί η τρίχα μόλις δείτε τι ανακάλυψε

12 Ιανουαρίου 2023 13:14
24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο στο σπίτι της - Θα ανατριχιάσετε με αυτό που κατέγραψε με την κάμερά της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγους μήνες αφού είχε μετακομίσει στο νέο της σπίτι μια 24χρονη βρήκε ένα κρυφό δωμάτιο. Μόλις δείτε τι κατέγραψε με την κάμερά της θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Η γυναίκα καθαρίζοντας μια ντουλάπα ανακάλυψε ότι υπήρχε ένας κρυφός χώρος σε εκείνο το σημείο. Σαν ένα μικρό δωμάτιο. Επίσης, σάλο προκάλεσε το βίντεο που κατέγραψε με κάμερα και ανέβασε μία γυναίκα οκτώ μηνών έγκυος, στο οποίο εμφανίζεται μια... «σκοτεινή φιγούρα» δίπλα από το κρεβάτι της.

«Αγοράσαμε το σπίτι πριν μερικούς μήνες και σιγά-σιγά καθαρίζαμε τις διάφορες ντουλάπες. Καθάριζα μία από αυτές και όπως μπορείτε να δείτε η γριά που ζούσε εδώ κρατούσε τα πάντα» σχολιάζει η γυναίκα.

Όταν τελικά μπήκε στο δωμάτιο για να δείξει τι υπάρχει μέσα, όσοι είδαν το βίντεο σίγουρα ένιωσαν μια ανατριχίλα.

Έβαλε κρυφή κάμερα για να προσέχει το μωρό της - Μόλις είδε αυτό που βρισκόταν δίπλα του της κόπηκαν τα πόδια

Η Μαρίτσα Κίμπουλς κοίταξε την κάμερα ενδοεπικοινωνίας για να δει πως είναι το μωράκι της ενώ κοιμόταν και τότε είδε κάτι που την έκανε να ουρλιάξει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι ανατριχιαστικό, δείτε εδώ τι κατέγραψε μια κάμερα σε ένα νοσοκομείο.

Δίπλα του, υπήρχε μια φιγούρα ενός «διάφανου» μωρού. Τότε γεμάτη τρόμο, πήγε στο δωμάτιο του μωρού και διαπίστωσε πως αυτό που είδε στην κάμερα, ήταν το προστατευτικό κάλυμμα στα σεντόνια, το οποίο είχε ξεχάσει να βγάλει ο σύζυγός της.

Έτσι αυτό με το φως της κάμερας, φάνηκε σαν ένα... φάντασμα! Η ίδια μοιράστηκε τις φωτογραφίες της στο Facebook, γράφοντας τι συνέβη και... κράζοντας τον άντρα της.

23χρονος έβαλε κρυφή κάμερα στο αυτοκίνητο και πάει βόλτα την 82χρονη γιαγιά του - Προσέξτε την αντίδρασή της όταν ακούει στο ραδιόφωνο... (Video)

23χρονος έβαλε κρυφή κάμερα στο αυτοκίνητο και πάει βόλτα την 82χρονη γιαγιά του, αλλά δεν είχε ιδέα πως ο εγγονός της είχε σχεδιάσει την απόλυτη έκπληξη γενεθλίων.

Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο και περίμενε να ακούσει ραδιόφωνο, έπαθε την έκπληξη της ζωής της. Ξαφνικά η μουσική κόπηκε και ακούγεται σαν να έχει γίνει κάτι σοβαρό. Αλλά η γιαγιά δεν το πιστεύει όταν ακούει τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή να ανακοινώνει τα γενέθλιά της. Ενώ, τραγελαφικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στην Αυστραλία όταν η 80χρονη γιαγιά τους άρχισε να "απειλεί" την τηλεόραση με ένα μαχαίρι και τελικά την πυροβόλησε.

Ο εγγονός της είχε βάλει φίλους και συγγενείς της γιαγιάς του από όλο τον κόσμο να ηχογραφήσουν τις ευχές τους για εκείνη. Η γιαγιά άρχισε αμέσως να βουρκώνει και ο εγγονός της ακούγεται να λέει: ‘Δεν ήθελα να σε αναστατώσω. Απλά θέλαμε να σου δείξουμε πόσα σημαίνει για μας.’

Δείτε την εκπληκτική αυτή ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share