Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κοριτσάκι βλέπει τους γονείς του να φιλιούνται - Η αντίδρασή της θα σας αφήσει "κάγκελο" (Video)

Viral η αντίδραση της μικρούλας

12 Ιανουαρίου 2023 08:39
Κοριτσάκι βλέπει τους γονείς του να φιλιούνται - Η αντίδρασή της θα σας αφήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά παιδιά αντιδρούν… ιδιαίτερα όταν βλέπουν τους γονείς τους να φιλιούνται. Άλλα ζηλεύουν, άλλα κλαίνε και άλλα χαμογελούν. Το κοριτσάκι στο παραπάνω βίντεο έχει μακράν την πιο γλυκιά αντίδραση η οποία και έγινε viral στο δίκτυο.

Οι δύο γονείς που κρατούν την κάμερα ανταλλάσσουν ένα φιλί και η μικρούλα τους βλέπει και γυρίζει το κεφάλι από την άλλη χαμογελώντας πονηρά. Έπειτα κοιτά ξανά κλεφτά και χαμογελά ξανά. Ενώ, όταν μια μικρούλα άρχισε να παραπονιέται πως κάθε βράδυ έχανε το αγαπημένο της λούτρινο οι γονείς της αποφάσισαν να βάλουν μια κρυφή κάμερα για να αποκαλύψουν τον... κλέφτη και έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε το βίντεο:

35χρονη ανύπαντρη μητέρα υιοθέτησε ένα κοριτσάκι 4 ετών - Ήταν πολύ χαρούμενη μέχρι... που έπιασε στα χέρια της έναν περίεργο φάκελο

Αυτή η ανύπαντρη μητέρα ήταν πολύ χαρούμενη που είχε ένα γιό, αλλά ένιωθε ότι κάτι έλειπε στη ζωή της. Ήθελε να αποκτήσει και μια κόρη. Όμως η μόνη της επιλογή ήταν η υιοθεσία.

Τελικά υιοθέτησε ένα κοριτσάκι 4 ετών από την Ουκρανία, τη Jessy. Η Jessy είχε μείνει ορφανή μετά από ένα τρομερό ατύχημα με την οικογένειά της. Όμως πριν καλά-καλά προλάβει να πάρει στην αγκαλιά της το νέο της παιδί, έλαβε τρομερά νέα. Η ζωή της θα άλλαζε για πάντα!

Διαβάστε επίσης: Με την πρώτη ματιά φαίνεται μία χαρούμενη φωτογραφία μιας μητέρας με τα δύο παιδιά της - Όταν έκανε ζουμ την εικόνα δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της

Τα γενέθλια της Jessy

Η 35χρονη Dana ετοίμαζε στολίδια για τα γενέθλια της υιοθετημένης κόρης της. Την είχε υιοθετήσει ένα χρόνο πρίν και την αγαπούσε πολύ.

Όταν η Dana διάβασε την ιστορία της Jessy στο διαδίκτυο, αποφάσισε αμέσως να την πάρει. “Χρειαζόμαστε η μία την άλλη”, έλεγε πάντα στη Jessy.

Εκείνη τη μέρα το σπίτι της Dana ήταν γεμάτο από κάρτες γενεθλίων. Τις άνοιγε μία-μία μ’ ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη. Μέχρι που έπιασε στα χέρια της έναν περίεργο φάκελο…

Ένας περίεργος φάκελος

Ήταν ο μόνος φάκελος που δεν είχε διεύθυνση. “Περίεργο”, σκέφτηκε η Dana, “από ποιόν να είναι άραγε;” Ήταν ένας καφέ φάκελος που έμοιαζε να έχει έρθει από πολύ μακριά. Η σφραγίδα του ήταν επίσης ασυνήθιστη. Μάλλον προερχόταν από ανατολική Ευρώπη.

Άνοιξε το φάκελο και έβγαλε το περιεχόμενο. Ήταν ένα σημείωμα που έγραφε: “Αν διαβάζεις αυτό το γράμμα, σε παρακαλώ δώσε μου πίσω την κόρη μου!” Η Dana έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Γράμμα από τον τσάρο!

Η Dana σοκαρίστηκε. “Δεν είναι δυνατόν! Οι γονείς της Jessy σκοτώθηκαν σε τροχαίο!”, αναλογίστηκε. Κοίταξε τον φάκελο άλλη μία φορά. “Θα μάθω από πού ήρθε!” Πήρε το φάκελο και πήγε στον υπολογιστή της. Στη σφραγίδα υπήρχε η εικόνα ενός άντρα με μουστάκι.

Πληκτρολόγησε τα χαρακτηριστικά της σφραγίδας και έκανε αναζήτηση. Βρήκε μια ιστοσελίδα που απεικόνιζε την ίδια σφραγίδα. “Αυτό είναι”, σκέφτηκε η Dana. “Για να δούμε που ανήκει!”

“Σφραγίδα του Τσάρου Νικολάου Β’, Αγία Πετρούπολη, Ρωσία!”

Η έρευνα ξεκινάει

“Ρωσία;;” η Dana ξαφνιάστηκε. “Γιατί κάποιος από τη Ρωσία να μου στέλνει τέτοια μηνύματα;;” Αποφάσισε να πάει στο γραφείο υιοθεσίας για περισσότερες πληροφορίες. Ευτυχώς που είχε αφήσει τη Jessy στη μητέρα της, για να στολίσει το σπίτι και να της κάνει έκπληξη.

Όταν έφτασε στο γραφείο υιοθεσίας τους έδειξε το γράμμα. “Μισό λεπτό να ελέγξω το ιστορικό σας στον υπολογιστή”, είπε η γυναίκα που εργαζόταν εκεί. Όμως όταν πληκτρολόγησε “Jessy” και “Αγία Πετρούπολη” στην αναζήτηση, ο ιστότοπος κατέρρευσε ξαφνικά!

Κάτι ύποπτο συμβαίνει

Πολύ περίεργο”, είπε η γυναίκα έκπληκτη. “Δεν έχει ξανασυμβει αυτό!

Eπανεκκίνησε τον υπολογιστή, και τότε συνέβη κάτι ακόμα πιο τρελό. Το προφίλ της Jessy δεν υπήρχε πιά. Είχε μόλις διαγραφεί! “Δεν καταλαβαίνω τίποτα!” είπε έκπληκτη η υπάλληλος. “Θα το αναφέρω στους ανωτέρους μου. Μπορείτε να επιστρέψετε σπίτι σας, διότι μάλλον θα πάρει λίγο χρόνο!”

Η Dana έγνεψε καταφατικά κι έφυγε. Καθώς οδηγούσε σκεφτόταν όλα όσα είχαν συμβεί, και ήλπιζε ότι ήταν μια παρεξήγηση.

Υπάρχει πρόβλημα με το παιδί!

Η Dana συνέχισε να στολίζει το σπίτι για το πάρτι γενεθλίων της Jessy. Λίγες ώρες αργότερα, τηλεφώνησε η μητέρα της σε κατάσταση πανικού.

Έλα εδώ αμέσως! Υπάρχει πρόβλημα με την Jessy!”

Η Dana έτρεξε στο αυτοκίνητό της. Ευτυχώς, το σπίτι της μητέρας της ήταν μόλις δέκα λεπτά μακριά. Όταν έφτασε, είδε τη μητέρα της να κάθεται στη βεράντα και να κλαίει.

“Μαμά!” φώναξε καθώς έτρεχε κοντά της, “τι συμβαίνει;!!”

Η μητέρα της έκλαιγε τόσο πολύ, που δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει. “Την πήραν!” είπε με αναφιλητά.

35χρονη ανύπαντρη μητέρα υιοθέτησε ένα κοριτσάκι 4 ετών και ήταν πολύ χαρούμενη μέχρι

Ώρες αγωνίας

“Τι εννοείς;” ρώτησε πανικόβλητη η Dana.

“Ήρθαν κάποιοι από το γραφείο υιοθεσίας. Είπαν ότι έπρεπε να πάρουν τη Jessy για έναν έλεγχο ρουτίνας”, απάντησε η μητέρα της.

Η Dana δεν πίστευε στ’ αυτιά της. Τηλεφώνησε αμέσως στο γραφείο υιοθεσίας. “Που είναι το παιδί μου;” τους ρώτησε. “Συγνώμη, δεν βρήκαμε ακόμα το προφίλ της!” απάντησε η υπάλληλος. Η Dana έπαθε σύγχυση. “Τί; Δεν είναι εκεί μαζί σας;;” η καρδιά της κόντευε να σπάσει.

Ποιός πήρε το παιδί;

“Η μητέρα μου είπε ότι την πήρατε εσείς για έναν έλεγχο ρουτίνας!” εξήγησε η Dana. “Πώς;; Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα εμείς! Δεν θα το παίρναμε ποτέ με τέτοιο τρόπο!”, απάντησε η γυναίκα στην άλλη γραμμή.

Η Dana τρελάθηκε με αυτή την απάντηση και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Εξήγησε την κατάσταση και της είπαν να επιστρέψει σπίτι της. Εκεί θα αποφάσιζαν μαζί για τις επόμενες κινήσεις τους. Η Dana έτρεξε στο σπίτι και άνοιξε την εξώπορτα. Δεν θα πιστέψετε τι είδε μπροστά της!

Και δεύτερος φάκελος!

Υπήρχε ένας τσαλακωμένος φάκελος με την ίδια σφραγίδα πάνω στο χαλάκι!

Με τρεμάμενα χέρια έπιασε τον φάκελο. Δάκρυα έτρεχαν πάνω του καθώς τον κρατούσε. “Δεν ξέρω αν αντέχω να τον ανοίξω”, σκέφτηκε. “Μήπως να περιμένω την αστυνομία;”

Μπήκε στο σαλόνι και κάθισε σε μια καρέκλα. Μετά σκούπισε τα δάκρυά της και άνοιξε τον φάκελο. “Πρέπει να το διαβάσω τώρα. Μπορεί ο χρόνος να είναι πολύτιμος!” Το γράμμα ήταν μεγάλο. Καθώς το άνοιγε έπεσαν από μέσα κάποιες φωτογραφίες.

Φωτογραφίες ενός μωρού

Τις κοίταξε και τα μάτια της γούρλωσαν από έκπληξη. “Δεν μπορεί να είναι αλήθεια!”

Στις φωτογραφίες είδε τη Jessy μωρό, στην αγκαλιά μιας γυναίκας. Την αναγνώρισε αμέσως από τα μάτια της. Ήταν τόσο όμορφα και μοναδικά! Φαινόταν να είναι οικογένεια ευγενών.

Η Dana έβλεπε τη Jessy μωρό για πρώτη φορά, αφού όταν την υιοθέτησε ήταν ήδη 4 ετών. Όταν κοίταξε τη γυναίκα που κρατούσε τη Jessy, πάγωσε. Η γυναίκα αυτή είχε τα μάτια της Jessy! Πώς ήταν δυνατόν να συμβαίνει αυτό;

Μια παράνομη υιοθεσία!

H Dana υπέθεσε ότι η φωτογραφία είχε τραβηχτεί πρίν το τροχαίο. Άνοιξε το γράμμα κι άρχισε να διαβάζει. “Αγαπητή Dana, επιτέλους την πήραμε πίσω! Η Jessy είναι κόρη μας! Είμαι η πριγκίπισσα μιας μικρής χώρας κοντά στη Ρωσία. Η κόρη μας αγνοούνταν εδώ κι ένα χρόνο. Τελικά την βρήκε η Μυστική Υπηρεσία μας την περασμένη βδομάδα”. Η Dana δεν πίστευε στα μάτια της!

“Η αδελφή μου δεν ήθελε η Jessy να γίνει διάδοχος του θρόνου. Ήθελε να έχει μια κανονική ζωή. Έτσι την έδωσε για υιοθεσία εν αγνοία μου. Ήμουν απελπισμένη. Λυπάμαι που την πήραμε χωρίς προειδοποίηση, αλλά ήταν ο μόνος τρόπος να μην πάρει το θέμα δημοσιότητα!”

Αίσιο τέλος για όλους

Υπήρχε και κάτι κολλημένο στο πίσω μέρος του γράμματος: ένα αεροπορικό εισιτήριο! “Ελάτε να μας επισκεφθείτε στο παλάτι να γνωριστούμε!”

Μια βδομάδα μετά, η Dana πήρε το αεροπλάνο για το βασιλικό παλάτι. Θα μπορούσε επιτέλους να αγκαλιάσει τη Jessy ξανά! Αν και ήταν πολύ στεναχωρημένη που η Jessy δεν ήταν πια δικιά της, έβλεπε ότι την αγαπούσαν πραγματικά.

Η βασιλική οικογένεια πρόσφερε στη Dana ένα δωμάτιο στο παλάτι. Της είπαν ότι μπορεί να επισκέπτεται τη Jessy όσο συχνά θέλει. Η Dana και η Jessy εξακολουθούν να είναι φίλες μέχρι σήμερα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share