Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο γιος της πέθανε το 2013 - Τρία χρόνια μετά ένα μικρό κορίτσι της λέει να πατήσει το κουμπί στο αρκουδάκι (Video)

Η ιστορία που «τσακίζει» κόκαλα

11 Ιανουαρίου 2023 10:31
Ο γιος της πέθανε το 2013 - Τρία χρόνια μετά ένα μικρό κορίτσι της λέει να πατήσει το κουμπί στο αρκουδάκι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το 2013, η Heather έζησε έναν εφιάλτη που κανένας γονείς δεν πρέπει να βιώσει. Ο γιος της Lucas ήταν μόλις 7 μηνών όταν πέθανε κάτω από την επίβλεψη της babysitter του. Χωρίς να θέλει άλλη μητέρα να περάσει τον ίδιο πόνο που πέρασε εκείνη, πήρε μια πολύ δύσκολη και ανιδιοτελή απόφαση.

Δώρισε τα όργανα του γιου της σε τρεις άλλους ανθρώπους που τα χρειαζόντουσαν. Μία από αυτούς, της οποίας η ζωή σώθηκε χάρη στον Lucas, ήταν ένα τετράχρονο κοριτσάκι με το όνομα Jordan, που έχει περάσει αρκετά χρόνια μέσα στα νοσοκομεία, λόγω προβλημάτων με την καρδιά της.

Στη συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση που θα δείτε, η Heather συναντάει τη Jordan και την οικογένειά της. Χρησιμοποιώντας ένα στηθοσκόπιο, κατάφερε να ακούσει την καρδιά του γιου της να χτυπάει ξανά. Επίσης η Jordan της έκανε δώρο ένα αρκουδάκι που περιέχει μία ηχογράφηση της καρδιάς του γιου της! Επίσης, μια 39χρονη μητέρα πήγε την 11χρονη κόρη της στο λούνα παρκ για να διασκεδάσει, δεν είχε ιδέα τι τρόμος την περίμενε.

Σύμφωνα με το Donate Life, περισσότεροι από 8,500 νεκροί δότες δώρισαν περίπου 24,000 όργανα το 2014. Δυστυχώς όμως, περίπου 21 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα γιατί τα όργανα που χρειάζονται δεν είναι διαθέσιμα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share