Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πόζαρε με τον γιό της στο TikTok - Όταν μπήκε στο πλάνο η γιαγιά του μωρού πάθαμε σοκ

Η πιο sexy και νέα γιαγιά που είδατε ποτέ

10 Ιανουαρίου 2023 14:19
Πόζαρε με τον γιό της στο TikTok - Όταν μπήκε στο πλάνο η γιαγιά του μωρού πάθαμε σοκ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 35χρονη… γιαγιά του TikTok έχει μπερδέψει τους χρήστες της πλατφόρμας, καθώς όπως σχολιάζουν δεν φαίνεται αρκετά μεγάλη για να είναι μητέρα, πόσο μάλλον γιαγιά. Ο λόγος για τη Τσάβι, μία μητέρα τεσσάρων παιδιών που σόκαρε τους χρήστες όταν την είδαν σε βίντεο αγκαλιά με τον εγγονό και την 20χρονη κόρη της. Αρκετοί μάλιστα από τους ακολούθους της, την διέγραψαν. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό σε γενέθλια γιαγιάς που γιόρτασε τα 106α γενέθλιά της.

Η 35χρονη σέξι γιαγιά απέκτησε την κόρη της ,Μπιάνκα, σε ηλικία μόλις 15 ετών, η κόρης της που είναι τώρα 20 χρονών, απέκτησε το παιδί της στα 17 της χρόνια, κάνοντας από τόσο μικρή ηλικία γιαγιά — και όπως η ίδια δηλώνει «καυτή – γιαγιά».

«Καυτή γιαγιά», λέει και η Μπιάνκα σε βίντεο 15 δευτερολέπτων, όπου έδωσε τον μικρό της στη μαμά της, η οποία κάθεται μπροστά στην κάμερα επιδεικνύοντας πως είναι πραγματικά μια «καυτή» γιαγιά, εκτός από νέα. Τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο έπεσαν «βροχή».

Πόζαρε με τον γιό της στο TikTok - Όταν μπήκε στο πλάνο η γιαγιά του μωρού πάθαμε σοκ

«Όμορφη γιαγιά, μοιάζετε σαν αδερφές», σχολίασε ένας ακόλουθος, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Ορκίζομαι και εσείς οι τρεις είστε αδέρφια». «Είναι η θετή σου μαμά, είμαι αρκετά σίγουρος και ο αδερφός σου είναι τόσο τυχερός», σχολίασε κάποιος άλλος.

«Ναι η γιαγιά μου δεν μοιάζει έτσι», γέλασε κάποιος. «Τι στο καλό είναι γιαγιά;» έγραψε ένας άλλος.

Πάντως, η συγκεκριμένη δεν είναι η μόνη γιαγιά που κρατά το ελιξίριο της νεότητας. Η Καναδή TikToker Lalie έχει πλήθος ακολούθων να μιλάνε για τις φωτογραφίες της στα 53 της. Η σέξι γιαγιά οφείλει τη νεανική της εμφάνιση σε ένα έντονο πρόγραμμα περιποίησης δέρματος και ανταπέδωσε τα τρολ, λέγοντάς τους: «Θα συνεχίσω να είμαι εγώ».

Στην Αυστραλία, μια άλλη σέξι γιαγιά από το Κουίνσλαντ, η 51χρονη, Τζίνα Στιούαρτ, έχει τρελάνει κόσμο της με τις καυτές εμφανίσεις της με μπικίνι, τα οποία δημοσιεύει τακτικά στο Instagram. Η μαμά τεσσάρων παιδιών και η γιαγιά ενός παιδιού έχει βρει το ελιξίριο στην κρυοθεραπεία…

Αυτή η γιαγιά πέθανε και η κηδεία της έμεινε στην ιστορία αφού μια "έκπληξη" περίμενε τους παρευρισκόμενους

Η τελευταία κίνηση μιας γυναίκας έφερε γέλια στην κηδεία της. Μέσω Twitter, η Gracie Perryman, η οποία ζει στο Όστιν των ΗΠΑ, ανάρτησε μια ξεχωριστή κάρτα, η οποία περίμενε όσους παραβρέθηκαν στην κηδεία της γιαγιάς της. Σε αυτήν, η ηλικιωμένη γυναίκα τους… βγάζει τη γλώσσα. Με την ευκαιρία, δείτε το αστείο σκηνικό με γιαγιά που επιτέθηκε με μαχαίρι στην τηλεόραση.

Το μετά θάνατον μήνυμα από τη γιαγιά ανέφερε: «Ας κρατήσουμε επαφή», μαζί με μια ακόμη πινελιά: ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, έναν πίνακα πνευμάτων Ouija.

«Έλαβα αυτό στην κηδεία της γιαγιάς μου», είπε η Perryman, λέγοντας πως είναι η εγγονή της γυναίκας. «Τι είδωλο».

Η Perryman, η οποία ανάρτησε τη φωτογραφία στις 18 Οκτωβρίου, ανέφερε σε δηλώσεις της σε ΜΜΕ ότι η γιαγιά της Jodie Perryman πέθανε από καρκίνο στην ηλικία των 81 ετών και έφτιαχνε τα Ouija boards προτού φύγει από τη ζωή και ταφεί στο Τέξας.

Η αγγελία για τον θάνατό της σε τοπική εφημερίδα ανέφερε πως πέθανε στις 12 Οκτωβρίου στα 81 της και ήταν γνωστή για τη δημιουργικότητά της, το πνεύμα της και την ξεκάθαρη αίσθηση του χιούμορ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share