Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3χρονο αγοράκι έδινε μάχη με το θάνατο λόγω σπάνιας μορφής καρκίνου - Μόλις όμως τον βάφτισαν... (Video)

Συγκινητική ιστορία

9 Ιανουαρίου 2023 11:03
3χρονο αγοράκι έδινε μάχη με το θάνατο λόγω σπάνιας μορφής καρκίνου - Μόλις όμως τον βάφτισαν... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα 3χρονο αγοράκι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στους πνεύμονες. Μια μέρα κατέρρευσε ενώ ήταν στον παιδικό σταθμό και έπρεπε αμέσως να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ο μικρός είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και οι γιατροί μέχρι τότε έβλεπαν βελτίωση, αλλά μετά από εκείνη τη μέρα, οι πνεύμονές του καταστράφηκαν, όπως ανακάλυψαν οι γιατροί στα επείγοντα.

Οι παλμοί του ήταν 200 το λεπτό. Το μικρό αγόρι μπήκε σε μηχανική υποστήριξη και οι προγνώσεις δεν ήταν καλές. Μετά από επώδυνες συζητήσεις, οι γονείς του αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη, αφού τον βάπτισαν στο νοσοκομείο.

Αλλά μόλις αποσυνέδεσαν τα μηχανήματα, οι γονείς είδαν τον μικρό Dylan να κουνάει τα πόδια του. Ο εγκέφαλός του δεν ήταν ακόμα νεκρός όπως ανακάλυψαν οι γιατροί και υπήρχε τελικά ελπίδα. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός άνδρα με την γυναίκα του να πεθαίνει από καρκίvο λίγο μετά το γάμo. Όταv άvοιξε τυχαία τον υπολογιστή της τoυ «κόπηκε» η αvάσα.

Σήμερα ο Dylan είναι το θαύμα για το οποίο μιλάει όλη η οικογένειά του, αλλά και ο κόσμος που έμαθε την ιστορία του! Ο μικρός είναι πλέον ευτυχισμένος στο σπίτι του!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share