Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

32χρονη γυναίκα άρχισε να νιώθει κάτι να βγαίνει μέσα από την κοιλιά της - Η συνέχεια είναι σοκαριστική (Video)

Ανατριχιαστικό

8 Ιανουαρίου 2023 16:13
32χρονη γυναίκα άρχισε να νιώθει κάτι να βγαίνει μέσα από την κοιλιά της - Η συνέχεια είναι σοκαριστική (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήταν μια συνηθισμένη μέρα μέχρι που αυτή η 32χρονη γυναίκα έπεσε κάτω. Άρχισε να νιώθει κάτι να βγαίνει μέσα από την κοιλιά της, που στη συνέχεια προσγειώθηκε στο πάτωμα. Αν και δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος, ένα μωρό βρισκόταν στο έδαφος κάτω από τα πόδια της. Ενώ, απίστευτο είναι αυτό που έκανε μια γυναίκα, η οποία βρήκε έναν… διαφορετικό τρόπο να θρηνήσει τον νεκρό άνδρα της.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες με τον τίτλο «Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος!». Ιστορίες που όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω είναι αληθινές. Μια άλλη γυναίκα ζούσε με την οικογένειά του αρραβωνιαστικού της, όταν άρχισε να έχει πόνους στο στομάχι. Τελικά «ρίχνει» στο πάτωμα αυτό που πραγματικά της προκαλούσε τον πόνο. Ένα μωρό.

Δείτε τις απίστευτες μα αληθινές ιστορίες κρυφής εγκυμοσύνης:

Πριν 18 χρόνια γυναίκα γέννησε τα πρώτα εφτάδυμα που επέζησαν - Δείτε πως είναι σήμερα τα 7 αδέρφια που ενηλικιώθηκαν (Video)

Πριν 18 χρόνια γυναίκα γέννησε τα πρώτα εφτάδυμα που επέζησαν. Στις 19 Νοεμβρίου του 1997, η McCaughey έφερε στον κόσμο επτά υγιή μωράκια, κάτι που θεωρούνταν αδύνατο να συμβεί. Η οικογένεια των δύο ατόμων, ξαφνικά μετατράπηκε σε οικογένεια των εννέα.

Είχαν πια επτά στόματα να θρέψουν, επτά μυαλά να ακονίσουν και επτά σώματα να ντύσουν. Η πίεση και το βάρος της ευθύνης, ήταν τρομακτικά. Αλλά με τη βοήθεια της οικογένειας, των φίλων και ενός εξαιρετικού υποστηρικτικού συστήματος, η οικογένεια ήταν έτοιμη να παλέψει ενάντια σε όλα τα εμπόδια. Επίσης, ένα ζευγάρι είχε χαρεί πάρα πολύ όταν έμαθαν πως η Κρίστι ήταν έγκυος στο πρώτο τους μωρό. Ενώ φάνηκε σαν μία συνηθισμένη γέννα, σύντομα θα αποδεικνυόταν πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά.

Παρόλο που τα αδερφάκια έχουν γεννηθεί την ίδια μέρα, οι προσωπικότητές τους είναι πολύ διαφορετικές. Ο ένας είναι πεισματάρης, ο άλλος ο κλόουν της τάξης, ενώ η άλλη είναι σοβαρή και βιβλιοφάγος. Όπως και να έχει όλοι συμφωνούν σε κάτι. Στο ότι το καλύτερο πράγμα, είναι η συντροφικότητα της οικογένειας.

Μετά τη γέννησή τους, τα αδέλφια McCaughey ήταν εξώφυλλο στα πιο δημοφιλή περιοδικά. Το θέμα εμφανίζονταν στις ειδήσεις και σε reality show. «Το μόνο που θέλαμε, ήταν να έχουμε μια φυσιολογική ζωή», δήλωσε η Kenny.

Αυτά τα παιδιά, έχουν πλέον κλείσει τα 18. «Σύντομα θα κυνηγούν τη δική τους σταδιοδρομία», είπε ο Bobbie. «Μου φαίνεται σαν χτες που τα πήραμε σαν βρέφη από το νοσοκομείο». Η Kenny, αναπολεί όλες τις στιγμές που έχουν ζήσει όλα αυτά τα χρόνια και φέρνει στο μυαλό της αναμνήσεις.

https://youtu.be/56vxXcz3V74[

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share