Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έγκυος βρισκόταν στο ασανσέρ με το σύζυγό της - Μόλις έσπασαν τα νερά προσπάθησε να την ξεγεννήσει και... (Video)

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο

8 Ιανουαρίου 2023 16:17
Έγκυος βρισκόταν στο ασανσέρ με το σύζυγό της -  Μόλις έσπασαν τα νερά προσπάθησε να την ξεγεννήσει και... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας μαιευτήρας έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι του μέσα στο ασανσέρ της πολυκατοικίας του στο κέντρο της Βραζιλίας, καθώς ξεγέννησε την έγκυο σύζυγό του.

Ο δρ Danilo Almeida βρισκόταν στο γραφείο του στις 19 Σεπτεμβρίου όταν η Déborah Bittar τον ειδοποίησε ότι επρόκειτο να γεννήσει.

Ο Almeida έσπευσε στο σπίτι και συνόδευε τη -μητέρα πλέον δύο κοριτσιών- στο ασανσέρ για τον δρόμο στο νοσοκομείο της Anápolis όταν ξαφνικά αισθάνθηκε ότι η μικρή Júlia επρόκειτο να έρθει στον κόσμο. Με την ευκαιρία, δείτε τι συνέβη όταν μια 33χρονη έγκυος πέθανε ξαφνικά - Λίγες μέρες αργότερα το γραφείο κηδειών βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα ανατριχιαστικό θέαμα.

Γέννησε σε ασανσέρ

Πλάνα από βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας και μοιράστηκε η οικογένεια την περασμένη Τετάρτη στον λογαριασμό του γιατρού στο Instagram δείχνουν την Bittar, διατροφολόγο, να στέκεται δίπλα στην πόρτα του ασανσέρ την ώρα που ετοιμαζόταν να κλείσει.

Τοποθετεί το χέρι της πάνω στην κοιλιά της καθώς νιώθει μια σύσπαση και στη συνέχεια κάθεται οκλαδόν όταν νιώθει ότι είναι έτοιμη να γεννήσει. Στη συνέχεια απλώνει το χέρι της για να εμποδίσει την πόρτα να κλείσει.

«Ήταν όλα πολύ γρήγορα και απίστευτα», δήλωσε ο Almedia, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη ειδησεογραφική πύλη G1. «Πήγα σπίτι και είδα ότι είχε ήδη διαστολή οκτώ εκατοστών. Θα πηγαίναμε στο νοσοκομείο, αλλά η Júlia αποφάσισε να γεννηθεί στο ασανσέρ!».

Ο Almeida, ο οποίος λέει ότι έχει ξεγεννήσει περισσότερα από 5.000 μωρά, φαίνεται στο βίντεο να ρίχνει τις τσάντες της γυναίκας του στο πάτωμα και στη συνέχεια να τοποθετεί την Júlia στην αγκαλιά της Bittar προτού κόψει τον ομφάλιο λώρο.

Στιγμές αργότερα η Bittar περπατά στον διάδρομο κρατώντας την κόρη της σε μια κουβέρτα. «Όλα συμβαίνουν στη ζωή μας», είπε.

Ο Almeida υπενθύμισε ότι η γέννηση της δίχρονης κόρης του ζευγαριού, Amanda, ήταν φυσιολογική, αλλά αυτή της Júlia ήταν λίγο σοκαριστική.

«Οι περισσότεροι τοκετοί που έχω είναι φυσιολογικοί», εξήγησε. «Οι λεγόμενες "jet-births" διαρκούν λιγότερο από δύο ώρες. Έχω δει και άλλες, αλλά αυτή με εξέπληξε» πρόσθεσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share