Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στρουμπουλός γατούλης ανακαλύπτει κρυφή κάμερα στο σπίτι - Δε φαντάζεστε την επική αντίδρασή του (Video)

Δείτε τι κάνει

7 Ιανουαρίου 2023 10:18
Στρουμπουλός γατούλης ανακαλύπτει κρυφή κάμερα στο σπίτι - Δε φαντάζεστε την επική αντίδρασή του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γάτα είναι ένα από τα πιο περίεργα ζώα του κόσμου. Άλλωστε, δεν έχει βγει τυχαία η φράση «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα». Ευτυχώς, ο γάτος της ιστορίας μας δεν κινδύνεψε από την περιέργειά του.

Τι συνέβη; Ο πορτοκαλί στρουμπουλός γατούλης κάνει τη βόλτα του στο σπίτι, όταν ξαφνικά ανακαλύπτει μια κρυφή κάμερα. Οι αντιδράσεις του είναι μοναδικές. Δείτε μόνο την έκπληξη στα μάτια του! Με την ευκαιρία, δείτε αν μπορείτε να λύσετε αυτό τον γρίφο με τις γάτες.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο

That case when the cat finds a hidden camera
by u/yevgcrypto in cats

Αυτή η γάτα μισεί και δαγκώνει όλον τον κόσμο - Όταν όμως βλέπει τον "παππού" της συμβαίνει κάτι το απίστευτο

Ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral, με μια γάτα η οποία απεχθάνεται βαθιά και έντονα όποιον την πλησιάζει. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκινητικό σκηνικό με παππού και εγγονή.

Η ginger γατούλα με το όνομα Nanoos ενώ εκ πρώτης όψεως φαίνεται γλυκιά επιτίθεται σε όποιον την πλησιάζει. Μισεί τα παιδιά, μισεί τα χάδια, μισεί και τα άλλα ζώα. Ουσιαστικά μισεί όποιον είναι στο οπτικό της πεδίο.

Το πραγματικά περίεργο πάντως είναι πως, όχι μόνο μισεί ολόκληρο τον κόσμο, μισεί ακόμη και το αφεντικό της.

Η Reem Mohammad δημοσίευσε ορισμένα βίντεο με τη γάτα της στα social media, στα οποία γίνεται ξεκάθαρη η αντιπάθεια που έχει η Nannos, ακόμη και για την ίδια. Μέσα από αυτά τα σύντομα βίντεο σε Tik- Tok και Instagram η πιο ιδιότροπη γάτα έγινε viral με 21.4Κ followers στο Instagram και 626.1K followers στο Tik-Tok.

Σε εκείνο όμως που αξίζει να δώσεις βάση είναι η συμπάθεια της Nannos ως προς ένα μόνο πρόσωπο, στον ανθρώπινo... «παππού» της.

Στον μόνο άνθρωπο που κάνει νάζια η Nannos και από τον μοναδικό που δέχεται αγκαλιές είναι από τον πατέρα της Reem, κάτι που φαίνεται αλλόκοτο, είναι όμως αλήθεια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share