Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πήγε να ψωνίσει μπαχαρικά από το super market - Όταν έφτασε στο ράφι "πάγωσε" με αυτό που αντίκρυσε

Τρόμος!

4 Ιανουαρίου 2023 13:19
Πήγε να ψωνίσει μπαχαρικά από το super market - Όταν έφτασε στο ράφι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αναπάντεχη συνάντηση είχε η 25χρονη Helaina Alati σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Woolworths στην Αυστραλία. Την ώρα που βρισκόταν στο ράφι με τα μπαχαρικά ξεπρόβαλε ένας πύθωνας 2 μέτρων!

«Γύρισα το κεφάλι μου και ήταν στα 20 εκατοστά από το πρόσωπό μου και με κοιτούσε» είπε στο BBC η κοπέλα, η οποία είναι εξοικειωμένη με τα φίδια καθώς είναι διασώστρια άγριας ζωής. Οι γνώσεις της τη βοήθησαν να καταλάβει ότι ο πύθωνας δεν ήταν δηλητηριώδης καθώς έβγαζε διαρκώς τη γλώσσα του. Με την ευκαιρία, δείτε το αδιανόητο σκηνικό με γυναίκα που άνοιξε το πλυντήριο και αντίκρυσε στην μπουγάδα της ένα φίδι.

Αφού βιντεοσκόπησε την συνάντησή τους φώναξε το προσωπικό του καταστήματος και τους είπε ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει να βγάλουν το ερπετό έξω από το κατάστημα. Η 25χρονη πήγε στο σπίτι της, πήρε μια σακούλα, επέστρεψε, τον χτύπησε τον πύθωνα στην ουρά και αυτός κουλουριάστηκε μέσα στη σακούλα. Στη συνέχεια τον άφησε ελεύθερο στη φύση.

«Ήταν ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα που μου συνέβη στο lockdown. Το προσωπικό τράβαγε συνεχώς φωτογραφίες» είπε η Alati, ενώ στη χώρα υπάρχουν περιοριστικά μέτρα και τα ψώνια είναι από τα πράγματα που επιτρέπονται να κάνουν οι πολίτες.

Η 25χρονη είπε ότι το φίδι βρισκόταν πιθανώς στο μαγαζί από τη νύχτα και μόλις άρχισε να μπαίνει κόσμος στο κατάστημα φοβήθηκε και τρύπωσε στο ράφι.

Οδηγούσε αμέριμνος στην φύση, όταν ξαφνικά είδε κάτι τρομακτικό στο παμπρίζ του αυτοκινήτου

Αν σας τρομοκρατεί η ιδέα ότι ο ανατριχιαστικός ήχος του φιδιού θα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής τότε οι παρακάτω στιγμές που κατέγραψε οδηγός στο Νέο Δελχί σίγουρα δεν είναι για εσάς.

Ένα βίντεο που διαδόθηκε αρκετά μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ένα φίδι να γλιστράει στο παρμπρίζ ενός οχήματος που βρίσκεται εν κινήσει. Το βίντεο κατέγραψαν οι επιβαίνοντες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο αυτοκίνητο. Οι επιβάτες ξαφνιάστηκαν αφού εντόπισαν ένα φίδι να γλιστράει στο καπό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια να κινείται αργά προς το παρμπρίζ. Με την ευκαιρία, δείτε το σοκαριστικό θέαμα που κατέγραψε κρυφή κάμερα.

Το βίντεο ξεκινά να δείχνει το αυτοκίνητο να πηγαίνει στην πορεία του και το φίδι χαλαρό να να γλιστρά στο καπό και να πλησιάζει στο παρμπρίζ. Στη συνέχεια, ο οδηγός σταματά το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και την επόμενη στιγμή το φίδι βρέθηκε πάνω από το παρμπρίζ με κατεύθυνση τη οροφή του.

Τι κάνουμε σε περίπτωση που ένα φίδι χωθεί στο αμάξι μας

Η συνύπαρξη οχημάτων και φιδιών δεν είναι μία ασυνήθιστη συνθήκη. Ειδικά για οδηγούς που κινούνται στην εξοχή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι ο θόρυβος, τα φώτα και γενικά οι συνθήκες που επικρατούν μέσα και έξω από ένα αυτοκίνητο κάνουν το φίδι να είναι φοβισμένο.

Μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν σύμφωνα με τους ειδικούς. Ανάλογα με το είδους του φιδιού (αν είναι δηλητηριώδες ή όχι) τα μέτρα αποκτούν πιο άμεσο χαρακτήρα. Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να ζητήσουμε την βοήθεια ειδικού ο οποίος θα απομακρύνει το ζώο από το όχημα με ασφάλεια.

Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό μία λύση που προτείνουν σχετικοί με τα ερπετά είναι να αφήσει κάποιος το αυτοκίνητό του κοντά ή πάνω σε σε χόρτα έτσι ώστε το φίδι μόλις νιώσει ασφάλεια να φύγει προς το φυσικό του περιβάλλον.

Μία άλλη λύση είναι, σε περίπτωση που το ερπετό έχει τρυπώσει μέσα στο όχημα, να αφήσουμε το αυτοκίνητο στον ήλιο για αρκετές ώρες με ανοιχτές τις πόρτες έτσι ώστε το ζώο να ζεσταθεί και να αναγκαστεί να αναζητήσει δροσιά εκτός οχήματος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share