Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

12χρονη ζύγιζε 136 κιλά και 10 χρόνια μετά έφτασε τα 321 - Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα το πιστεύετε (Video)

Ολική «μεταμόρφωση»

3 Ιανουαρίου 2023 13:52
12χρονη ζύγιζε 136 κιλά και 10 χρόνια μετά έφτασε τα 321 - Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα το πιστεύετε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 12χρονη ζύγιζε 136 κιλά και 10 χρόνια μετά έφτασε τα 321. Αν δείτε πως είναι σήμερα, δεν θα το πιστεύετε στην ολική της «μεταμόρφωση». Επίσης, μια 27χρονη από το Λισμόρ της Νέας Νότιας Ουαλίας, αποφάσισε να αναθεωρήσει τη διατροφή της καθώς έφτασε να ζυγίζει 160 κιλά!

Συγκεκριμένα, η Christina Phillips πάντα αγωνιζόταν με το βάρος της. Μέχρι την ηλικία των 12 ετών, ήταν ήδη 136 κιλά. Όταν εμφανίστηκε στη τηλεοπτική εκπομπή «My 600­Lb. Life,» ζύγιζε 321 κιλά.

Αλλά χάρη στην εγχείρηση γαστρικής παράκαμψης, τη προσεκτική διατροφή και τη σκληρή δουλειά, κατάφερε να χάσει 243 κιλά και έχει μια εντελώς διαφορετική ζωή.

«Είναι εκπληκτικό που έχω πίσω τη ζωή μου. Μπορώ να κάνω τόσα πολλά πράγματα,» δήλωσε η Phillips στο περιοδικό PEOPLE. «Παλιά δεν μπορούσα να περπατήσω 10 μέτρα χωρίς να νιώθω ότι πρόκειται να πεθάνω. Τώρα μπορώ να κάνω τα πάντα.»

«Τελευταία, όποτε βλέπω τη ζυγαριά να ανεβαίνει, ανησυχώ και σταματάω να τρώω για μερικές μέρες. Ακόμα βλέπω τον εαυτό μου ως παχύσαρκη και βλέπω τον κόσμο να με κοιτάζει. Με κάνει να μη θέλω να αφήσω το σπίτι.»

Η Phillips ξεπέρασε την αρνητική εικόνα του εαυτού της, τις στιγμές της αδυναμίας της και τις έντονες ορέξεις για να δημιουργήσει το νέο της τρόπο ζωής. Και τώρα νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

«Τα απλά πράγματα είναι που απολαμβάνω περισσότερο. Ξέρω ότι φαίνεται ανόητο, αλλά είναι ειλικρινής απάντηση,» δήλωσε η Phillips. «Απλά να περπατάω και να πηγαίνω με την ανιψιά μου στο πάρκο ή να πηγαίνω για ψώνια ή να οδηγώ είναι μικρές απολαύσεις για μένα.»

Πριν από 700 μέρες ζύγιζε 320 κιλά - Σήμερα η «μεταμόρφωσή» του είναι απίστευτη (Video)

Πριν από 700 μέρες o Ronnie ζύγιζε σχεδόν 320 κιλά όταν οι γιατροί του είπαν ότι η παχυσαρκία του θα ήταν η αιτία θανάτου του πριν τα 35. Ωστόσο θα πάθετε σοκ όταν δείτε την ολική του «μεταμόρφωση». Επίσης, μια 37χρονη ζύγιζε 170 κιλά και έχασε 68 σε 2 χρόνια και μας αποκαλύπτει τα 2+1 «μυστικά» της διατροφής της.

Το ταξίδι του διήρκεσε πάνω από 700 μέρες, αλλά αρνιόταν να τα παρατήσει. Στο βίντεο που ακολουθεί, παρακολουθήστε τη μεταμόρφωση του Ronnie, που με την απίστευτη θέλησή του κατάφερε να γίνει άλλος άνθρωπος και να αλλάξει τον τρόπο ζωής του προς το καλύτερο!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share