Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτός ο εγγονός καβγαδίζει με τον παππού του και πάει να τον μαχαιρώσει - Λίγη ώρα αργότερα δεν περίμενε κανείς αυτό που θα συμβεί

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους

1 Ιανουαρίου 2023 19:09
Αυτός ο εγγονός καβγαδίζει με τον παππού του και πάει να τον μαχαιρώσει - Λίγη ώρα αργότερα δεν περίμενε κανείς αυτό που θα συμβεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις 6 Νοεμβρίου 2021, οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε κλήση για καβγά ανάμεσα στον 70χρονο Eldred Wells και τον 21χρονο εγγονό του, Jabbar Muhammad. Ένας συγγενής τους, ο οποίος έκανε την κλήση, είπε ότι ο νεαρός είχε μαχαίρι και τσακωνόταν με τον παππού. Με την ευκαιρία, δείτε το συγκινητικό σκηνικό με παππού και εγγονή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο Muhammad βρισκόταν σε κρίση όταν έφτασαν οι αστυνομικοί. Ήταν η δεύτερη φορά σε 10 ημέρες που τους καλούσαν στο σπίτι. Στις 27 Νοεμβρίου, ο 21χρονος είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο. Είχε πάρει εξιτήριο λίγες ώρες πριν το σοκαριστικό περιστατικό.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι προσπάθησε να αποκλιμακώσει την ένταση, όμως όταν ο Muhammad μαχαίρωσε τον Wells στον λαιμό, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν αρκετές φορές «για να διαφυλάξουν τη ζωή του Eldred», σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση.

Όμως η ανακοίνωση αυτή είχε παραλείψει μια σημαντική λεπτομέρεια. Οι αστυνομικοί σκότωσαν και τον παππού.

Τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση είναι πολλά. Οι συγγενείς κατέθεσαν μήνυση κατά του γραφείου του σερίφη, κατηγορώντας τους αστυνομικούς ότι απέτυχαν να χωρίσουν τους δύο άντρες προτού πυροβολήσουν. Η οικογένεια τους κατηγορεί επίσης ότι φώναζαν και εκνεύρισαν τον Muhammad προτού εκείνος επιτεθεί στον παππού του με το μαχαίρι.

Είναι έγκυος σε ένα παιδί, όμως έχει τρομακτικά τεράστια κοιλιά - Όταν παέι στον γιατρό συνειδητοποιεί κάτι συνταρακτικό

Η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι εάν σημαντικό για τις γυναίκες, όμως ταυτόχρονα είναι και δύσκολο, καθώς πέρα από τις συνήθεις και τις ανάγκες, αλλάζει και το ίδιο το σώμα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται νέα δεδομένα.

Μια TikToker λοιπόν και συγκεκριμένα η Eva Mus σε βίντεο στο TikTok περιέγραψε το πρόβλημα της και σύμφωνα με την thesun.co.uk, η γυναίκα που είναι έγκυος έχει αποκτήσει μια τεράστια κοιλιά σε σημείο που δεν μπορεί να φορέσει κάποιο ρούχο και να την σκεπάσει αρκετά, ώστε να νιώθει άνετα. Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο σκηνικό με 29χρονη που πήγε στον γιατρό γιατί νόμιζε ότι ήταν έγκυος.

Όπως ανέφερε η ίδια, το γεγονός που την παραξενεύει είναι πως περιμένει μόνο ένα παιδί, όπως η κοιλιά της είναι αρκετά μεγάλη «για να χωρέσει έναν άνδρα».

Μάλιστα, σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που ανέβασε, δοκίμαζε ρούχα που φορούσε πριν την εγκυμοσύνη και μετά, σημειώνοντας ότι πλέον δεν ξέρει τι να βάλει για να κυκλοφορεί έξω.

«Το πρώτο λευκό μπλουζάκι που φορούσα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου», είπε χαρακτηριστικά και έδειξε μια μπλούζα που οριακά έφτανε μέχρι την κοιλιά της.

Στη συνέχεια φόρεσε ένα φόρεμα το οποίο τόνιζε ακόμα περισσότερο την εγκυμοσύνη της, με την ίδια να διερωτάται χιουμοριστικά τι πρέπει να κάνει.

Το συγκεκριμένο βίντεο στο TikTok δεν πέρασε απαρατήρητο, με αρκετούς χρήστες να σχολιάζουν χιουμοριστικά. «Είσαι ψεύτρα. Δεν περιμένεις ένα παιδί, αλλά 36. Τα μέτρησα ένα προς ένα», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε πως «εσύ δεν περιμένεις να γεννήσεις παιδί, αλλά έναν ενήλικα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share