Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άλυτος γρίφος: Το τεστ παρατηρητικότητας της CIA που παίδεψε άπαντες - Μπορείτε να βρείτε τις 16 τίγρεις;

Εσείς θα τα καταφέρετε;

31 Δεκεμβρίου 2022 19:23
Άλυτος γρίφος: Το τεστ παρατηρητικότητας της CIA που παίδεψε άπαντες - Μπορείτε να βρείτε τις 16 τίγρεις;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τεστ παρατηρητικότητας είναι από τους πιο δύσκολους γρίφους διότι χρειάζονται την απόλυτη συγκέντρωση ώστε να μην χάσεις πολλά πράγματα, για παράδειγμα δοκιμάστε την τύχη σας με το τεστ της CIA που μπορεί να σας εντάξει στην CIA.

Συγκεκριμένα πριν από λίγο καιρό, η CIA μοιράστηκε με τους ακολούθους της ένα κουίζ τύπου «βρες τις διαφορές», καλώντας τους να κάνουν ένα τεστ στην παρατηρητικότητά τους. Πολλοί κόλλησαν και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εντόπισαν 12 διαφορές, αντί για 10 που ζητούσε η CIA.

Τα τεστ παρατηρητικότητας, λοιπόν, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και βάζουν το μυαλό να «δουλεύει» για να βρει τη λύση. Στην παρακάτω φωτογραφία με μια γρήγορη ματιά θα δείτε τέσσερις τίγρεις, ωστόσο δεν είναι έτσι. Στην εικόνα υπάρχουν συνολικά 16 τίγρεις.

Δείτε την απάντηση

Τεστ παρατηρητικότητας με 16 τίγρεις

Ο γρίφος με τη μάγισσα που κάνει όλο το διαδίκτυο να τα παρατάει

Ένα μαθηματικό τεστ κάνει το γύρο των social media το οποίο χρειάζεται αρκετή παρατηρητικότητα για να λυθεί. Επίσης δείτε αν μπορείτε να βρείτε το ζώο μέσα στο δάσος διότι μόνο το 5% το έχει καταφέρει να το λύσει.

Μπορεί να φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα μαθηματικό κουίζ το οποίο πρέπει να βρείτε τον ακριβή αριθμό μέσα από τις πράξεις.

Δείτε το κουίζ:

Κουίζ με μάγισσα

Δείτε την απάντηση:

Μάλλον δεν προσέξατε ότι στην τρίτη σειρά υπάρχει διπλή σκούπα, ότι στην τελευταία η μάγισσα δεν κρατάει ούτε σκούπα, ούτε ραβδί και ότι υπάρχει διπλό ραβδί με αστέρι. Άρα η μάγισσα ισούται με 5, το ραβδί με 7 και η σκούπα με 3. Και επειδή ο πολλαπλασιασμός προηγείται της πρόσθεσης, το αποτέλεσμα είναι 73.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share