Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

27χρονος έστειλε selfie στην 24χρονη σύντροφό του - Αμέσως μετά τον χώρισε!

Αδιανόητο περιστατικό

31 Δεκεμβρίου 2022 17:25
27χρονος έστειλε selfie στην 24χρονη σύντροφό του - Αμέσως μετά τον χώρισε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια selfie ήταν αρκετή για να καταρρίψει κάθε ψευδαίσθηση πίστης σε μια 24χρονη Αμερικανίδα, η οποία διαπίστωσε ότι ο φίλος της την απατούσε, όταν έκανε τη βλακεία να της στείλει μια φωτογραφία του, όπου στα γυαλιά ηλίου που φορούσε καθρεφτίζονταν τα γυμνά πόδια μιας άλλης γυναίκας!

Η 24χρονη Σίντνεϊ Κιντς γνωστοποίησε πώς τέλειωσε η σχέση της με ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral και στο οποίο δείχνει τη selfie που της έστειλε το πρώην αγόρι της μέσω Snapchat. Επίσης, μία 21χρονη ανέβασε μία selfie με την φίλη της. Μoλις την πρόσεξαν καλύτερα κάλεσαν αμέσως την αστυvομία.

Στο βιντεάκι που ανέβασε, η Σίντνεϊ εμφανίζεται να στέκεται μπροστά στην selfie για να καλύπτει έτσι το μισό πρόσωπο του πρώην της. «Να ελέγχετε τις αντανακλάσεις στα γυαλιά των αγοριών σας, κυρίες μου», έγραψε στο κλιπάκι η Σίντνεϊ, βάζοντας, αν μη τι άλλο, ιδέες στις γυναίκες εκεί έξω.

27χρονος έστειλε selfie στην 24χρονη σύντροφό του - Αμέσως μετά τον χώρισε!

Στα σχόλια κάτω από το βίντεο αποκάλυψε επίσης ότι τον πήρε τηλέφωνο όταν διαπίστωσε τι είχε δει και αυτός της είπε ότι δεν είχε ιδέα σε τι αναφερόταν. «Έτσι του έστειλα τη φωτογραφία και με αποκάλεσε τρελή και ότι ήταν η κοπέλα φίλου μας και ότι έχει το δικαίωμα να έχει φίλους».

Τελικά, μετά την ανάρτηση της, η Σίντνεϊ ανακάλυψε ότι ο πρώην της νταραβεριζόταν με τουλάχιστον πέντε ακόμα γυναίκες, μόνο τον περασμένο μήνα!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share