Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μητέρα βλέπει ένα αγόρι στον τάφο της κόρης της - Όταν τον ρωτάει ποιος είναι αρχίζει να κλαίει

Ανατριχιαστική ιστορία

31 Δεκεμβρίου 2022 12:17
Μητέρα βλέπει ένα αγόρι στον τάφο της κόρης της - Όταν τον ρωτάει ποιος είναι αρχίζει να κλαίει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα προσπάθησε να αντιμετωπίσει την απώλεια της κόρη της Στέισι πηγαίνοντας στον στρατό. Για 5 χρόνια πήγε σε πολλές αποστολές στο εξωτερικό, χωρίς να επισκεφτεί τον τάφο της. Αλλά, όταν βρήκε το κουράγιο να τον επισκεφτεί ξανά, παρατήρησε ένα άγνωστο νεαρό αγόρι να στέκεται εκεί συχνά.

Η Ματίλντα σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ποιος ήταν και γιατί πήγαινε με τόση συχνότητα. Όταν πέρασε ο καιρός, η Ματίλντα βρήκε το κουράγιο να επιστρέψει στον τάφο της κόρης της και να αντιμετωπίσει το νεαρό αγόρι που εμφανιζόταν κάθε λίγες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Αυτά τα 2 αδελφάκια κοιμήθηκαν στον τάφο του νεκρού πατέρα τους - Όταν ξύπνησαν αποκάλυψαν στη μαμά τους κάτι σοκαριστικό

Έπρεπε να μάθει ποιος είναι και τι κάνει εκεί. Όταν το αγόρι είδε τη Ματίλντα, αμέσως την αναγνώρισε. Όμως, εκείνη καθόλου. Μόνο, όταν της παρουσιάστηκε και άρχισε να της εξηγεί, εκείνη δε θα τον ξεχνούσε ποτέ.

Οι δύσκολες στιγμές

Η Ματίλντα έπεσε στα γόνατα, με δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπο της. Ήθελε απλώς να αγκαλιάσει αυτό το μπερδεμένο αγόρι. Όμως, πώς βρέθηκε η Ματίλντα σε αυτή την κατάσταση; Ποιο ήταν το νεαρό αγόρι και τι έκανε στον τάφο της κόρης της; Η Ματίλντα δυσκολευόταν ακόμα να πιστέψει ότι έχασε την κόρη της. Είχε αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί για αυτό, αλλά δεν το έκανε λιγότερο δύσκολο.

Ήρθε η ώρα να το ξεπεράσει και να συνεχίσει. Όμως, δεν είναι τόσο απλό. Την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη της, οι γιατροί είχαν κακό προαίσθημα. Η Στέισι ήταν μαχήτρια και είχε νικήσει όλες τις πιθανότητες για πολύ καιρό. Οι γιατροί είχαν μείνει έκπληκτοι με το πόσο δυνατή ήταν. Συχνά έλεγαν ότι ήταν ένας από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που γνώρισαν.

Οι ώρες στον στρατό

Κάθε χρόνος που πέρναγε με την κόρη τους ήταν ευλογία για τη Ματίλντα και τον σύζυγος της Τζόσουα. Φρόντιζαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή για να κάνουν τη ζωή της Στέισι όσο πιο φυσιολογική γίνεται. Απολάμβαναν κάθε στιγμή μαζί της. Αλλά, για να κρατήσει τη ζωή φυσιολογική, η Ματίλντα θα έπρεπε να χάσει τα πρώτα χρόνια της Στέισι, καθώς εργαζόταν ως δεκανέας στον στρατό.

Την πόνε πολύ. Αλλά, δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να φέρνει χρήματα στο σπίτι. Βλέποντας την οικογενειακή της κατάσταση, ο στρατός έκανε κάποιες εξαιρέσεις, ώστε να μη χρειάζεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό στο άμεσο μέλλον. Όμως, οι βάσεις του στρατού ήταν μακριά. Συγκεκριμένα, η Ματίλντα πήγαινε 10 ώρες οδικώς από τη βάση για να φτάσει σπίτι της.

Αφιέρωσε όσο χρόνο μπορούσε

Μερικές φορές αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να λείπει για σχεδόν μια βδομάδα. Κάθε δευτερόλεπτο που περνούσε, πονούσε τη Ματίλντα, αλλά ήξερε ότι αν άφηνε τη δουλειά της δε θα υπήρχαν χρήματα για να περνάει καλά η κόρη της. Προσπάθησε να ρουφήξει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε μαζί της και αποφάσισε να αφιερώσει όλες τις ημέρες των διακοπών της και μερικές παραπάνω.

Συνολικά, έκατσε μαζί της πάνω από 3 μήνες. Φυσικά, στον στρατό δε χάρηκαν με αυτό, αλλά το επέτρεψαν. Η Στέισι είχε γίνει 5 χρονών και είχε καταφέρει να πάει ακόμα και στο σχολείο. Πολεμούσε σκληρά με τα προβλήματα υγείας της και αυτό έκανε πολύ περήφανη τη μητέρα της.

Η κηδεία και το μετά

Η κηδεία που ακολούθησε ήταν όμορφη και οικεία. Μόνο η οικογένεια έδωσε το παρόν μαζί με έναν γιατρό που πρόσεχε τη Στέισι από την ημέρα που γεννήθηκε δημιουργώντας έναν μοναδικό δεσμό μαζί της. Πάντα έλεγε στη Ματίλντα ότι θα είναι μαζί της μέχρι το τέλος και κράτησε τον λόγο του. Η Ματίλντα και ο Τζόσουα αντιμετώπισαν αρκετά διαφορετικά την απώλεια της κόρης τους.

Ο Τζόσουα προσπάθησε να προχωρήσει και να πολεμήσει συναισθηματικά τον πόνο του, ενώ η Ματίλντα βρήκε στο πρόσωπο του στρατού παρηγοριά να αποσπάσει την προσοχή της. Το θεώρησε μια καλή λύση εκείνη τη στιγμή. Πήγαινε στη μία μακρινή αποστολή μετά την άλλη, περνώντας μήνες έξω από τη χώρα και χωρίς να σκέφτεται το σπίτι καθόλου. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο είχε μεγάλο αντίκτυπο στη σχέση της με τον Τζόσουα. Χειροτέρευε και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Η κατάρρευση

Ο Τζόσουα προσπάθησε να μείνει όσο περισσότερο μπορούσε. Όταν όμως κατάλαβε ότι η Ματίλντα δε θα γυρνούσε ποτέ, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι. Είχε περάσει αρκετός καιρός που έκανε υπομονή. Αυτό ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για τη Ματίλντα που κατέρρευσε. Προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να αφήσει έξω τα συναισθήματα της.

Όταν πλέον είχαν περάσει 5 χρόνια από τον θάνατο της κόρης της, κατάλαβε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ο Τζόσουα την είχε αφήσει 3 χρόνια πλέον. Βλέποντας ότι δεν είχε κανέναν γύρισε στο σπίτι της, αποφασισμένη να το πουλήσει και να πάρει ένα πιο μικρό και φθηνό. Αλλά ο ερχομός της στο σπίτι, της έφερε πολλές αναμνήσεις.

Οι ενοχές

Η Ματίλντα ένιωθε πολύ άσχημα για τον τρόπο που αντιμετώπισε την κατάσταση και ακόμη χειρότερε που σε 5 χρόνια δεν είχε επισκεφτεί ούτε μία φορά τον τάφο της κόρης της. Τι είδους μητέρα ήταν; Ένιωθε πολύ ένοχη και ήθελε να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Ήθελε να επισκεφτεί τον τάφο της κόρης της, αλλά ένιωθε τόσο ένοχη που δεν μπορούσε να τον πλησιάσει. Απλώς, δεν ένιωθε άξια.

Όποτε έφτανε κοντά ένιωθε πώς δεν μπορούσε να τον φτάσει. Σχεδόν κάθε μέρα, η Ματίλντα περνούσε με το αυτοκίνητο της έξω από το νεκροταφείο και μερικές φορές περπατούσε στην άκρη ντροπιασμένη. Το καλύτερο που κατάφερνε ήταν να κοιτάζει ντροπιασμένη την ταφόπλακα για λίγα δευτερόλεπτα. Όμως, εκείνες τις στιγμές παρατήρησε και κάτι άλλο…

Ένα αγόρι

Το νεκροταφείο έβλεπε πολλούς ανθρώπους που το επισκέπτονταν συχνά ή καθημερινά. Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν ένα μικρό αγόρι. Στην αρχή η Ματίλντα σκέφτηκε ότι ερχόταν για να αποδώσει φόρο τιμής στους γονείς του ή στον παππού και τη γιαγιά του. Ωστόσο, παρατήρησε κάτι που κανείς δεν μπορούσε να δει ξεκάθαρα.

Το αγόρι εμφανιζόταν πάντα την ίδια στιγμή. Φαινόταν ότι δεν ήταν απλώς για να επισκεφτεί κάποιον τάφο δικών του ανθρώπων. Από μόνο του αυτό ήταν περίεργο. Το μικρό αγόρι, που η Ματίλντα ήταν σίγουρη ότι δεν τον είδε δει ή ακούσει ποτέ στη ζωή της, στεκόταν κάθε φορά πάνω από τον τάφο της κόρης της. Αποφάσισε λοιπόν να τον πλησιάσει και να τον ρωτήσει τι κάνει εκεί.

Έφυγε τρέχοντας

Όταν το αγόρι είδε τη Ματίλντα να πλησιάζει, άρχισε να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Η Ματίλντα φώναξε από πίσω του, ρωτώντας το ποιος είναι, αλλά δεν είχε νόημα. Ο νεαρός ήταν πολύ γρήγορος και σε λίγα δευτερόλεπτα είχε εξαφανιστεί από τα μάτια της. Σκέφτηκε να τον κυνηγήσει, αλλά πώς θα έμοιαζε μια ενήλικη γυναίκα να κυνηγάει ένα αγοράκι γύρω από το νεκροταφείο, ουρλιάζοντας και φωνάζοντας.

Λίγα μπορούσε να κάνει. Άλλωστε, είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που είχε κάνει γυμναστική. Απλά, δε θα μπορούσε ποτέ να το προλάβει. Όμως, το αγόρι την έφερε ασυναίσθητα πιο κοντά στον τάφο της κόρης της. Ξαφνικά, η Ματίλντα ένιωσε ένα κύμα νευρικότητας να την κυριεύει. Είχε μια αίσθηση που δεν είχε νιώσει ποτέ στη ζωή της. Σαν να μην ήταν μόνη…

Μητέρα βλέπει ένα αγόρι στον τάφο της κόρης της και όταν το ρωτάει ποιος είναι παθαίνει σοκ

Πρώτη φορά στον τάφο της κόρης της

Ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά από τον τάφο της κόρης της. Η Ματίλντα πήρε μια βαθιά ανάσα. Ήξερε ότι έπρεπε να κάνει τα τελευταία βήματα. Αυτά τα βήματα ήταν από τα πιο δύσκολα στη ζωή της. Τελικά, τα κατάφερε. Δάκρυα κύλησαν στα μάτια της όταν αντίκρισε την ταφόπλακα της Στέισι με το όνομα της γραμμένο πάνω σε αυτή.

Ήταν μια κλασική ταφόπλακα με μια επιγραφή στο κάτω μέρος για να θυμίζει σε όλους την παρουσία της. Το όνομα της Ματίλντα ήταν εκεί, δίπλα στον πρώην σύζυγο της Τζόσουα και τους γονείς τους. Αλλά, μετά κάτι παρατήρησε η Ματίλντα. Υπήρχε ένα διαφορετικό όνομα κοντά στο δικό της. Ένα όνομα που δεν αναγνώριζε. Δεν μπορούσε να το πιστέψει και το διάβασε αρκετές φορές για να το επαληθεύσει.

Τζίμι

Το όνομα που υπήρχε στην ταφόπλακα έλεγε Τζίμι. Ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός; Όταν πέθανε η κόρη της, δε γνώριζε κανένας τον Τζίμι. Ποιος θα μπορούσε να προσθέτει ονόματα στις ταφόπλακες ενός νεκροταφείου; Είχε μείνει έκπληκτη. Η Ματίλντα άρχισε να σκέφτεται. Θα μπορούσε αυτό το αγόρι να έχει σχέση; Μήπως λεγόταν Τζίμι; Πώς θα το μάθαινε; Δεν μπορούσε να ψάξει το αγόρι χωρίς να ξέρει το όνομα του.

Κάτι έπρεπε να κάνει

Η Ματίλντα θα έπρεπε να ξανασυναντήσει το αγόρι και το μόνο μέρος που ήξερε ήταν το νεκροταφείο. Ίσως, εμφανιστεί πάλι στον τάφο. Δεν είχε πολλές άλλες επιλογές. Άλλωστε, δεν ήξερε το όνομα του, ούτε κάποιον αριθμό τηλεφώνου.

Έτσι, η Ματίλντα αφού απέδωσε έναν φόρο τιμής στην κόρη της, έφυγε προς το παρόν. Αλλά, θα επέστρεφε περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα για να δει ξανά το νεαρό αγόρι. Αν και θα έπρεπε να πηγαίνει καιρό, είχε πάρει την απόφαση της και ήθελε να τον συναντήσει έστω για άλλη μια φορά.

Τον είδε μετά από μια βδομάδα

Χρειάστηκε να περάσει περίπου μια βδομάδα για να καταφέρει να δει η Ματίλντα πάλι το αγόρι. Έδειχνε λίγο ανήσυχος. Ίσως, φοβούμενος ότι η Ματίλντα θα τον ακολουθούσε ξανά. Όταν όμως την είδε, κοίταξε αμέσως αλλού. Η Ματίλντα πάρκαρε το αυτοκίνητο της και προσπάθησε να τον πλησιάσει χωρίς να το καταλάβει. Αλλά όταν το αγόρι γύρισε και την είδε να έρχεται, άρχισε πάλι να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Η Ματίλντα ήταν προετοιμασμένη για αυτό.

Κατάφερε να τον σταματήσει

Αυτή τη φορά η Ματίλντα κατάφερε να τον σταματήσει. Αντί να τον κυνηγήσει, φώναξε απλώς το όνομα Τζίμι. Το αγόρι άκουσε το όνομα, σταμάτησε και γύρισε. Η έκφραση του έλεγε πολλά. Σίγουρα δεν το περίμενε. Η Ματίλντα προχώρησε αργά προς το αγόρι. Δεν ήθελε να τον τρομάξει, γιατί είχε τόσες πολλές ερωτήσεις να του κάνει και ήταν ο μόνος που μπορούσε να απαντήσει. Τουλάχιστον, έτσι ήλπιζε. Αλλά, το αγόρι έκανε την πρώτη ερώτηση, με μια ελαφρώς τρεμάμενη φωνή…

Αδύνατον!

“Πώς γνωρίζεις το όνομα μου;”, αναρωτήθηκε ο νεαρός. Η Ματίλντα του εξήγησε ότι το είχε διαβάσει στην ταφόπλακα της Στέισι και δεν ήταν εκεί την πρώτη φορά όταν έγινε η κηδεία. Επιπλέον, του είπε ότι είχε να έρθει στο νεκροταφείο πολύ καιρό, και δεν ήξερε πότε μπήκε το όνομα του νεαρού στην ταφόπλακα. Τότε, η Ματίλντα του εξήγησε ότι στην πραγματικότητα είναι η μητέρα της Στέισι. Το πρόσωπο του Τζίμι άλλαξε πέντε χρώματα. Στη συνέχεια, φώναξε με μίσος: “Είναι αδύνατον!”. Η Ματίλντα δεν ήξερε πώς να αντιδράσει, αλλά το αγόρι συνέχισε να ουρλιάζει.

Δεν είσαι η μητέρα μου!

“Η Στέισι είναι η αδερφή μου και εσύ δεν είσαι η μητέρα μου! Λες ψέματα! Πας να με ξεγελάσεις!”, φώναζε το αγόρι. Η Ματίλντα δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτά που άκουγε, αλλά πριν προλάβει να ρωτήσει το αγόρι, άκουσε μια γνώριμη φωνή από πίσω της. “Νομίζω ότι πρέπει να σου εξηγήσω κάτι”. Η Ματίλντα δεν μπορούσε να το πιστέψει. Χρειάστηκε μερικά δευτερόλεπτα για να το συνειδητοποιήσει για το ποιος ήταν. Γύρισε το κεφάλι της. Νόμιζε ότι ονειρευόταν, αλλά όχι.

Ο Τζόσουα

Πίσω της βρισκόταν ο πρώην σύζυγος της, ο Τζόσουα. Με τα χρόνια να έχουν περάσει, δεν είχε αλλάξει σχεδόν καθόλου, απλά είχε μεγαλώσει λίγο. Τώρα, η Ματίλντα είχε ακόμα περισσότερες ερωτήσεις, αλλά αυτές απαντήθηκαν σχεδόν αμέσως όταν ο Τζίμι φώναξε “Μπαμπά!”.

Ο Τζόσουα κάθισε μαζί με τη Ματίλντα σε ένα παγκάκι και άρχισε να της εξηγεί τα πάντα. Ναι, ο Τζίμι ήταν ο γιος του. Τα τελευταία χρόνια και λίγο πριν χωρίσουν με τη Ματίλντα, ένιωθε απίστευτα παραμελημένος με την απουσία της και συνεχής αποστολές στο εξωτερικό.

Η νέα γυναίκα

Αυτός ήταν ο λόγος να γνωρίσει μια άλλη γυναίκα. Όμως, έμεινε έγκυος. Αποφάσισαν μαζί να κρατήσουν το μωρό. Το κρατούσε μυστικό από τη Ματίλντα όλο αυτό το διάστημα. Ο Τζόσουα το σκέφτηκε για πάρα πολύ καιρό και αποφάσισε ότι ήθελε να μείνει με αυτή γυναίκα και να κρατήσει το παιδί. Έτσι, χώρισε με τη Ματίλντα και ξεκίνησε μια νέα ζωή. Της είπε ότι δεν πέρασε μέρα που δεν τη σκεφτόταν.

Οι εξηγήσεις στον Τζίμι

Όταν ο Τζίμι ήταν περίπου 2,5 ετών, ο Τζόσουα του μίλησε για την αδερφή του Στέισι, η οποία δυστυχώς δεν ήταν πια μαζί τους. Όμως, το αγόρι ήταν πολύ μικρό για να καταλάβει ότι η Στέισι ήταν από προηγούμενο γάμο, επομένως και ετεροθαλή αδερφή του. Από τη στιγμή που ο Τζόσουα έδειξε τον τάφο στον Τζίμι, εκείνος ένιωσε απίστευτα συνδεδεμένος με τη Στέισι. Τόσο πολύ που ήθελε να επισκέπτεται τον τάφο ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Πάνε μαζί

Πλέον, πήγαιναν μαζί μια φορά την εβδομάδα στον τάφο της Στέισι. Η Ματίλντα δυσκολευόταν να δει τον τάφο της κόρης της. Επίσης, στο μυαλό της είχε νιώσει μια προδοσία από τον Τζόσουα και έτσι περίμενε κάθε φορά στο αμάξι για να πάει μαζί με τον Τζίμι.

Με τον καιρό όλα ξεκαθάρισαν και δεν την πείραζε που είχε το όνομα του Τζίμι στην ταφόπλακα. Ο Τζόσουα και η Ματίλντα έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και δεν ήταν κακοί γονείς για τη Στέισι. Αυτό έκανε πιο εύκολο να δείχνουν σεβασμό ο ένας στον άλλον και να επισκέπτονται παρέα με τον Τζίμι τον τάφο της Στέισι.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share