Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

14χροvη πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της - Όταν την εξέτασαν οι γιατροί κάλεσαν αμέσως την αστυνομία

Σοκαριστική ιστορία

29 Δεκεμβρίου 2022 21:37
14χροvη πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της - Όταν την εξέτασαν οι γιατροί κάλεσαν αμέσως την αστυνομία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 14χροvη πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της. Όταν όμως την εξέτασαν οι γιατροί κάλεσαν αμέσως την αστυνομία! Ένα πρωί, όταν η 14χρονη μητέρα της Le Thi Xoan φώναξε την κόρη της, δεν έλαβε απάντηση. Όταν πήγε στο δωμάτιό της για να την ξυπνήσει, βρήκε το κορίτσι αναίσθητο.

Οι γονείς της την πήγαν απευθείας στο νοσοκομείο, αλλά κατά την άφιξη, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ήταν ήδη πολύ αργά και η κόρη τους ήταν νεκpή. Επίσης, συγκλονίζει η ιστορία μιας μητέρας που έπεσε σε κώμα αμέσως μετά τη γέννα.

Οι γονείς της στεναχωρήθηκαν και απλά δεν κατάλαβαν τι είχε συνέβη. Την προηγούμενη νύχτα αισθανόταν μια χαρά. Όταν ανακάλυψαν την αιτία θανάτου της, συγκλονίστηκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Le Thi συνέδεσε το φορτιστή με το τηλέφωνο και πήγε για ύπνο. Τότε, έπαθε ηλεκτρικό σοκ λόγω του ελαττωματικού φορτιστή.

14χροvη πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της - Όταν την εξέτασαν οι γιατροί κάλεσαν αμέσως την αστυνομία

Αυτές οι γυναίκες ξαπλώνουν ζωντανές πάνω σε έναν τάφο - Μόλις δείτε το λόγο θα ανατριχιάσετε

Όλοι οι άνθρωποι φοβούνται το θάνατο και τους ανατριχιάζει η ιδέα πως θα βρεθούν δυο μέτρα κάτω από τη γη σκεπασμένοι με χώμα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως γι' αυτές τις γυναίκες που ξαπλώνουν ζωντανές μέσα σε ένα τάφο. Ποιος είναι όμως ο λόγος; Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια ιστορία με έναν τάφο γίνεται viral, δείτε εδώ τι σημαίνει η ελληνική φράση πάνω στον τάφο του Τζιμ Μόρισον.

Ξαπλώνουν στον τάφο τους και έτσι ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή τους!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Κινέζα Λίου Τάιτζι. Αφού πρώτα πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία όταν την εγκατέλειψε ο σύζυγός της και η οικογένειά της και έπεσε θύμα απάτης αλλά τελικά ανέκαμψε, η 30χρονη Κινέζα αποφάσισε ότι έπρεπε να μοιραστεί την εμπειρία της με άλλες γυναίκες που τυχόν θα βρεθούν σε αντίστοιχη θέση.

Έτσι δημιούργησε τα «μαθήματα τάφου» στα οποία όσες γυναίκες συμμετέχουν δέχονται να ξαπλώσουν σε ρηχά σκαμμένους τάφους χωρίς να σκεπαστούν με χώμα.

«Όταν ξάπλωσα στο έδαφος και σκέφτηκα πώς θα νιώθουν οι δικοί μου άνθρωποι αν εγώ αυτοκτονήσω πήρα δύναμη και είπα ότι δεν θα εγκαταλείψω την προσπάθεια» δήλωσε μια γυναίκα που πήρε ένα τέτοιο «μάθημα».

Για όσο διάστημα οι… μαθήτριες βρίσκονται στον τάφο η Λίου Τάιτζι. τους μιλάει για το πώς πρέπει να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη και την αυτοεκτίμησή τους.

«Με το να βιώσουν τον θάνατο ελπίζω να τους προκαλέσω να εκτιμήσουν τη ζωή» εξήγησε η 30χρονη Κινέζα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share