Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

37χρονη ζύγιζε 170 κιλά και έχασε 68 σε 2 χρόνια - Τα 3 «μυστικά» στην διατροφή της

Ολοκληρωτική «μεταμόρφωση»

29 Δεκεμβρίου 2022 13:27
37χρονη ζύγιζε 170 κιλά και έχασε 68 σε 2 χρόνια - Τα 3 «μυστικά» στην διατροφή της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 37χρονη ζύγιζε 170 κιλά και έχασε 68 σε 2 χρόνια και μας αποκαλύπτει τα 2+1 «μυστικά» της διατροφής της. Επίσης, ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο αδυνάτισε και έχασε 300 κιλά Δείτε πώς έγινε!

Η «μεταμόρφωση» της 37χρονης άρχισε το φθινόπωρο του 2015, όταν η Amanda κατάλαβε ότι έπρεπε να αλλάξει το βάρος (τότε ζύγιζε 170 κιλά) και τη ζωή της. Έτσι, αποφάσισε να συμβουλευτεί έναν διατροφολόγο που θα την έβαζε στον σωστό δρόμο!

Ιδού τα 3 μυστικά της επιτυχίας της:

Η διατροφή

«Ακολουθώ ισορροπημένη διατροφή και συγκεκριμένα παίρνω το 35% των θερμίδων που χρειάζομαι από υδατάνθρακες, το 25% από λιπαρά και το 40% από πρωτεΐνες.

Η άσκηση

Έπειτα από κάποιες ανεπιτυχείς προσπάθειες να πηγαίνει τακτικά στο γυμναστήριο, η Amanda αποφάσισε να μπει σε πρόγραμμα personal training, κάτι που η ίδια θεωρεί ότι ήταν πολύ καλή απόφαση. Μάλιστα, οι ώρες που περνάει πλέον στο γυμναστήριο είναι από τις πιο αγαπημένες της στιγμές μέσα στη βδομάδα.

Οι ρεαλιστικοί στόχοι

Σύμφωνα με την Amanda, το πιο σημαντικό είναι να θέτεις ρεαλιστικούς στόχους. «Το να πεις ότι θα χάσεις 3 κιλά είναι πολύ πιο εφικτό από το να πεις ότι θα χάσεις 30. Απλώς μην τα παρατήσεις!».

37χρονη ζύγιζε 170 κιλά και έχασε 68 σε 2 χρόνια - Τα 3 «μυστικά» στην διατροφή της

Στα 9 της χρόνια ήδη είχε ξεπεράσει τα 90 κιλά - Κανείς δεν περίμενε να καταλήξει έτσι

Στο σχολείο ήταν θύμα bullying λόγω του βάρους της: όταν ήταν 9 ετών ζύγιζε 90 κιλά! Η ζωή της ήταν κόλαση, μέχρι τη στιγμή που η μητέρα της αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να επέμβει συστηματικά και να τη βοηθήσει να αλλάξει τις διατροφικές της συνήθειες. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά, δείτε εδώ πως ήταν τη μέρα του γάμου της μια γυναίκα που μέχρι πρότινος ζύγιζε 133 κιλά.

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή της στο παρακάτω βίντεο:

Από παχύσαρκη... κορμάρα - Έχασε 20 κιλά τρώγοντας καθημερινά 2 κιλά πατάτες και 15 μπανάνες

Από παχύσαρκη με προβλήματα κατάθλιψης κατάφερε να γίνει κορμάρα και ευτυχισμένη! Για την Freele ο λόγος ή αλλιώς «Το Κορίτσι Μπανάνα» όπως την αποκαλούν, η οποία έχασε όλα τα περιττά κιλά, τρώγοντας 2 κιλά πατάτες την ημέρα, 40 φρούτα και 15 μπανάνες! Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιον να χάνει βάρος με τον πιο παράδοξο τρόπο, δείτε εδώ πως μια μητέρα έχασε 30 κιλά τρώγοντας ψωμί.

Σας φαίνεται τρελό; Κι όμως είναι αληθινό! Η 35χρονη Freele, μιλώντας στην «Daily Mail», αποκάλυψε το δικό της «μυστικό» διατροφής, το οποίο αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της στα social media, απεδείχθη άκρως επιτυχημένο:

«Το να καταλαμβάνει κάποιος 2.500-3.000 θερμίδες με τον τρόπο που το κάνω εγώ, θα του αλλάξει για πάντα την ζωή» λέει.

20 κιλά μπανάνα, πατάτες

Η ίδια,μπορεί σήμερα να δηλώνει φανατική της διατροφής και της γυμναστικής, αλλά πριν από 9 χρόνια ζούσε έναν εφιάλτη, υποφέροντας από παχυσαρκία, κατάθλιψη και διάφορα προβλήματα υγείας.

Όλα αυτά μέχρι που πήρε απόφαση να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη διατροφή με ωμά φρούτα και λαχανικά.

«Στην αρχή, έτρωγα μόνο μπανάνες για ένα μήνα και έτσι έχασα 20 κιλά αρκετά γρήγορα, ενώ τα προβλήματα που είχαν εξαφανίστηκαν μαζί με τα κιλά μου. Πλέον πίνω ένα smoothie από 10 με 15 μπανάνες για πρωινό, όσα φρούτα θέλω για μεσημέρι και ένα γεύμα για χορτοφάγους το βράδυ, με προτίμηση στις πατάτες».

Η διατροφή από μόνη της όμως δεν είναι αρκετή, αφού η 35χρονη γκουρού του fitness προπονείται εντατικά, ακολουθώντας πρόγραμμα αερόβιας άσκησης και πίνοντας πολύ νερό.

20 κιλά

«Θεωρώ πως το να είσαι χορτοφάγος, τουλάχιστον για ένα χρονικό διάστημα στην ζωή σου, μόνο πλεονεκτήματα μπορεί να σου προσφέρει. Ο οργανισμός σου λαμβάνει όλα όσα χρειάζονται και ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει πολλές ενδιαφέρουσες συνταγές για χορτοφάγους» καταλήγει η Freele, η οποία μετρά στο κανάλι της στο You Tube μετράει 492,784 συνδρομητές και 329.000 ακόλουθους στο Instagram.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share