Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

Νύφη είπε στην αδερφή της να βάλει «ό,τι θέλει» στον γάμο της: Μόλις δείτε τι ντύθηκε θα σας κοπεί το αίμα!

Αδιανόητο!

27 Δεκεμβρίου 2022 10:41
Νύφη είπε στην αδερφή της να βάλει «ό,τι θέλει» στον γάμο της: Μόλις δείτε τι ντύθηκε θα σας κοπεί το αίμα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλήθεια είναι ότι για τέτοια θέματα, θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια. Όπως για παράδειγμα τι επιτρέπεται και την ΔΕΝ επιτρέπεται να φορέσεις στον γάμο της αδερφής σου.

Όταν όμως η νύφη της λέει ότι θα είναι παράνυφος (που συνήθως όλες φοράνε το ίδιο φόρεμα), αλλά μπορεί να βάλει «ότι θέλει», μάλλον θα πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα. Όπως για παράδειγμα να ντυθεί δεινόσαυρος.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Γαμπρός ξεσπάει σε λυγμούς όταν βλέπει τη νύφη - Μόλις φτάνει στο πλάι του... (Video)

 Νύφη είπε στην αδερφή της να βάλει «ό,τι θέλει» στον γάμο της: Μόλις δείτε τι ντύθηκε θα σας κοπεί το αίμα!

Ο λόγος για τη νύφη Ντιάνα Άνταμς και την μικρότερη αδερφή της, Κριστίνα Μέντορ. Περίπου ένα μήνα πριν τον γάμο, η Κριστίνα, έχοντας λάβει την διαβεβαίωση ότι μπορεί να βάλει ότι θέλει, έστειλε στην αδερφή της την πρότασή της για την εμφάνισή της. Η Ντιάνα γέλασε και είπε ναι.

Μέχρι να έρθει η ημερομηνία του γάμου (10 Αυγούστου), όλοι νόμιζαν ότι η Κριστίνα δεν θα έκανε πραγματικότητα την «απειλή» της. Αλλά όχι.

 Νύφη είπε στην αδερφή της να βάλει «ό,τι θέλει» στον γάμο της: Μόλις δείτε τι ντύθηκε θα σας κοπεί το αίμα!

Φόρεσε την στολή της και φυσικά η φωτογραφία όταν ανέβηκε στο facebook έγινε viral.

Για την ιστορία, την ημέρα του γάμο είχε πολλή ζέστη και υγρασία, με αποτέλεσμα η Κριστίνα να αναγκαστεί να αλλάξει εμφάνιση αμέσως μετά την τελετή.

Γάμος κατέληξε σε εφιάλτη για 23χρονη - Πάγωσαν οι καλεσμένοι με αυτό που έκανε ο γαμπρός

Δύσκολα θα ξεχάσει μια 23χρονη όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα του γάμου της. Ο γαμπρός είχε τη φαεινή ιδέα να απευθυνθεί στην παραγωγή του τηλεοπτικού σόου «Don’t Tell The Bride» (Μην το πεις στη νύφη) για να διοργανώσει το γάμο τους. Επίσης, σε ένα περίεργο περιστατικό ένας γαμπρός ανυπομονούσε να δει τη νύφη για πρώτη φορά, όταν όμως γύρισε το κεφάλι του «πάγωσε»!

Μόνο που φάνηκε από το αποτέλεσμα ότι δεν ήξερε καθόλου καλά την Steph. Η ίδια είχε όνειρο να ζήσει την ημέρα του γάμου της δίπλα στη φύση. Μόνο που ο Billy ένα μεγάλο μέρος του ποσού που ζήτησε από την παραγωγή για να σχεδιάσει την ημέρα του γάμου του (με την προϋπόθεση να μην αποκαλύψει τίποτα στη νύφη μέχρι την τελετή) το διέθεσε σε μια...δυσάρεστη για τη σύζυγό του έκπληξη.

14.000 λίρες Αγγλίας διετέθηκαν σε έναν γάμο με 50 γουρούνια (που θα συνόδευαν τη νύφη στο γάμο) και παράνυμφους ντυμένες «ροζ γουρούνια». Τα γουρούνια κυλίστηκαν στις λάσπες και φυσικά (!) δεν ανταποκρίθηκαν στο «αίτημα» του γαμπρού να συνοδεύσουν τη νύφη.

Γάμος κατέληξε σε εφιάλτη για 23χρονη

Αποτέλεσμα ήταν η ημέρα του γάμου να είναι ένα βατερλώ και ένας αισθητικός εφιάλτης που φυσικά έγινε viral κάνοντας το γύρο των βρετανικών social media. Μάλιστα κατά την προβολή του επεισοδίου οι χρήστες του Twitter δεν σταματούσαν να σχολιάζουν με καυστικό χιούμορ τα όσα διαδραματίστηκαν.

Αν αναρωτιέστε πώς γεννήθηκε η ιδέα στον γαμπρό για την διοργάνωση ενός τέτοιου γάμου, η απάντηση βρίσκεται στο παρατσούκλι της νύφης: «Miss Piggy». «Αυτό είναι αστείο! Δεν ήθελα έναν «θεματικό» γάμο! Ηθελα έναν όμορφο γάμο» δήλωσε η ίδια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share