Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παππούς μαθαίνει ότι ο εγγονός του είναι ομοφυλόφιλος - «Μούδιασμα» με το τι έκανε μετά

Δεν πάει το μυαλό σας!

26 Δεκεμβρίου 2022 11:02
Παππούς μαθαίνει ότι ο εγγονός του είναι ομοφυλόφιλος - «Μούδιασμα» με το τι έκανε μετά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 28χρονος μηχανικός από το Νότιγχαμ, Simon Crowther, έλαβε ένα υπέροχο γράμμα αποδοχής από τον παππού και την γιαγιά.

Πετυχημένος πολύ στη δουλειά του, ο Simon Crowther, δεν είχε πει στον παππού και την γιαγιά του ότι είναι ομοφυλόφιλος. Όταν εκείνοι το έμαθαν από έναν άρθρο σε περιοδικό, του έστειλαν ένα συγκινητικό γράμμα που όταν το ανέβασε ο Simon στο Twitter έγινε viral. Με την ευκαιρία δείτε την ιστορία που διηγήθηκε ένας νεαρός όταν ένας 80χρονος την έπεσε στη γιαγιά του.

To γράμμα τράβηξε την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου και συγκέντρωσε 50 χιλιάδες likes και σχεδόν 1.700 retweets.

Το περιοδικό «Nottingham Evening Post Magazine» είχε γράψει ένα άρθρο για τον νεαρό Simon Crowther και την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας του «Flood Protection Solutions Ltd». Μάλιστα, το 2016 ο Simon έλαβε βραβείο ως νέος επιχειρηματίας της χρονιάς.

Στο άρθρο του περιοδικού μεταξύ άλλων σημειωνόταν ότι ο Simon είχε πει στους γονείς του ότι είναι ομοφυλόφιλος όταν εκείνος ήταν 21 ετών. Κάτι όμως που δεν το γνώριζαν ο παππούς και η γιαγιά του καθώς ο εγγονός τους δεν ήθελε να τους ταράξει και να ρισκάρει την ομαλή σχέση που είχε μαζί τους.

Όταν εκείνοι διάβασαν αυτή την σημαντική πληροφορία του εγγονού τους, αποφάσισαν να του στείλουν ένα γράμμα.

Η Jill και ο Bill τόνισαν μέσα από το γράμμα τους ότι είναι εντάξει με το ότι ο Simon είναι ομοφυλόφιλος και ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει για εκείνους και το πώς τον βλέπουν και τον αγαπούν. Τον στηρίζουν και είναι πολύ χαρούμενοι με την εξέλιξή του.

O Simon «έλιωσε» από την αγάπη τους και ανέβασε το γράμμα στο Twitter γεμάτος χαρά και περηφάνεια.

Όσα λέει το γράμμα

«Μην ανησυχείς. Είσαι για εμάς ο ίδιος ο Simon, όπως πριν. Τα νέα δεν αλλάζουν απολύτως τίποτα. Θέλουμε να ξέρεις ότι είσαι ο εγγονός μας και σε αγαπάμε το ίδιο όπως πριν. Δεν έχουμε πει κάτι στη μητέρα σου ή στην Τζένη, οπότε αυτό το μήνυμα θα είναι μια έκπληξη για αυτούς όταν τους το πεις, όπως είναι φυσικά και για σένα. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πλέον γνωρίζουμε. Να απολαμβάνεις τη ζωή σου. Κάνεις εξαιρετική δουλειά, ως τώρα.

Μπορείς να μας στείλεις με e-mail το άρθρο του περιοδικού να το έχουμε; Με όλη την αγάπη και την στήριξη, ο παππούς και η γιαγιά».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share