Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο κακός χαμός: Γαμπρός αποκαλύπτει στους καλεσμένους το «ντροπιαστικό» μυστικό της νύφης την ώρα της πρόποσης (Video)

Δείτε το viral βίντεο

21 Δεκεμβρίου 2022 16:31
Ο κακός χαμός: Γαμπρός αποκαλύπτει στους καλεσμένους το «ντροπιαστικό» μυστικό της νύφης την ώρα της πρόποσης (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έχει γίνει το βίντεο με έναν γαμπρό που αποκαλύπτει το ντροπιαστικό μυστικό της νύφης στη διάρκεια της πρόποσης που κάνει στη δεξίωση του γάμου. Ο Ian Young αποφάσισε να κάνει έκπληξη στη νέα του σύζυγο, λέγοντας στους καλεσμένους την… ωμή αλήθεια για τη γνωριμία του με την Katie.

Η πρόποση του Σκωτσέζου αναρτήθηκε στο TikTok από τους φωτογράφους του γάμου με τον τίτλο «Ο γαμπρός αποκαλύπτει το σοκαριστικό σκάνδαλο για τη νύφη την ώρα της πρόποσης».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια views από την Κυριακή, αφήνοντας πολλούς άφωνους από την απρόσμενη ομιλία. Παράλληλα, αυτή είναι η γυναίκα που φόρεσε το ομορφότερο νυφικό της ιστορίας.

«Πιστεύω ότι η Katie κι εγώ πρέπει να είμαστε λίγο πιο ειλικρινείς μαζί σας σήμερα», ξεκινά, την ώρα που η νύφη τον κοιτά μπερδεμένη. «Αναφέρθηκε ότι γνωριστήκαμε σε ένα cricket club, αρχίσαμε να μιλάμε και ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί αργότερα το ίδιο βράδυ. Κι ενώ αυτό είναι αλήθεια, κάποιες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές…».

Οι καλεσμένοι γελούσαν ενώ η νύφη φάνηκε να νιώθει αμήχανα. Ο γαμπρός συνέχισε, λέγοντας πως όντως έτσι έγινε η γνωριμία όμως λίγο μετά το πρώτο φιλί, τα πράγματα πήραν μια άλλη τροπή.

«Ζήτησα συγγνώμη που δεν ήμουν ιδιαίτερα ομιλητικός και εκείνη μου είπε: Γιατί δεν παίρνεις τον αριθμό μου και τα λέμε μια άλλη φορά. Δεν ήμουν και πολύ σε φόρμα και δεν πήρα καν τον αριθμό της. Πήγα για να μας πάρω δύο ποτά ως κύριος που είμαι».

Ωστόσο, όταν γύρισε για να της δώσει το ποτό της, τη βρήκε να φιλάει έναν άλλον άντρα.

Οι καλεσμένοι ξέσπασαν σε γέλια, ενώ η Katie έκρυβε το πρόσωπό της πίσω από τα χέρια της.

«Απλώς ήπια τα δύο ποτά και επέστρεψα στην πίστα», συνέχισε ο γαμπρός.

Τελείωσε την ομιλία του αστειευόμενος ότι «ήταν ακόμη αγχωμένος να επιστρέψει στο μπαρ και να αφήσει την Katie μόνη της», για να προσθέσει στη συνέχεια: «Αυτός ο γάμος θα μπορούσε να τελειώσει σήμερα».

Οι αντιδράσεις στα social media πήραν φωτιά, με πολλούς να λένε ότι δεν περίμεναν την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα. Κι ενώ πολλοί βρήκαν την ιστορία του «ξεκαρδιστική», άλλοι σχολίασαν ότι «έφερε σε δύσκολη θέση» τη νύφη του, κάνοντας λόγο για «σκληρή» κίνηση.

«Σκέψου να κάνεις αίτηση για διαζύγιο την ώρα της δεξίωσης – δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να ντροπιάζεις τον σύντροφό σου στον γάμο», σχολίασε κάποιος.

«Χρειάστηκε να κοιμηθεί στον καναπέ;», αναρωτήθηκε κάποιος άλλος.

«Το ερώτημα είναι: Είναι ακόμη μαζί;», ήταν ένα ακόμη σχόλιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share