Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023

Μετά από 26 χρόνια βρήκε το πορτοφόλι του - Αυτό που ανακάλυψε τον άφησε έκπληκτο

Απίστευτο

20 Δεκεμβρίου 2022 13:34
Μετά από 26 χρόνια βρήκε το πορτοφόλι του - Αυτό που ανακάλυψε τον άφησε έκπληκτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη ήταν η αντίδραση ενός άνδρα όταν βρήκε το πορτοφόλι που έχασε πριν από 26 χρόνια ενώ κάποιοι άλλοι έμειναν άφωνοι όταν ανακάλυψαν ένα πορτοφόλι σε κινηματογράφο μετά από 71 χρόνια.

Συγκεκριμένα ήταν Πρωτοχρονιά του 1994 όταν ένας άνδρας στην Αυστραλία έχασε το πορτοφόλι του σε μία παραλία στο Lennox Head. Πριν από μερικές μέρες, το πορτοφόλι του ξεβράστηκε στην ακτή και εκείνοι που το βρήκαν τράβηξαν φωτογραφίες και τις ανέβασαν σε μία ομάδα στο facebook.

Μετά από 26 χρόνια βρήκε το πορτοφόλι του - Αυτό που ανακάλυψε τον άφησε έκπληκτο

Μέσα σε 20 λεπτά βρέθηκε ο κάτοχός του, Paul Davis. Στο πορτοφόλι υπήρχαν μέσα η ταυτότητά του, οι κάρτες του αλλά και τα χρήματά του. Όταν πήγε να το παραλάβει από τον άνδρα που το είχε βρει, εκείνος τον περίμενε με μία εξάδα μπύρες ώστε να το γιορτάσουν παρέα.

Κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε - Αυτό που είδε μέσα, τον έκανε να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία

Ένας κλέφτης κοιτάζει το πορτοφόλι που μόλις έκλεψε. Αυτό που είδε μέσα, τον έκανε να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία. Ενώ, σε ένα κινηματογράφο βρέθηκε πορτοφόλι, που ήταν χαμένο για 71 χρόνια! Αν μάθετε σε ποιον ανήκει θα σοκαριστείτε.

Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να κλέβουν πράγματα από άλλους ανθρώπους, από το να αποκτούν πράγματα γι’αυτούς με τίμιο τρόπο. Ο Connor Dawes, είδε έναν άνδρα να περπατά μόνος του τη νύχτα στο Nuneaton του Warwickshire. Ακολούθησε τον άνδρα για λίγα λεπτά και μόλις θεώρησε κατάλληλη τη στιγμή, τον χτύπησε και του πήρε το παλτό και το πορτοφόλι.

Αφού λοιπόν κατάφερε να ξεφύγει, κοίταξε μέσα στο πορτοφόλι που μόλις είχε κλέψει. Τα έγγραφα που είχε μέσα αποδείκνυαν ότι το θύμα του είχε μίας μορφής αυτισμού. Δεν πέρασε αρκετή ώρα και ο Dawes πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί!

O Dawes θεώρησε από μόνος του τον εαυτό του “απόβρασμα” και η δικαστής Sylvia συμφώνησε. Η Sylvia επίσης εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι ο Dawes παραδόθηκε με τη θέληση του. Το θύμα ωστόσο ήθελε δικαιοσύνη, καθότι από την επίθεση του Dawes αποκόμισε ένα χτύπημα στο μάτι.

Η δικαστής αποφάσισε ότι θα δινόταν λάθος εντύπωση στην κοινή γνώμη αν ο Dawes δεν έμπαινε στη φυλακή. Γι’αυτόν τον λόγο, ο Dawes καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share