Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

32χρονη είδε μια ελιά στον αφαλό της να μεγαλώνει - Όταν αποφάσισε να πάει στο γιατρό εκείνος έπαθε σοκ (Video)

Έμεινε «κάγκελο»!

17 Δεκεμβρίου 2022 12:13
32χρονη είδε μια ελιά στον αφαλό της να μεγαλώνει - Όταν αποφάσισε να πάει στο γιατρό εκείνος έπαθε σοκ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 32χρονη γυναίκα πίστευε για δύο εβδομάδες πως μια ελιά στον αφαλό της μεγάλωνε και όταν αποφάσισε να πάει στο γιατρό εκείνος έπαθε σοκ. Επίσης, μια 33χρονη έγκυος πήγε για υπέρηχο και ο γιατρός σοκαρίστηκε με αυτό που είδε.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, χρειάστηκε τσιμπίδα για να της αφαιρέσει τον όγκο που είχε δημιουργηθεί, όχι όμως λόγω της ελιάς, αλλά λόγω της έλλειψης καθαριότητας.

30χρονος πήγε στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιά - Άφωνος ο γιατρός μόλις είδε την ακτινογραφία (photo)

30χρονος άνδρας πήγε στο νοσοκομείο Guwahati, της Βόρειας Ινδίας, την περασμένη εβδομάδα με έντονους πόνους στην κοιλιά. Όταν ο γιατρός είδε τις ακτινογραφίες έμεινε έκπληκτος.

Δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο. Στην κοιλιακή χώρα του 30χρονου ήταν ένας ολόκληρος φορτιστής κινητού τηλεφώνου. Πέντε γιατροί μετά από χειρουργική επέμβαση μιας ώρας, κατάφεραν να αφαιρέσουν το φορτιστή κινητού τηλεφώνου μέσα από το σώμα του άτυχου 30χρονου. Επίσης ένας γιατρός έπαθε σοκ μόλις είδε το πόδι ενός 2χρονου παιδιού. Τότε ανακάλυψε το άρρωστο μυστικό της γιαγιάς!

Ένας από τους γιατρούς παραδέχτηκε ότι μετά από 25 χρόνια στο επάγγελμα, ήταν η πρώτη φορά που είδε κάτι τέτοιο. Στην αρχή του χορηγήθηκε μία καθαρτική ουσία είπε, μήπως και κατάφεραν να αποφύγουν την επέμβαση από τον 30χρονο ασθενή.

“Στην αρχή προσπαθούσαμε να δούμε το πρόβλημα του πόνου της κοιλιακής χώρας, μέσα από το γαστρεντερικό σωλήνα.Δεν μας είπε την αλήθεια από την αρχή δηλώνει. Το πιθανότερο είναι να ντρεπόταν και να αισθάνονταν άβολα να μας πει τι είχε συμβεί”.

Έχουμε δει ανθρώπους να κάνουν πολλά περίεργα πράγματα για να κακοποιήσουν σεξουαλικά. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καλά και στην ψυχική τους υγεία, δήλωσε ο γιατρός.

Μόλις οι γιατροί είδαν το υπερηχογράφημα της εγκύου φοβήθηκαν να την αγγίξουν - Δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ κάτι παρόμοιο

Μόλις οι γιατροί είδαν το υπερηχογράφημα μιας 36χρονης εγκύου φοβήθηκαν να την αγγίξουν, καθώς δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο.

Η 36χρονη και ο σύζυγός της Sergey είχαν ήδη μια τρίχρονη κόρη και ήταν ευτυχισμένοι που θα αποκτούσαν ένα ακόμα παιδί. Αλλά αυτό που φαινόταν ένα φυσιολογικό, ευτυχές γεγονός, μετατράπηκε σε διεθνή είδηση.

Ο Sergey και η Oksana δεν σχεδίαζαν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια, μονάχα δύο παιδιά θα ήταν το ιδανικό. Αλλά τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης, η Oksana έμαθε ότι κυοφορούσε πάνω από ένα έμβρυο. Επίσης, δείτε εδώ τι είδε ένας γιατρός στο πρώτο υπερηχογράφημα μιας γυναίκας που κατάφερε να μείνει έγκυος μετά από 8 χρόνια προσπαθειών.

«Κανείς δεν είχε ιστορικό με δίδυμα στην οικογένειά του,» ανέφερε η Oksana. «Ήμουν σίγουρη ότι δε θα συνέβαινε σε μένα.» Αλλά τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη.

Όταν η Oksana πήγε για έναν έλεγχο ρουτίνας με υπέρηχο, ο γιατρός της ανακοίνωσε τα πιο απίστευτα νέα της ζωής της. «Όταν είδα το σοκαρισμένο πρόσωπο του γιατρού, η καρδιά μου πάγωσε,» θυμάται η Oksana. «Τότε μου είπε χαμηλόφωνα ότι σίγουρα θα κέρδιζα κάποιο βραβείο γι αυτό και ότι θα ενίσχυα τον πληθυσμό της χώρας.»

Ο γυναικολόγος της είπε: «Βλέπω 5 έμβρυα. Ίσως και 6. Είναι δύσκολο να πω.» Είναι εξαιρετικά σπάνιο να γεννηθούν πεντάδυμα, και μια τέτοια εγκυμοσύνη συμβαίνει μια φορά στις 55 εκατομμύρια εγκυμοσύνες! Καθώς η έκπληκτη μητέρα προσπαθούσε να επεξεργαστεί τα νέα, σε όλη την κλινική άρχισε να κυκλοφορεί η ιστορία της. Κανείς από τους γιατρούς δεν είχε δει κάτι παρόμοιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share