Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πύθωνας 3 μέτρων μπήκε σε ένα σπίτι και...έγινε η γιρλάντα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Έπαθαν την πλάκα τους!

16 Δεκεμβρίου 2022 11:48
Πύθωνας 3 μέτρων μπήκε σε ένα σπίτι και...έγινε η γιρλάντα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φίδι μήκους 3 μέτρων μπήκε κρυφά σε ένα σπίτι και «στόλισε» το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η Λιν Τσάπμαν και ο σύντροφός της, επιστρέφοντας στην οικία τους, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, πρόσεξαν κάτι περίεργο στο μπαλκόνι τους..

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν κάποια χρόνια, με πρωταγωνιστή ένα φίδι, που δάγκωσε το στήθος πορνοστάρ! Για μια γυναίκα στην Αυστραλία η διακόσμηση του δέντρου περιελάμβανε έναν πύθωνα μήκους 3 μ.

Πιο συγκεκριμένα, η Λιν Τσάπμαν και ο σύντροφός της, επιστρέφοντας στην οικία τους, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, πρόσεξαν κάτι να κινείται στο μπαλκόνι τους.

«Γυρίσαμε από τη δουλειά και είδαμε ένα ζευγάρι από πουλιά τα οποία μας επισκέπτονται καθημερινά να κάνουν σαν τρελά» είπε η κυρία Τσάπμαν.

Η γυναίκα, που κατάγεται από την Αγγλία, δήλωσε πως ο σύντροφός της άρχισε να βιντεοσκοπεί τα πουλιά γέρνοντας στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού και δεν κατάλαβε πως γύρω του είχε κουλουριαστεί ένα φίδι.

Tο ζευγάρι άφησε το φίδι στην ησυχία του, μέχρι που αργότερα την ίδια νύχτα αυτό σύρθηκε κα έφυγε.

Πύθωνας 3 μέτρων μπήκε σε ένα σπίτι και...έγινε η γιρλάντα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

«Δεν ενοχλούνταν από την παρουσία μας. Απλά παρέμεινε στο σπίτι, με εμάς παρέα, για μερικές ώρες» είπε η κυρία Τσάπμαν. Ωστόσο, μόνο όταν το ερπετό πήρε την απόφαση να φύγει το αντρόγυνο κατάλαβε το μέγεθος του εισβολέα. «Ηταν πάρα πολύ μεγάλο» δήλωσε η γυναίκα, συμπληρώνοντας: «Μετά το αρχικό σοκ, πλέον, μπορώ να πω πως ήταν ένα πολύ όμορφο φίδι. Ηταν κάτι ξεχωριστό για μένα διότι δεν είχα δει ποτέ στο παρελθόν κάτι ανάλογο από κοντά».

Αδιανόητο: Βρέθηκε δικέφαλο φίδι!

Σας φάνηκε περίεργη η είδηση που σας παρουσιάζουμε από τις ΗΠΑ; Κι όμως είναι αλήθεια! Ανακαλύφθηκε σε δάσος δικέφαλο φίδι! Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως παλιότερα το Athensmagazine.gr σας είχε αποκαλύψει μια έρευνα όπου έλεγε πως το αίμα του φιδιού κάνει καλό...στην καρδιά!

Το φίδι που είναι ακόμη μωρό, έχει δύο πλήρως σχηματισμένα κεφάλια ενωμένα στο σώμα του, συνεπώς τέσσερα μάτια και δύο γλώσσες, που δουλεύουν ανεξάρτητα τα μεν από τα δε, δίνοντας στον «διπλό Ντέιβ» μια όψη βγαλμένη από κάποιο τρομακτικό παραμύθι.

Το μήκους περίπου 20 εκατοστών δηλητηριώδες φίδι ανακαλύφθηκε σε ένα δάσος του Νιού Τζέρσεϊ από δύο ερπετολόγους με το όνομα Ντέιβ (εξ ου και το όνομα του) και τέθηκε υπό την προστασία μιας περιβαλλοντικής οργάνωσης.

«Θα ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτό το φίδι να επιβιώσει στη φύση», δήλωσε ο περιβαλλοντολόγος Ντέιβ Σνάιντερ της ερπετολογικής οργάνωσης Herpetological Associates, η οποία πήρε την άδεια να κρατήσει και να μελετήσει το σπάνιο φίδι.

Τα δικέφαλα φίδια, που ζουν 15 έως 20 χρόνια σε αιχμαλωσία, συνήθως γεννιούνται με τον ίδιο τρόπο που γεννιούνται τα ενωμένα δίδυμα, όταν ένα έμβρυο αρχίσει να διαχωρίζεται από το άλλο, αλλά η διαδικασία του διαχωρισμού των σωμάτων για κάποιο λόγο σταματά και μένει ανολοκλήρωτη.

Κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το φίδι της...μια ημέρα έμαθε τη φριχτή αλήθεια!

Τα κατοικίδια ζώα είναι κομμάτι της ζωής μας. Κάποιοι μάλιστα δεν αποχωρίζονται τον καλύτερο τους φίλο ούτε στον ύπνο τους ακόμα και αν είναι φίδι... Τη δάγκωσε φίδι, δεν το κατάλαβε και θήλασε το μωρό της!

Μια γυναίκα το έμαθε με το σκληρό τρόπο οτι δεν πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς είχε τη συνήθεια να κοιμάται αγκαλιά με ένα πύθωνα κάθε βράδυ.
Ο πύθωνας είχε τέτοιο μάλιστα μέγεθος που απλωνόταν γύρω από όλο της το σώμα, από το κεφάλι έως τα δάχτυλα της.
Ξαφνικά μία ημέρα ο πύθωνας σταμάτησε να τρώει. Η γυναίκα από αγάπη για το κατοικίδιο της ζώο, το μετέφερε στον κτηνίατρο.

Αυτή η γυναίκα κοιμόταν κάθε βράδυ αγκαλιά με το φίδι της...μια ημέρα έμαθε τη φριχτή αλήθεια!

Ο εξειδικευμένος κτηνίατρος κάνοντας ερωτήσεις ρουτίνας, έμαθε σύντομα για την ιδιαίτερη σχέση και συνήθεια ανάμεσα στο φίδι και τη γυναίκα και ξαφνικά οι ερωτήσεις άρχισαν να γίνονται πιο συγκεκριμένες.

Τότε ο κτηνίατρος της αποκάλυψε κάτι συγκλονιστικό. Ο λόγος που ο πύθωνας είχε σταματήσει να τρώει ήταν βασικά επειδή προετοίμαζε το στομάχι του. Ή μάλλον, όπως θα μπορούσε κάποιος να πει, δημιουργούσε χώρο μέσα στο στομάχι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα μεγάλο γεύμα. Και το μεγάλο γεύμα; Ήταν η ίδια η γυναίκα!
Ευτυχώς για εκείνη, όπως αποδείχθηκε, είχε επισκεφθεί τον κτηνίατρο έστω στο «παρά πέντε». Πως άλλωστε να φανταστεί ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο, στην πραγματικότητα, ήταν ο επίδοξος δολοφόνος της, που πρώτα θα της έσπαγε τα κόκκαλα και μετά θα την καταβρόχθιζε;

Η εν λόγω τυχερή γυναίκα μπορεί να αγαπούσε το κατοικίδιο της, αλλά είχε ξεχάσει ότι ένα φίδι είναι ένα φίδι κι εκείνη το φύλαγε στον κόρφο της».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share