Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση - Δεν πίστευαν αυτό που αντίκρισαν

Βρέθηκε να ζει σε τραγικές συνθήκες

15 Δεκεμβρίου 2022 07:59
3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση - Δεν πίστευαν αυτό που αντίκρισαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το 3χρονο κοριτσάκι βρέθηκε μέσα σε ένα τροχόσπιτο σε τραγική κατάσταση. Αυτό που του συνέβη δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ούτε οι αστυνομικοί.

Δύο ετεροθαλή αδέρφια από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ συνελήφθησαν για την κακοποίηση ενός 3χρονου κοριτσιού και της 8χρονης αδερφής της. Ο Ρόμπερτ Ευτζίν Κλάρκ και η ετεροθαλής αδερφή του Σαμάνθα Σίμονς συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν από κοινού για 108 χρόνια φυλάκιση. Τα δύο μικρά κορίτσια βρέθηκαν να ζουν σε τραγικές συνθήκες, αφού κακοποιήθηκαν, όπως και αυτή εδώ η 14χρονη από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο Κλάρκ και η Σίμονς κακοποίησαν τα κορίτσια επανειλημμένα και τα υπέβαλλαν να ζουν σε άθλιες συνθήκες. Όταν βρέθηκε η 3χρονη, φορούσε μόνο μια βρώμικη πάνα. Μαζί με την αδερφή της ζούσαν σε ξεχωριστά τροχόσπιτα, το ένα δίπλα στο άλλο. Τα τροχόσπιτα ήταν γεμάτα με έντομα και τα κορίτσια εξαναγκάζονταν στις ορέξεις των ενηλίκων, που θεωρούνταν κάτι σαν παράδοση στην οικογένεια για τρεις δεκαετίες.

«Μάθαιναν να εκτελούν σ@ξουαλικές πράξεις περισσότερο από όσο έμαθαν να βουρτσίζουν τα δόντια τους. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψει κανείς, ήταν έναν οικογενειακό όργιο,» δήλωσε ο εισαγγελέας Τζάρεντ Μουν.

Η Πέγκι Σίγκλερ, μια κοινωνική λειτουργός, ανακάλυψε τις συνθήκες διαβίωσης των κοριτσιών το 2015 και αργότερα περιέγραψε τι βρήκε.

«Υπήρχαν ρούχα, χαρτιά, σκουπίδια, περιττώματα και κατσαρίδες παντού,» κατέθεσε στο δικαστήριο. «Έμπαινες στο τροχόσπιτο και οι κατσαρίδες στη κυριολεξία πηδούσαν πάνω σου.» Πολλοί αναγνώστες έκαναν έκκληση τα δύο ετεροθαλή αδέρφια να λάβουν πιο σκληρές ποινικές διώξεις.

«Βάζοντας τους μέσα σε μια φυλακή, δεν είναι τίποτα. Πρέπει να τους βάλουν στα ίδια τροχόσπιτα και να βάλουν τριγύρω κλουβί με κλειδαριές για να μη βγουν ποτέ έξω. Αφήστε τους να πεθάνουν από τη πείνα και να τους φάνε οι κατσαρίδες. Αλλά και αυτό θα ήταν καλό για αυτά τα αποβράσματα,» γράφει ένας αναγνώστης.

«Ειλικρινά δε πιστεύω όσα διαβάζω σε καθημερινή βάση για όσα βιώνουν αθώα παιδιά. Πραγματικά εξαγριώνομαι που σε καθημερινή βάση παιδιά που υποτίθεται πρέπει να φροντίζουν και να προστατεύουν, είναι τα τέρατα. Με αρρωσταίνει η ιδέα και πιστεύω ότι πρέπει να επιβληθεί θανατική ποινή σε τέτοιες ειδεχθή εγκλήματα,» σχολίασε κάποιος άλλος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share