Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ανακοίνωση διαχειριστή που έγινε viral: «Συρρίκνωση πέ@υς λόγω... ψύχους - Πληρώστε τα κοινόχρηστα»

Το απίστευτο έγγραφο!

14 Δεκεμβρίου 2022 15:39
Η ανακοίνωση διαχειριστή που έγινε viral: «Συρρίκνωση πέ@υς λόγω... ψύχους - Πληρώστε τα κοινόχρηστα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Viral έγινε η ανακοίνωση διαχειριστών πολυκατοικίας οι οποίοι είναι και γιατροί προς τους ενοίκους που φαίνεται δεν πλήρωσαν τις οφειλές τους για το φυσικό αέριο.

Οι γιατροί φαίνεται ότι έχουν πραγματικά χιούμορ καθώς προέτρεψαν στην πληρωμή των κοινοχρήστων παρακαλώντας τους ότι οι άντρες ασθενείς έχουν συρρίκνωση πέους από το ψύχος και δεν μπορούν να εξετάσουν!

Η απίστευτη ανακοίνωση που έγραψαν:

«Αγαπητοί ένοικοι,

Θερμή παράκληση όπως τακτοποιήσετε τις οικονομικές οφειλές προς το φυσικό αέριο, έτσι ώστε να έχουμε ξανά θέρμανση στην πολυκατοικία.

Κρίνεται επιβεβλημένη η άμεση τακτοποίηση των οφειλών, γιατί καθίσταται πραγματικά αδύνατη η κλινική εξέταση των ανδρών λόγω συρρίκνωσης του πέους λόγω ψύχους.

Υ.Γ Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε πάντα στην διάθεσή σας. Καλές γιορτές»

Ανακοίνωση ενοίκων για κοινόχρηστα

Την ώρα της δεξίωσης του γάμου η νύφη πάγωσε! Τότε προβλήθηκε από κρυφή κάμερα να...

Αυτός ο γαμπρός έκανε το απίστευτο, αφού έπαιξε στο γάμο του video που κατέγραψε από κρυφή κάμερα τη νύφη να τον απατά με τον κουνιάδο της!

Σίγουρα το περιστατικό δεν συμβαίνει πρώτη φορά σε ζευγάρια, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που μια κάμερα τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα!

Ένας μικρός χαμός επικρατεί στην Κίνα με αφορμή ένα περιστατικό σε γάμο που έχει γίνει viral και το οποίο συνοδεύεται από διάφορες ερμηνείες…

Αυτό λοιπόν σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν αναπαραχθεί από το Sina, το Apple Daily και το Ettoday, έλαβε χώρα στη Φουτσιάν που βρίσκεται στην νοτιοανατολική ακτή της χώρας…

Στα videos που έχουν κυκλοφορήσει στα ασιατικά social media, φαίνεται ένα ζευγάρι νεόνυμφων να μπαίνει σε μία αίθουσα εκδηλώσεων και να γίνεται δεκτό με χειροκροτήματα από συγγενείς και φίλους.

Μόλις παίρνουν την κεντρική θέση, ο εκφωνητής λέει «τώρα θα σας δείξουμε videos από το πως οι νεόνυμφοι μεγάλωσαν», μόνο που αντί για αυτό, παίζει ένα άλλο που δείχνει τη νύφη σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σύζυγο της αδελφής της.

Τότε ο γαμπρός της λέει: «Νόμιζες οτι δεν θα το μάθαινα;» και εκείνη του πετάει την ανθοδέσμη, πριν επέμβουν συγγενείς και φίλοι και τους τραβήξουν μακριά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share