Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάζει σκελίδες σκόρδου σε ένα μπολ και το γεμίζει νερό - Το μικρό μυστικό που θα σας λύσει τα χέρια!

Ευφυέστατο!

14 Δεκεμβρίου 2022 15:06
Βάζει σκελίδες σκόρδου σε ένα μπολ και το γεμίζει νερό - Το μικρό μυστικό που θα σας λύσει τα χέρια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκόρδο είναι ένα υλικό που υπάρχει σε όλα τα σπίτι και συνήθως χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση μιας και απ ότι έχουμε δει πέραν από το να χαρίζει μια έξτρα γεύση και ένταση στα φαγητά μας μπορεί να κάνει και θαύματα στην υγεία μας, για παράδειγμα, δείτε εδώ το θαυματουργό γιατροσόφι με σκόρδο.

Αυτό σημαίνει πως καθημερινά θα πρέπει να καθαρίζετε και σκόρδα, μια διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα μιας και οι φλούδες του σκόρδου είναι ιδιαίτερα λεπτές κάτι που κάνει το καθάρισμα άκρως βασανιστικό! Γι' αυτό λοιπόν σου βρήκαμε την πιο εύκολη λύση για να ξεφλουδίσες πολλές σκελίδες σκόρδου σε χρόνο μηδέν, να σημειώσουμε επίσης ότι με αυτόν τον τρόπο τα χέρια σου δεν θα μυρίζουμε μετά τόσο έντονα.

Η διαδικασία είναι απλή, βάλε σε ένα μπολ τις σκελίδες που θες να ξεφλουδίσεις και στη συνέχεια γέμισε το μπολ με νερό. Μετά από λίγη ώρα θα δεις ότι οι φλούδες βγαίνουν σχεδόν μόνες τους.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικούς ακόμη τρόπους για εύκολο ξεφλούδισμα ενός σκόρδου:

Παίρνει ένα σκόρδο και το κλείνει μέσα σε ένα τάπερ - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Το σκόρδο είναι ένα υλικό που χρησιμοποιούμε σχεδόν παντού και δεν εννοούμε μόνο στη μαγειρική μιας και πολλές φορές έχει αποδειχθεί θαυματουργό και σε θέματα υγείας αλλά και ομορφιάς, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει το σκόρδο στα νύχια σας! Το σκόρδο όμως είναι κι ένα δύσκολο υλικό, περισσότερο για το καθάρισμα του αλλά και για να αποβάλλεις το άρωμα του από πάνω σου!

Κι όμως, μπορούμε να στο κάνουμε πάρα πολύ απλό! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα πλαστικό τάπερ και ένα ξύλο κοπής!

Ξεκινήστε βάζοντας το σκόρδο σας πάνω στο ξύλο κοπής και με την παλάμη σας χτυπήστε το μέχρι να απελευθερωθούν οι περισσότερες σκελίδες. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με μια μόνο κίνηση αρκεί να το κάνετε δυνατά.

Έπειτα βάλτε τις σκελίδες μέσα στο τάπερ και κλείστε το καλά. Αρχίστε να χτυπάτε το τάπερ πάνω-κάτω για 30 δευτερόλεπτα μέχρι 1 λεπτό. Μέσα σε 1 λεπτό θα έχετε μπροστά σας αρκετές σκελίδες σκόρδου καθαρισμένες.

Έξτρα tip: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φλούδες του σκόρδου για να δώσετε γεύση και άρωμα σκόρδου στους ζωμούς λαχανικών και κότας που μπορεί να φτιάξετε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share