Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αν δείτε ένα νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας, βρίσκεστε σε κίνδυνο!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

13 Δεκεμβρίου 2022 11:17
Αν δείτε ένα νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας, βρίσκεστε σε κίνδυνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν βρείτε ένα νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας μην το αγνοείσετε...είναι πολύ σοβαρό και μπορεί να σωθείτε, αν το αντιληφθείτε εγκαίρως. Πλέον τα πράγματα με το καιρό έχουν ξεφύγει και οι κλέφτες βρίσκουν όλο καινούργια τεχνάσμα που ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε, και ειδικά σε τέτοιες περιόδους γιορτών είναι πολύ διαδεδομένο.

Αν λοιπόν το πρωί ετοιμάζεστε να πάτε στη δουλειά με το αυτοκίνητο σας, καλό είναι να κάνετε ένα έλεγχο του αυτοκινήτου σας και ειδικά να παρατηρήσετε τις πόρτες του. Έτσι θα παραμονεύετε για τους κλέφτες, όπως έκανε και αυτό το λιοντάρι, όταν επιχείρησαν να μπουν σε ένα σπίτι. Βέβαια στην περίπτωση μας τα πράγματα είναι πιο απλά, μιας και πρέπει να έχετε απλά το νου σας!

Οι κλέφτες πλέον έχουν βρεί ένα καινούργιο κόλπο κα τοποθετούν ένα νόμισμα στη πόρτα του αυτοκινήτου σας, έτσι όταν πάτε εσείς να κλειδώσετε το αυτοκίνητο, η πόρτα η συγκεκριμένη παραμένει ανοιχτή!

Αν δείτε ένα νόμισμα στην πόρτα του αυτοκινήτου σας, βρίσκεστε σε κίνδυνο!

Έτσι, ο κλέφτης μπορεί να πάρει το αυτοκίνητό σας έπειτα χωρίς εσείς να το πάρετε χαμπάρι! Οπότε αν δείτε ένα νόμισμα στο αμάξι σας να είστε προσεκτικοί και αν αισθάνεστε οτι κάποιος σας ακολουθεί τότε καλέστε την αστυνομία προκειμένου να προλάβετε τα χειρότερα!

Διαδώστε το, ώστε να την φέρετε στους κλέφτες και να είστε ένα βήμα μπροστά!

Έβαλε ένα ρολό κοτόπουλο στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Αυτό που έγινε λίγη ώρα μετά θα σας σοκάρει!

Ένας άνδρας στην Αυστραλία αποφάσισε να κάνει ένα περίεργο πείραμα βάζοντας στο κάθισμα του αυτοκινήτου του ένα ρολό κοτόπουλο εν μέσω καύσωνα. Ένα εξίσου περίεργο πείραμα είχε κάνει ένας άντρας όταν έβαλε σε ένα μπολ γάλα και ξύδι.

«Έγινε μούρλια!», ενημέρωσε σε ανάρτησή του στο Facebook, συνοδευόμενη από φωτογραφίες και βίντεο του ψημένου κρέατος, κομμένου σε φέτες, για να φαίνεται πόσο καλοψημένο ήταν.

Ο Πενγκέλι αναρτούσε στοιχεία για τη θερμοκρασία του εσωτερικού του ρολού όλη μέρα: έφθασε «τους 81° Κελσίου στις 13:00».

Άλλοι χρήστες του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης προφανώς το διασκέδασαν με την ανάρτηση αυτή, αντιδρώντας με άφθονα χιουμοριστικά σχόλια — άλλοι του ζήταγαν να τους καλέσει για μεσημεριανό, άλλοι αφηγούνταν δικές τους εμπειρίες μαγειρέματος εν μέσω του καύσωνα.

Η ανάρτηση πάντως είχε και μια μάλλον σοβαρή διάσταση: ο Πενγκέλι αξιοποίησε το πρωτότυπο γαστρονομικό πείραμα για να προτρέψει όσους το παρακολούθησαν ή διάβασαν τα μηνύματά του να μην αφήνουν τα παιδιά τους ή τα κατοικίδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο όσο διαρκεί ο καύσωνας.

Car pork roast

Who needs a slow cooker when you've got an old Datsun Sunny! Stu Pengelly successfully cooked a 1.5kg pork roast in his car on Friday as the temperature in Perth nudged 40°C. ☀️🐖🚗 He said the temperature in the car reached 81°C in the heat of the day and after 10 hours cooking, the roast was done and ready to eat. "It worked a treat," he said. Mr Pengelly said his experiment showed how dangerous it was to leave childen and pets alone in hot cars.

Posted by ABC Perth on Sunday, December 15, 2019

«Μην αφήνετε κανέναν και τίποτα που είναι πολύτιμο για σας μέσα σ’ ένα καυτό αυτοκίνητο, ούτε για ένα λεπτό», τόνισε.

Στο Περθ έχουν καταγραφεί δέκα ημέρες με θερμοκρασίες πάνω από 35° Κελσίου, κατά δεδομένα της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας της Αυστραλίας.

Όταν επικοινώνησε μαζί του το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς για να του ζητήσει σχόλιο, ο Στου δήλωσε πως στα άμεσα σχέδιά του είναι να ψήσει ένα ροστμπίφ. Στο Ντάτσουν, φυσικά. «Θα είναι έτοιμο σε καμιά-δυό ωρίτσες, λογαριάζω», είπε.

Ρίχνει αλάτι σε έναν πίνακα και αρχίζει να... Δείτε εδώ! (Video)

Viral έχει γίνει ο επιστήμονας που κάνει πειράματα και τα ανεβάζει στο ίντερνετ! Αυτήν την φορά πήρε αλάτι και το έριξε σε έναν πίνακα! Το βίντεο πραγματικά θα σας κάνει να κολλήσετε!

Το τελευταίο του «κόλπο» έχει ήδη γίνει viral κ δείχνει τα μοναδικά σχέδια που δημιουργεί με αλάτι σ μία πλατφόρμα που πάλλεται σε συγκεκριμένες συχνότητες. Δείτε ακόμα: Ο πρώτος άνθρωπος που μπήκε στην ψύξη μετά το θάνατό του!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο εδώ:

Πήρε το σίδερο και άρχισε να σιδερώνει... αλάτι! Δείτε το αμέσως! (Video)

Πήρε το σίδερο και άρχισε να σιδερώνει... αλάτι! Δείτε 7 διαφορετικές χρήσεις με αλάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι υπάρχουν. Ρίχνει ένα ποτήρι αλάτι μέσα στο νεροχύτη. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας!

Από το καθάρισμα αυγών, μέχρι και το... καθάρισμα της πλάκας στο σίδερό σας. Κόβει ένα λεμόνι και ρίχνει λίγο αλάτι! Αυτό που θα κάνει λογικά θα το δοκιμάσετε

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share