Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο άνδρας δαμάζει λιοντάρια με την αγάπη του. Όταν όμως δέχτηκε επίθεση από λεοπάρδαλη δεν φαντάζεστε τι έγινε...

Τον βοήθησαν ή όχι τα λιοντάρια;

13 Δεκεμβρίου 2022 10:10
Αυτός ο άνδρας δαμάζει λιοντάρια με την αγάπη του. Όταν όμως δέχτηκε επίθεση από λεοπάρδαλη δεν φαντάζεστε τι έγινε...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο άνδρας της φωτογραφίας έχει την καλύτερη σχέση με τα λιοντάρια, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για την λεοπάρδαλη, η οποία του έκανε επίθεση! Πώς αντέδρασαν τα λιοντάρια;

Οι λεοπαρδάλεις είναι άγρια ζώα και πολλές είναι οι φορές που έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά τους. Έτσι έγινε και με τον άνθρωπο της φωτογραφίας.

Αυτός ο άνδρας δαμάζει λιοντάρια με την αγάπη του. Όταν όμως δέχτηκε επίθεση από λεοπάρδαλη δεν φαντάζεστε τι έγινε...

Σε αυτή την τρομακτική φωτογραφία, βλέπουμε τον Εντουάρτο να παίζει με μια ομάδα λιονταριών σε ένα καταφύγιο στο Μεξικό. Μετά από λίγο η λεοπάρδαλη κάνει επίθεση στον άνθρωπο, ωστόσο τα λιοντάρια τον βοήθησαν και τον έσωσαν.

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Πελαργός γλιτώνει από τα νύχια λεοπάρδαλης και...Θα παγώσετε!

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Πελαργός γλιτώνει από τα νύχια λεοπάρδαλης και...Θα παγώσετε

Το εντυπωσιακό αυτό βίντεο γυρίστηκε κατά λάθος στο πάρκο σαφάρι Serengeti στην Τανζανία. Σε αυτό βλέπουμε έναν πελαργό με φοβερά αντανακλαστικά να δραπετεύει και να γλιτώνει από μία λεοπάρδαλη η οποία παραφυλούσε δίχως να έχει γίνει αντιληπτή. Τις περισσότερες φορές τα ζώα και ειδικά τα άγρια μπορούν να αγριέψουν με τους επισκέπτες, όπως έκανε και αυτό το λιοντάρι όταν αντίκρισε έναν άνδρα στο κλουβί του.

Το βίντεο τράβηξαν Αυστραλοί τουρίστες οι οποίοι αποτύπωναν στον φακό τον πελαργό ο οποίος περιπλανιόταν αμέριμνος ώσπου αρχίζει να φτερουγίζει και να φεύγει αστραπιαία από το σημείο. Γρήγορα καταλαβαίνουμε το γιατί.

Μία πανέξυπνη λεοπάρδαλη έχει επιδοθεί στο κυνηγί και ύπουλα κρυμμένη ανάμεσα στα χόρτα παραφυλούσε για τη λεία της.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το σαρκοφάγο θηλαστικό δεν τα κατάφερε…

Λιοντάρι τα βάζει με 20 ύαινες. Θα παγώσετε με τη συνέχεια!

Μάχη για τη ζωή του έδωσε ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι, όταν κυκλώθηκε από σχεδόν 20 ύαινες. Τι πιστεύετε ότι έγινε; Κέρδισε ή έχασε τη μάχη; Με το βίντεο θα παγώσετε!

Έχουμε δει πολλές φορές λιοντάρια να τα βάζουν με ζώα, ωστόσο αυτή η"μονομαχία" ήταν διαφορετική, καθώς το λιοντάρι βρέθηκε ανάμεσα σε 20 ύαινες.

Τον τίτλο του "βασιλιά των ζώων" επιβεβαίωσε με θριαμβευτικό τρόπο ένα νεαρό αρσενικό λιοντάρι στην αφρικανική σαβάνα, μόλις περικυκλώθηκε από μία αγέλη από περίπου 20 ύαινες.

Ο Red, όπως έχει ονομαστεί από τους παραγωγούς της σειράς ντοκιμαντέρ BBC, βρέθηκε σε μια ιδιαίτερα δυσχερή θέση, περικυκλωμένος από δεκάδες θανάσιμους εχθρούς, την στιγμή κατά την οποία έψαχνε για το επόμενο θήραμά του.

Η αγέλη από τις ύαινες είχε σαφέστατα το πάνω χέρι στην αναμέτρηση με το επιβλητικό αιλουροειδές, ωστόσο το πείσμα του καθώς και η καίρια παρέμβαση ενός ακόμα αρσενικού λιονταριού, γλίτωσε τον Red από θανάσιμο κίνδυνο, αφού το κοπάδι με τις ύαινες είχε ως σκοπό να τον κατασπαράξει.

Η άνιση μάχη με τον στρατό των σαρκοβόρων θηλαστικών θα είχε άδοξο τέλος, εάν την κρίσιμη στιγμή δεν κατέφθαναν ενισχύσεις, τρέποντας σε φυγή τις ύαινες και γλιτώνοντας τον Red από θανάσιμο κίνδυνο.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share