Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Η νύφη πέθανε στον γάμο της - Το τι έκανε ο γαμπρός μετά θα σας σοκάρει

Δεν πάει το μυαλό σας!

13 Δεκεμβρίου 2022 07:53
Αδιανόητο: Η νύφη πέθανε στον γάμο της - Το τι έκανε ο γαμπρός μετά θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το γεγονός ότι μια νύφη σε γάμο στην Ινδία πέθανε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου δεν φάνηκε να πτόησε τον γαμπρό, αφού την ίδια στιγμή την αντικατέστησε με την… αδερφή της και η τελετή συνεχίστηκε.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η νύφη έπαθε καρδιακή προσβολή, όμως η επέμβαση ενός γιατρού δεν ήταν αρκετή για να την κρατήσει στη ζωή. Οι δύο οικογένειες, ωστόσο, αντί να ακυρώσουν τον γάμο, συμφώνησαν να συνεχιστεί το μυστήριο και τη θέση της νύφης να πάρει η αδερφή της νεκρής. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο έμεινε άναυδος ένας γαμπρός, όταν είδε τη νύφη να έρχεται στο γάμο.

Μάλιστα η σορός της νύφης βρισκόταν σε διπλανό δωμάτιο όσο διαρκούσε η τελετή, ενώ στη συνέχεια αποτεφρώθηκε.

νύφη γάμος στην Ινδία

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η απόφαση των δύο οικογενειών μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, όπως στο γεγονός ότι η οικογένεια της νύφης πιθανότατα περίμενε προίκα, ενώ ο γαμπρός θα ήθελε να αποφύγει το στίγμα της επιστροφής από έναν γάμο χωρίς νύφη.

Την ημέρα του γάμου της η νύφη είχε απίστευτους πόνους στο κεφάλι - «Πάγωσε» ο γιατρός όταν είδε το πίσω μέρος του κρανίου

Αυτή η νύφη την ημέρα του γάμου της πόναγε αφόρητα στο κεφάλι, όταν πήγε να την δει ο γιατρός πάγωσε με αυτό που είδε! Η παρακάτω ιστορία ίσως σας θυμίσει και την γυναίκα που ξύπνησε την ημέρα του γάμου της ένιωθε περίεργα

Ο Δρ Πάνασεκ του Σακραμέντο, αντιμετώπισε μια πανικόβλητη νύφη την ημέρα του γάμου της. Η Κέλι ήταν έτοιμη να παντρευτεί, αλλά αναγκάστηκε να κάνει μια απροσδόκητη στάση στο νοσοκομείο. Με νυφικό, κότσο και όλα.Εσείς ξέρατε γιατί δεν κάνει δυο νύφες να συναντηθούν στην ίδια Εκκλησία;

Σε αυτή την αναπαράσταση από το Untold Stories του ER, η μητέρα της Κέλι είπε στον Δρ Πάνασεκ ότι η κόρη της βίωνε άγχος και ψευδαισθήσεις. Ίσως ήταν ο πανικός του γάμου που ξέφυγε από τον έλεγχο, ή προηγουμένως απαρατήρητα θέματα συμπεριφοράς. Όποια και αν ήταν, η ξέφρενη μητέρα της νύφης σκέφτηκε ότι η Kelly είχε τρελαθεί και ζητούσε έναν ψυχίατρος να την αξιολογήσει εγκαίρως για το γάμο.
Απλά, όταν η Κέλι είπε ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, ο Δρ Πάνασεκ της ζήτησε να μείνει ακίνητη ενώ επιθεώρησε το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής της. «Οι υποψίες μου επιβεβαιώθηκαν», είπε.

Ανακάλυψε την πραγματική αιτία πίσω από τα παράπονα της νύφης, και όπως αποδείχθηκε, η Κέλι δεν ήταν τρελή. Ο Δρ Πάνασεκ τράβηξε από το κεφάλι της Kelly μια προνύμφη αλογόμυγας μήκους ενός εκατοστού που μεγάλωνε σε ένα τραύμα στο κρανίο της. Μπλιαχ!

προνύμφη αλογόμυγας

Αλλά δεν υπήρχε μόνο μια προνύμφη στο κεφάλι της Κέλι! Ελπίζουμε μόνο η Kelly να πρόλαβε τον γάμο της...

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share