Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Δεν είχαν ιδέα ότι για χρόνια είχαν στο σπίτι τους αυτό το ξεχασμένο κουτί του παππού - Όταν το άνοιξαν «κοκάλωσαν»

Απίστευτο!

12 Δεκεμβρίου 2022 16:50
Δεν είχαν ιδέα ότι για χρόνια είχαν στο σπίτι τους αυτό το ξεχασμένο κουτί του παππού - Όταν το άνοιξαν «κοκάλωσαν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί κάτω από το πάτωμα του σπιτιού τους - Όταν το άνοιξαν δεν μπορούσαν να το πιστέψουν!

Κατά τη μετακόμιση τους στο καινούργιο τους σπίτι, ο χρήστης του Ιμγκούρ και η σύζυγός του δεν περίμεναν ότι θα έβρισκαν κρυμμένο στο πάτωμα ένα μικρό θησαυρό! Θησαυρός μέσα σε βαρέλια! Χιλιάδες χρυσές λίρες σε χωριό της Αχαϊας! Σε τέτοιες περιπέτειες μπήκε και αυτή η οικογένεια που άνοιξε την σοφίτα μετά από 70 χρόνια!

Μεταφέροντας τα πράγματά τους στο νέο τους σπίτι, ο Ματ στοίβαξε μερικά από τα κουτιά σε ένα άδειο ντουλάπι. Εκείνη τη στιγμή δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο πάτωμα της ντουλάπας. Κάτι που όμως έκανε λίγο αργότερα η σύζυγός του. Στράφηκε προς αυτόν και του είπε με έκπληξη: «Ήξερες ότι υπάρχει μια καταπακτή στη ντουλάπα;»

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί... Γεμάτοι περιέργεια και οι δυο έβγαλαν ξανά έξω όλα τα κουτιά και προσεκτικά προσπάθησαν να ανοίξουν την καταπακτή ελπίζοντας ότι δεν θα αντικρίσουν.. κάποιο πτώμα. Φοιτητές αγόρασαν ένα παλιό καναπέ για 18 ευρώ! Αυτό που βρήκαν μέσα τους άλλαξε τη ζωή!

Κουτί ξεχασμένο σε σπίτι

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί. Η καταπακτή άνοιξε εύκολα. Με την πρώτη ματιά το εσωτερικό της έμοιαζε άδειο. Τι είναι αυτό που κρύβεται στη γωνία; Ένα κουτί! Προσπάθησαν να το ανοίξουν αλλά ήταν καλά κλειδωμένο. Μην έχοντας ιδέα πόσο παλιό είναι δεν θέλησαν να το ανοίξουν με τη βία για να μην το καταστρέψουν.

Αλλά το κουτί ήταν εκπληκτικά βαρύ. Δεδομένου ότι η κλειδαρότρυπα έμοιαζε άθικτη, ο Μάτ αποφάσισε να αφήσει το κουτί και να καλέσει έναν φίλο του κλειδαρά για βοήθεια. Όταν ο φίλος του τελικά δεν εμφανίστηκε, ο Ματ αποφάσισε να προσπαθήσει να το παραβιάσει μόνος του για να δει τι κρύβεται στο εσωτερικό του. Άρπαξε τα εργαλεία του και άρχισε να δουλεύει!

Χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι και ένα σφυρί, σε λίγη ώρα τα κατάφερε και το άνοιξε! Τι υπήρχε στο εσωτερικό του; Ένας μικρός θησαυρός! Ο Ματ και η σύζυγός του ενθουσιάστηκαν ακόμη περισσότερο όταν βρήκαν στο εσωτερικό του ένα μικρότερο κουτί.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα νομίσματα που υπήρχαν στο κουτί. Κάποια έμοιαζαν πάρα πολύ παλιά... ειδικά αυτό είναι 130 ετών! Αυτό το νόμισμα του ενός σεντ είναι από το 1859!

Κουτί ξεχασμένο σε σπίτι

Τα περισσότερα από τα νομίσματα ήταν Αμερικανικά, αλλά υπήρχαν αρκετά και από άλλες γωνιές του κόσμου. Καθώς χάζευαν τα νομίσματα, η σύζυγος του Ματ εντόπισε κάτι … Μια φοβερή ρετρό κάρτα «Silver Surfer» σε προστατευτική θήκη.

Αφού τέλειωσαν με την εξερεύνηση του μεγάλου ήρθε η ώρα να ανακαλύψουν τι υπάρχει και στο μικρό κουτί.. Αλλά πρώτα έπρεπε να ανοίξουν τη μικρή κλειδαριά. Ευτυχώς, η γυναίκα του Ματ βρήκε το κλειδί ανάμεσα σε όλα τα νομίσματα. Το μικρό κουτί άνοιξε και μέσα του είδαν μικροσκοπικές πάνινες θήκες.

Βρήκαν ξαφνικά ένα κλειδωμένο κουτί. Αλλά αυτό που υπήρχε μέσα ήταν το σημαντικό… Μια όμορφη παλιά συλλογή από ρολόγια τσέπης, αλυσίδες και ένα δαχτυλίδι. Τα δύο από τα τρία ρολόγια εξακολουθούσαν να λειτουργούν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share