Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άφησε φαγητό και νερό έξω από τον τάφο - Την επόμενη μέρα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε…

Σοκαριστικό!

12 Δεκεμβρίου 2022 10:21
Άφησε φαγητό και νερό έξω από τον τάφο - Την επόμενη μέρα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας άφησε σε έναν τάφο φαγητό και νερό για έναν τρομερό λόγο. Όταν μάθετε θα συγκινηθείτε.

Ο 28χρονος Κέλι Κενινγκάου Πραγίτνο ζει στο Ινδονησιακό νησί της Ιάβας. Μια μέρα σε ένα νεκροταφείο, είδε μια πολύ ιδιαίτερη γάτα να κάθεται δίπλα σε έναν τάφο και σχεδόν ράγισε η καρδιά του! Την πρώτη φορά που την είδε, σκέφτηκε ότι απλώς έμενε εκεί. Άφησε στο πεινασμένο ζώο λίγο φαγητό και νερό και συνέχισε το δρόμο του.

Αλλά την επόμενη μέρα, άκουσε ξανά το ίδιο νιαούρισμα. Ήταν η γάτα που βρισκόταν δίπλα στον ίδιο τάφο, μακριά από το φαγητό και το νερό. Ο άντρας αποφάσισε να φροντίσει την φτωχή γάτα και να ετοιμάσει άλλο ένα γεύμα για αυτή. Όταν πλησίασε λίγο πιο κοντά, κατάλαβε ότι η γάτα δεν έμοιαζε καθόλου με αδέσποτη.

Άφησε φαγητό και νερό έξω από τον τάφο - Την επόμενη μέρα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε…

Επανέλαβε τη διαδικασία και την επόμενη μέρα. Τελικά, η γάτα τον άφησε να την φροντίσει και έτσι ο Κέλι αποφάσισε να υιοθετήσει το ζώο.

Αλλά ό, τι και αν έκανε ο Κέλι, ένα πράγμα δεν άλλαζε: η γάτα επέστρεφε στον τάφο κάθε μέρα. Έπρεπε να καταλάβει τι συνέβαινε. Μετά από μερικές έρευνες, ανακάλυψε κάτι εκπληκτικό: «Από τη στιγμή που πέθανε ο ιδιοκτήτης της γάτας, εκείνη έμενε στον τάφο του. Δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι. Ήταν εκεί για σχεδόν ένα χρόνο, κοιμόταν εκεί και νιαούριζε».

Άφησε φαγητό και νερό έξω από τον τάφο - Την επόμενη μέρα πάγωσε με αυτό που αντίκρισε…

Η γάτα και ο ιδιοκτήτης της πρέπει να είχαν μια υπέροχη σχέση. Ο Κέλι τη φροντίζει καθώς εκείνη συνεχίζει να θρηνεί και είναι εντυπωσιασμένος από την αφοσίωση του ζώου στον προηγούμενο ιδιοκτήτη της. Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν οι ιστορίες με τα ζώα, δείτε εδώ τι κάνει ένας γάτος όταν πηγαίνει στον κτηνίατρο. Θα δακρύσετε.

Μια μητέρα επισκέφθηκε τον τάφο του παιδιού της - Όταν είδε μια μυστηριώδη γυναίκα να πλησιάζει δεν πίστευε στα μάτια της

Αυτή η ιστορία με πρωταγωνιστή έναν άνθρωπο που έχασε άδικα την ζωή του θα σας συγκινήσει. Όταν η ζωή του ενός χάνεται, μπορεί να δίνεται σε έναν άλλο. Δείτε τι συνέβη στον τάφο αυτού του άνδρα...

Ο Τάισον Σχρειμπέρ οδηγούσε μια σκοτεινή νύχτα με ομίχλη, όταν το αυτοκίνητο του παρασύρθηκε και πετάχτηκε από τη θέση του. 12 ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Ήταν αγαπητό μέλος της κοινότητας του, πολύ καλός αθλητής, ο ήρωας της μικρής του αδερφής και η αδυναμία της μητέρας του. Δε θα είναι ποτέ εύκολο για την μητέρα του,Τζούλι, και την αδερφή του, Γουίτνει, να πουν αντίο.

Θα περάσουν μια ολόκληρη ζωή με αυτή τη γλυκόπικρη ανάμνηση. Αλλά ίσως ένα παράξενο γεγονός να προσέφερε λίγη ανακούφιση στην οικογένεια. Ο Τάισον πέθανε όπως έζησε, με θάρρος. Η τελευταία του πράξη ήταν η δωρεά των οργάνων του. Μία γυναίκα, η Λάουρα Έρικς, παρέλαβε το πάγκρεας και το νεφρό του.

Οι γιατροί έλεγαν ότι δεν θα ζούσε μέχρι τα 40, αλλά χάρη στον Τάισον, η Λάουρα είναι τώρα 45. Στην επέτειο του θανάτου του Τάισον, η Τζούλι και η Γουίτνει πήγαν στον τάφο του. Τότε συνέβη κάτι αναπάντεχο, όπως και στον τάφο ενός μικρού αγοριού, που μπορείτε να δείτε εδώ και θα ανατριχιάσετε.

Την ίδια μέρα, η Λάουρα και ο άντρας της έκαναν διακοπές εκεί κοντά. Η Λάουρα ένιωσε ότι δεν μπορούσε να φύγει αν δεν έβρισκε πρώτα τον τάφο του Τάισον. Όταν έφτασε, είδε την Τζούλι και την Γουίτνει.

Πήρε μια στιγμή, αλλά όταν η μαμά του κατάλαβε ποια ήταν και τι είχε μέσα της, αγκαλιάστηκαν αμέσως. Αλλά λίγες μέρες αργότερα, όταν η Τζούλι πήγε ξανά στον τάφο, παρατήρησε κάτι γραμμένο στον σταυρό.

«Ο ήρωας μου. Σ’ ευχαριστώ για αυτό το δώρο της ζωής. Λάουρα», έλεγε το μήνυμα. Τόσο απλό, τόσο συγκινητικό και ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσε κανείς να θυμάται τον Τάισον: σαν ήρωα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share