Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακάλυψε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο... Όταν είδε τι είχε μέσα, δεν πίστευε στα μάτια του (Video)

Σοκαριστικό

9 Δεκεμβρίου 2022 15:03
Ανακάλυψε ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο... Όταν είδε τι είχε μέσα, δεν πίστευε στα μάτια του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πατέρας του 2χρονου Τζέικομπ ξέχασε να κλειδώσει την μπροστινή πόρτα του σπιτιού του. Άφησε για λίγο τον Τζέικομπ στο αυτοκίνητο ενώ τακτοποιούσε το θέμα, αλλά όταν επέστρεψε δεν βρήκε τίποτα. Ενώ, ένα παιδάκι δεν αποχωρίζεται το φέρετρο της μητέρας του και ρωτάει συνέχεια γιατί δεν κοιμούνται πια μαζί, με την ιστορία του να αντριχιάζει

Αμέσως άρχισε να πανικοβάλλεται, όχι επειδή έλειπε το αυτοκίνητο του, αλλά επειδή έλειπε και ο Τζέικομπ. Όταν ένας κλέφτης ανακάλυψε την ευκαιρία να πάρει το άδειο αυτοκίνητο, την εκμεταλλεύτηκε.

Ωστόσο, η κατάσταση περιπλέχτηκε περισσότερο όταν ανακάλυψε το αγόρι στο πίσω κάθισμα. Ο πατέρας του Τζέικομπ κάλεσε την αστυνομία αμέσως και πολλά άτομα από την κοινότητα του στο Soledad της Καλιφόρνια βγήκαν στους δρόμους προσπαθώντας να βρουν τον μικρό Τζέικομπ.

Όταν βγήκε σήμα Amber Alert για την αναζήτηση του Τζέικομπ ένας τοπικός αγρότης, πήγαινε στο γραφείο του. Κατά μία παράξενη σύμπτωση, ο Τζον αποφάσισε να αλλάξει πορεία και να περάσει από έναν εγκαταλειμμένο δρόμο, όταν εντόπισε ένα άδειο όχημα που φαινόταν κάπως ύποπτο, κάτω από ένα ρημαγμένο σκέπαστρο.

Όταν ο Τζον είδε το εγκαταλειμμένο όχημα, συνειδητοποίησε ότι ταίριαζε με την περιγραφή του Amber Alert. Πλησίασε και βρήκε τον Τζέικομπ κλειδωμένο και με τα παράθυρα κλειστά μέσα στο αυτοκίνητο. Καταλαβαίνοντας ότι απειλούνταν η ζωή του κάτω από αυτές τις συνθήκες στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, κάλεσε την αστυνομία, η οποία έφτασε μετά από λίγο στο σημείο.

Ο Τζον δεν είναι σίγουρος γιατί έκανε την παράκαμψη αυτή εκείνη τη μέρα, αλλά κάποιοι το αποκαλούν θεϊκή παρέμβαση, όπως είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Soledad, Eric Sills, στο KSBW Action News. “Υπήρχε λόγος που επέλεξε να οδηγήσει προς τα εκεί και να περάσει από εκείνον τον δρόμο. Προφανώς ήταν βοήθεια από ψηλά.” Ένας άλλος αγρότης ανέλαβε να εντοπίσει τον κλέφτη που προκάλεσε αυτό το μαρτύριο. Ο 27χρονος, φερόμενος ως κλέφτης, καταδικάστηκε με κακουργήματα σχετικά με το έγκλημα, ανάμεσα τους και απαγωγή.

Με τον ύποπτο υπό προσωρινή φυλάκιση, η οικογένεια του Τζέικομπ μπόρεσε να ηρεμήσει ξέροντας ότι το μωρό τους ήταν ασφαλές. Γεμάτη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, η οικογένεια του Τζέικομπ συνάντησε τους αγρότες που βοήθησαν να βρεθεί το αγοράκι τους και παρέδωσαν την ύποπτο στην δικαιοσύνη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share